Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

klopsik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

Sprawa dotyczy wersji 13, bo w nowsze nie grałem, ale w starszych też mnie to zastanawiało.
Mam dwóch napastników z CA 200. Sprawdzone w GScoucie. Jeden 22 lata, drugi 29.
W praktyce jednak ten starszy napastnik ma prawie wszystkie parametry wyższe od młodszego. I to znacznie, myślę, że o jakieś 15-20pkt łącznie.
Umiejętności bramkarskie mają na zbliżonym, minimalnym poziomie, więc raczej nie chodzi o to, że jednemu poszło w ukryte skille. Podobnie z utrzymaniem formy, kontuzjami itd.

Od czego to zależy i czy da się coś z tym zrobić?
Młodszy zawodnik osiągnął swój max jakieś 1,5 roku temu. Myślałem może, że są jakieś ukryte opcje uwalniania dodatkowych punktów wraz z wiekiem, ale nic z tego.

Chrzano Partyzant

Nowy epizod już dostępny! W nim gramy przeciw wielkiej Barcelonie oraz w Lidze Europy!
https://www.youtu(...)jppJajsA

Robsson93 Partyzant

@belzebub666
Ja też jestem młody, mam 21 lat (no prawie 22), ale takie stare kawałki mają zajeb**ty klimat. Fajnie wiedzieć że ktoś docenia to co wrzucam :). Nie raz lubię sobie odpalić takie kawałki grając w fma, bo wtedy gra się bardzo przyjemnie. Nóżka lata wiadomo Mr. Green. Ja chociaż bardzo lubię rap to mimo wszystko nie wyobrażam sobie grać przy tej muzyce. Sam nie wiem czemu, ale jakoś tak mam.

Ten kawałek bardzo lubię Mr. Green. I ten wjazd na początku :P

exizt Partyzant

26.05.2015 21:15    #6744     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam . Chętnie pogram w FM 12 przez hamachi :). Chętni pisać na PW :)

belzebub666 Partyzant

Ten numer Rise Against świetnie się gra w Guitar Hero :D W ramach rewanżu za numer wyżej, dla mnie kapitalny numer, moc jest w nim silna!!! :D

A tu chciałbym wrzucić jakieś numery moim zdaniem zapomnianej nieco kapeli. Gunsów, ACDC, Scorpionsów, itp zna każdy. Ilu zna CCR? Pewnie nieco mniej osób, a szkoda.

Chyba ich największy hit.

Drugi, świetny numer.

A tu już dla mnie ich najlepszy numer. Dziwny, ale ma w sobie coś niesamowitego :)

belzebub666 Partyzant

Kupiłem rok temu Lenovo G700- dałem 2 tysie. Wiedźmin 3 może nie pośmiga, ale ogólnie z lapka jestem zadowolony. Tylko trzeba być w miarę ogarniętym jeżeli chodzi o sprzęt, bo Lenovo jeżeli chodzi o sterowniki itp wypada blado. Kupiłem lapka bez systemu, i troszkę się namęczyłem zanim udało mi się zainstalować sterki on Nvidii w ten sposób, by grafa śmigała (2 karty, jedna zintegrowana od Intela, druga od Nvidii- chciała śmigać tylko ta pierwsza, sporo godzin upłynęło zanim się z tym uporałem, bo zwykła instalacja sterków uja dawała). Mogę powiedzieć tylko tyle, co wiem z własnych doświadczeń- Deus Ex HE chodzi elegancko, to samo Slepping Dogs, Far Cry 3 (w czwórkę na upartego dało się grać, ale lekko żabkowało + detale najniższe jak tylko się dało, więc ogólnie słabo). Teraz będzie pewnie ten lapek jeszcze tańszy, a jest ok- duży ekran (dla mnie główne kryterium, bo oglądam bardzo dużo filmów), mała cena, spoko wydajność. FM- wiadomo, chodzi elegancko, ale tą gierkę to by byle co pociągnęło chyba :D

Iruke90 Partyzant

26.05.2015 18:25    #6747     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, szukam osób chętnych do gry w FM 2015 !!!

- Liga obojętnie jaka ( Mogę zagrać nawet polska ligę)
- Dostepny jestem w godz. 18-23
- szukam ludzi na dłuższą rozgrywkę nie na jeden dzień !!
- Moje gg.51791897 -

Yogurt21 Partyzant

26.05.2015 16:07    #6748     Sufler - Porady do gry - szybki wynik - problem
a jest szansa na podrzucenie jakis skorek bo gram w normalny tryb

student137 Partyzant

[quote="robal15"][quote="student137"]tylko jedna karta graficzna?[/quote]

Ale ile chcesz? 10? To ma być lapek do fma, czy do innych gier AAA też. Jeśli to pierwsze, to nie patrz na kartę.[/quot

Poza pracą biurową, filmami i muzyką to do Fm'a i jego następnych wersji (czyli co głównie RAM?). Ale fajnie byłoby pograć w Wieśka 2 i inne gry, ale nie że tak głównie.

A jak z jego wentylacją, grzeje się mocno przy dlugim korzystaniu?

robal15 Młody aktywista

[quote="student137"]tylko jedna karta graficzna?[/quote]

Ale ile chcesz? 10? To ma być lapek do fma, czy do innych gier AAA też. Jeśli to pierwsze, to nie patrz na kartę.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution