Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Duster96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No to super :) FM jest niestety trudny do nagrywania. Wróć! Może nie do nagrywania, tylko do oglądania i czytania tego co na ekranie. Nagrywanie, rendring i jeszcze wysyłanie. Wszystko to obniża jakość nagrania, niestety. Może kiedyś będzie jakoś lepiej. Jak nazbieram na Vegasa i się przerzucę z Camtasia to może będzie lepiej :)

kraik Partyzant

30.05.2015 19:54    #6712     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chętnie zagram w football managera 2013 moje gg 4852009

robal15 Młody aktywista

30.05.2015 15:42    #6713     Football Manager - Świat taktyki - Kontratak w FM 15
[quote="gucioprawda"]W kontrataku sprawdza się jeszcze "węższe pole gry". Przynajmniej u mnie, jak czasami gram z kontry.[/quote]

Zgadza się. Ja próbowałem ograniczyć polecania do minimum, gdyż im więcej ich, tym trudniej jest tym leszczom opanować taktykę... sad true :/

chlip, chlip
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

gucioprawda Młody aktywista

30.05.2015 15:41    #6714     Football Manager - Świat taktyki - Kontratak w FM 15
W kontrataku sprawdza się jeszcze "węższe pole gry". Przynajmniej u mnie, jak czasami gram z kontry.

robal15 Młody aktywista

30.05.2015 15:32    #6715     Football Manager - Świat taktyki - Kontratak w FM 15
Oj tak, Rey był niesamowity :) Mój ulubiony gracz w 15'.

Na wstępie zaznaczę, że ta taktyka była robiona bodajże pod patcha 15.1.3. Zrezygnowałem z tej kariery, bo nie spodobała mi się moja polityka transferowa (sić!). Może kiedyś do niej jeszcze wrócę. Teraz zamierzam również grać z kontry w mojej nowej karierze w Turcji, jakimiś bobami z 3. ligi. :)
Gdybym miał choć trochę finezji w pisaniu, to bym opisywał tę karierę na tej zacnej stronie - niestety jej nie mam./

Ustawienia i polecenia zespołu.
http://gyazo(...)c8726602

Na pierwszy rzut oka wygląda ofensywnie, ale tak naprawdę to jest 4-1-4-1. Wystarczy spojrzeć na role zawodników. Gdy nie mam piłki w posiadaniu, to tylko jeden zawodnik zostaje na szpicy, tzn. gościu od zapierdalania za wykopaną piłką - reszta napadziorów cofa się do pomocy. Taktyka z założenia jest prosta, gdyż mój zespół zaczynał w 7. lidze angielskiej. Polega ona na cofnięciu się do obrony i czekaniu na błąd przeciwnika. Następnie błyskawicznie jest uruchamiana bezpośrednia piłka do napastnika albo pomocnika. Każda kontra kończy się 2-3 podaniami.

Grając w ten sposób pozwalam komputerowi rozgrywać piłkę z dala od mojego pola karnego. Trudno jest jemu stworzyć jakąkolwiek akcję, gdyż mam przewagę liczebną w defensywie. Zawsze ma więcej posiadania piłki niż ja (obczai sobie moje wcześniejsze przykłady - tam masz statystyki), natomiast ja mam więcej 100% akcji oraz strzałów :>
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Youtuki Partyzant

chodzi o to ze chce grac w lidze krymu bo jest taki dodatek tej ligi

a nie wiem gdzie moge zmienic przepis by druzyny dostawaly awans do LM I LE

i jak uaktywnic ich repezetacje prosze o pomoc?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
W edytorze w tekście zaznaczasz słowo (powiedzmy napisane przez Ciebie nazwisko grajka, nazwę klubu, etc) - u góry z paska narzędzi wybierasz opcję hiperłącza (symbol bodajże Ziemi z łańcuszkiem?) - i tam wklejasz link do skrina którego masz na imgur.com .
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

dygi84 Partyzant

29.05.2015 23:58    #6718     Sufler - Dodatki do gry - TCM15 Logo Megapack
Witajcie, ściągnąłem TCM15 Logo Megapack. Gram z updatem dodającym polskie niższe ligi i mam drobny problem, loga wszystkich drużyn rezerw wyświetlają się prawidłowo poza logiem Legii II. W czym może być problem? Logo pierwszego zespołu Legii jak i U-18 wyświetla się ok.

bondzi Partyzant

29.05.2015 18:32    #6719     Sufler - Porady do gry - Mecze towarzyskie
Nie zgadzam się do końca z klopsikiem. Według mnie mecze towarzyskie mają duże znaczenie, piłkarze wyrabiają sobie kondycję przed sezonem, ogranie. Ja preferuję około 10 meczy sparingowych, na początku z silniejszymi od siebie a potem coraz słabsi przeciwnicy.

gucioprawda Młody aktywista

29.05.2015 14:19    #6720     Sufler - Porady do gry - Kluczowe atrybuty?
Hmmm... od czego zacząć.
Trening!
Fizyczny: pracowitość, przyspieszenie, zwinność, równowaga, wyskok, sprawność, szybkość, wytrzymałość, siła
Taktyczny: przewidywanie, opanowanie, koncentracja, decyzje, współpraca
Panowanie na piłką: drybling, przyjęcie piłki, gra głową, technika, błyskotliwość
Defensywny: krycie, odbiór, ustawianie się
Ofensywny: dośrodkowania, wykańczanie akcji, strzały z dystansu, podania, gra bez piłki, przegląd sytuacji

Dodatkowo treningiem indywidualnym trenujesz: rzuty rożne, długie wyrzuty, rzuty wolne, rzuty karne, przywództwo.
Poprzez tutoring można podwyższyć/zmniejszyć determinację (atrybut ucznia dąży do wartości nauczyciela)
Poprzez tzw. eventy można:
- zwiększyć przywództwo (piłkarz zostaje kapitanem)
- zmniejszyć agresję (kara za czerwoną kartkę). Nie wiem, jak ją zwiększyć, bo to pozytywny atrybut.
- zwiększyć determinację i chyba pracowitość (karanie za słabe występy)
Nie do końca wiem, jak jest z walecznością. chyba rośnie z wiekiem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution