Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ColonelNosio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="romantico"][quote="ColonelNosio"]A ja bym w nowym Fmie z wielką ochotą ujrzał możliwość prowadzenia rezerw i młodzieżówek zespołów. To mogłoby być ciekawe, wykorzystywanie takich newgenów jakich Ci rzuci gra, rekomendowanie trenerowi najzdolniejszych juniorów, byłoby to pewne urozmaicenie rozgrywki.[/quote]

Przecież to mozna robić już w tej wersji....[/quote]

Naprawdę? Wybaczcie, nie było mi dane bawić się Fmem 15, to była luźna koncepcja która mi na szybko przyszła do głowy. :)

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="Wrzesiu"]2. Dzięki. Z tą liczbą wczytań to zaproponowałem ( tak jak i pierwszą zmianę) na forum SI i chwilę później jakiś cheater powiedział, że to łatwo będzie można obejść i podał sposób ( już zapomniałem jaki). Ktoś inny zaproponował zapisy w chmurze, bez możliwości ingerencji edytora i dużej ilości wczytań, czy coś w tym stylu.

O co chodzi z tą listą wczytań? Jak ktoś chce tak grać to niech gra, co to kogo obchodzi? Ludzie FM to nie życie! Chcesz spróbować jeszcze raz to co ma stać na przeszkodzie? Chyba ze Ci co podsuwają takie pomysły sami się przekonują...:-)[/quote]
Dokładnie, nie obchodzi mnie to jak w swoim zaciszu taki osobnik będzie grał. Sprawa jednak nieco się komplikuje gdy ten typ zgłosi się do turnieju offline i będzie w taki oto sposób prezentował swoje umiejętności. Wtedy to już mnie obchodzi, bo nie psuje on rozgrywki juz tylko sobie ale i wszystkim z którymi rywalizuje.
Gracze - jak widać - chcą mierzyć się z innymi i chcą to robić w uczciwy sposób. Jestem więc za tym aby jakieś mechanizmy walki, chociażby z samym S&L, zostały wprowadzone. Jedyne co mógłbym w tym temacie zaproponować to LOGI z gry. Prezentowały by one czas (dzień, godzina, rok. Realny i wirtualny) w którym gra została zapisana/wczytana. Oczywiście ich ilość + informację kiedy gra została przenoszona do innych plików. Już to w wystarczyłoby do wyeliminowania S&L z rozgrywek offline.
.

romantico Partyzant

[quote="ColonelNosio"]A ja bym w nowym Fmie z wielką ochotą ujrzał możliwość prowadzenia rezerw i młodzieżówek zespołów. To mogłoby być ciekawe, wykorzystywanie takich newgenów jakich Ci rzuci gra, rekomendowanie trenerowi najzdolniejszych juniorów, byłoby to pewne urozmaicenie rozgrywki.[/quote]

Przecież to mozna robić już w tej wersji....

ColonelNosio Partyzant

A ja bym w nowym Fmie z wielką ochotą ujrzał możliwość prowadzenia rezerw i młodzieżówek zespołów. To mogłoby być ciekawe, wykorzystywanie takich newgenów jakich Ci rzuci gra, rekomendowanie trenerowi najzdolniejszych juniorów, byłoby to pewne urozmaicenie rozgrywki.

belzebub666 Partyzant

19.05.2015 21:01    #6785     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
Ba, podczas tego grania siedzieliśmy na gadu i porównywaliśmy grajków :D Stare dzieje :D Został tylko Stokkers, który chowa się kapitalnie, resztę wywaliłem. Zerknij sobie na ich skład w 15- Stokkers, Alhaft i Duarte to gracze z potencjałem na reprezentację Holandii. Na poprzednim sejwie nimi rozegrałem z 6 sezonów, wszyscy trzej byli regularnie powoływani, Stokkers to już w wieku 21 lat był podstawowym i jedynym sensownym napadziorem w reprezentacji.

flexior Partyzant

Witam
Czy istnieją jakieś dodatki (mogą być z innych stron) obejmujące herby, twarze i koszulki dla wszystkich dostępnych lig norweskich lub szwedzkich?
FM 2014

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.05.2015 20:17    #6787     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
Tylko w tej Erste nie można brać zagranicznych. Duży minus. Też kiedyś nimi grałem i byłem dość wysoko. Jak sobie radzi tych trzech młodych i zdolnych napastników? :D
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

raca Partyzant

19.05.2015 18:45    #6788     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Witam, mam nielada problem z 2 piłkarzami, chodzi konkretnie o Jamesa Rodrigueza i Jese z Realu Madryt. Chłopaki ciągle są poza kadrą meczową ponieważ gdy tylko ich wstawię to pograją max 2 mecze i łapią kontuzje (James wracał również kilkakrotnie kontuzjowany z meczów reprezentacji). Jeśli chodzi o Jese to jeszcze rozumiem, patrząc na jego wytrzymałość, ale James? Treningi mają ustawione na lekkie albo w ogóle. Wiecie o co chodzi albo co trzeba zrobić?
Dzięki :)

belzebub666 Partyzant

19.05.2015 18:17    #6789     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
To trzecie. W pierwszym sezonie w barażach o awans, w ostatniej kolejce przez bramkę w doliczonym czasie gry przegrałem awans. Wzmocnienia wyszły idealnie, średnia wieku 19 lat, niemal sami Holendrzy- wypaliło. Chyba na 8 kolejek przed końcem miałem zapewnionego mistrza. Swoją drogą, pograłem już troszeczkę do przodu i sytuacja wygląda ciekawie. Ten cały dziennik, który przed sezonem ocenia szanse różnych zespołów z ligi w danym sezonie, i dwóch najlepszych graczy (nie pamiętam jak się toto nazywa) uważał, że mam szansę na walkę o tytuł. I po 13 kolejkach jestem czwarty, na rozkładzie mam chociażby Ajax, Twente, AZ... Początek był piorunujący, teraz gra wygląda już nieco gorzej, więc możliwe że będzie to pikować w dół, ale chyba po prostu nieco nie doceniłem siły moich młodzików :) Co nie zmienia faktu że wymagana walka o tytuł to przegięcie pały.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.05.2015 18:03    #6790     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
Niech zgadnę. Mam jedną szansę. Wygrałeś ligę i to na ostro? Kupa punktów, kupa goli.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution