Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2015 17:00    #6771     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Zazwyczaj ogrywali się w rezerwach bądź wystawiałem ich od 65min. Co do kadry to już na to wpływu nie mam jeśli grają mecze o punkty. Treningów się nie da już bardziej obniżyć bo już im te indywidualne usunąłem. Na dodatek nigdy nie było jak z Coentrao który gdy tylko dam mu trening indywidualny to się żali, że za ciężko a jak go usunę to asystent na zebraniu podpowiada mi żeby dać mu trening indywidualny... Jak na razie z Jamesem spokój ale Jese to porażka...

Ps i jak do cholery jest ta gra zrobiona, że gdy tylko mój zawodnik łapie szczytową formę i ma co mecz asystę i/lub bramkę to zaraz łapie go kontuzja?! :/

Opelu Partyzant

W rzeczywistości Eredvisie ma 1,5, bo jest bodaj na 9. miejscu w rankingu. A Makaay gdy zdobył Złotego Buta, grał w Deportivo :) Ostatnio z Eredvisie tytuł zdobył Machlas w 98 roku przy współczynniku 2, bowiem wtedy liga holenderska była wysoko - vide zwycięstwo, finał i półfinał Ajaxu w LM w latach 95-97.

malizator Partyzant

Jak to jest z tą nagrodą w fm15?
Gram Ajaxem i mój zawodnik strzelił w sezonie 44 bramki w 50 meczach i nie załapał się nawet na podium w plebiscycie Europejskiego Złotego Buta. Wygrał go Lewandowski z liczbą 28 bramek, uzyskując 56 punktów. Może mi ktoś wytłumaczyć co składa się na zdobycie tej nagrody w grze?

elmoro Partyzant

22.05.2015 14:46    #6774     Sufler - Porady do gry - Transfery - Inaki Astiz
Taka sytuacja, gram Athletic Blbao, jest rok 2015, chce kupić Astiza z Legii. Ma 31 lat, kontrakt do 2016, wartość ok 200 tys. Składam ofertę 500 tys.+bonusy w sumie ok 700 tys., a Legia krzyczy 2 mln. w gotówce i 1,5 mln. w ratach?! Gram w FM 2015 od niedawna i tutaj moje pytanie, czy system transferowy po prostu tak wygląda, że nie można kupić gracza w rozsądnej cenie? Dalej, oferuje za gościa z Segunda B 500 tys. , jego wartość to 20 tys., a oni krzyczą 1,7 mln. Chyba coś tu nie gra...

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
22.05.2015 14:40    #6775     Football Manager - Świat taktyki - Młodzi Zawodnicy
Gwiazdki to tylko przewidywania - zawsze scout się może pomylić, zawodnik nie stara się rozwijać ( niska determinacja) lub zły trening/ słaby klub. Może też być tak, że na jego pozycje przybywa gracz klasy światowej i on będzie miał 5 gwiazdek, a 16 latkowi potencjał się nie zmieni, ale gwiazdki w porównaniu do gwiazdy spadną.
Jeżeli chcesz rozwinąć kogoś kto ma szansę zostać bardzo dobrym piłkarzem to spróbuj dać go do pierwszego zespołu, żeby tam trenował, udostępnij rezerwom lub juniorom i czasami daj pograć w 1. składzie, jeżeli to możliwe. Albo wypożycz do dobrego zespołu, jeżeli taki się zgłosi i tylko i wyłącznie do pierwszego składu. Nie szukaj na siłe

melonman Partyzant

21.05.2015 16:26    #6776     Sufler - Porady do gry - Zniknęło okienko
Mam ostatnio taki problem z gra, ze jak klikam zgłoś zespół przed meczem to nie wyskakuje mi to okienko czy na pewno chcesz zgłosić zespół? Jest to dość drażniące i chcialbym się zapytać jak mozna przywrócić to okienko?

gucioprawda Młody aktywista

20.05.2015 23:33    #6777     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Podatność na kontuzje mają relatywnie niską, odpowiednio chyba 8 i 11 (jak sprawdzałem - atrybut ukryty). Obniż natężenie treningów (jeśli się w ogóle jeszcze da) i ogrywaj w rezerwach do czasu uzyskania rozsądnego % ogrania.
Wytrzymałość mówi nam o tym, jak bardzo spada kontuzja piłkarzowi w czasie meczu ;) To nic związanego z kontuzjami.

Fifa Rafa Partyzant

20.05.2015 19:34    #6778     Sufler - Porady do gry - Embargo transferowe FM15
Witam. Ja właśnie mam problem z tym embargiem bo zakupiłem dwóch zawodników i okazało się że nie mogą zagrać przez rok... A najgorsze jest w tym to że nie można ich przenieść do składu "B" i wypożyczyć... Całkiem zapomniałem o tym embargu... Także jakby ktoś zaczynał Barcą grać to niech lepiej transfery zrobi w pierwszym oknie rozpoczynającym sezon. Pozdrawiam :)

Bateboo Partyzant

20.05.2015 08:37    #6779     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
Może się mylę, ale zauważyłem pewną prawidłowość - co jest logiczne - gdy zawodnik wraca po dłuższej kontuzji, to spada procent jego ogrania i gdy tylko wrzucałem go do wyjściowego składu zdarzało się, że w trakcie meczu łapał kontuzję. Może spróbuj, po kontuzji, wprowadzać stopniowo zawodnika w trakcie meczu - ja tak robię i się w miarę sprawdza. Poza tym wymienieni zawodnicy mogą mieć wysoki atrybut "kontuzjogenności".

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.05.2015 23:36    #6780     Sufler - Porady do gry - Wymagania zarządu z kosmosu
W 14-tce był ten... pomocnik na D, potem ten napastnik na B... ale on teraz gra gdzieś w Szkocji, no i ten El Ghazi, wypas koleś, też chyba gdzieś odszedł?

Też bym nimi zagrał, ale te zasady... nie wyobrażam sobie klubu bez Humama Tariqa :D
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution