Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.03.2016 15:32    #4381     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
@Romantico - To już sprawa Piotra Sebastiana, jak to wszystko rozegra. Ja nie mogę nic zrobić, jestem tylko skromnym redaktorem. Mogę jedynie zdradzić, że otrzymałem propozycję od Mahdiego, abym dołączył do redakcji i przedstawiał co jakiś czas jedną z 5 największych lig europejskich w sekcji "Zza bramki". Ale to nie ma nic wspólnego z RM, więc nie wiem, po co to napisałem...

Co do samej RM - dostaliście akt łaski, możecie coś w celu ocieplenia swoich wizerunków zrobić np. przystąpić do RM jako pełnoprawni uczestnicy. Wiem, że wyśmiewacie 3 miesięczną karencję, polubienia postów przez jakieś fake konta, czy samego Ojca Założyciela, ale zrozumcie - złośliwe doczepianie się o luki w systemie antycheatingowym poprzez wysnuwanie argumentów z FMRTE jest po prostu dziecinne. @Pucek - naprawdę, Twoje teksty i działalność na scenie FM są dla mnie osobistym autorytetem, ale po co od razu nawoływać do "linczu" RM? Może lepiej po prostu udowodnisz, że jesteś najlepszym menadżerem w Polsce i przystąpisz do całego wydarzenia? Oczywiście bez cheatów...

Nie trzymam absolutnie żadnej ze stron tego konfliktu, każdy popełnił w swoim postępowaniu błędy, ale, mimo, że jednak REV dla mnie osobiście przez pryzmat pewnych osób jest trochę nieprzyjazne, to nie oznacza, że macie trochę racji w sposobie, jaki Koordynator Was potraktował (chodzi mi w szczególności o Kirę, Brazzo, i resztę z Was, którzy dawali słabe pod rzeczywiście dość miernym blogu Nikity). Tyle. Zaznaczam, że nie jest to stanowisko CFM, ponieważ za takowe odpowiada Piotr.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
07.03.2016 14:01    #4382     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"]
Uważam, że przekrecanie nazw wirtualnych, nadanych, jeżeli nie godzą w tą osobę w sposób drastyczny są dozowolone. Jednak nazywanie kogoś Legendarnym Wieprzem jest już dużym przgięciem. Wczoraj Nocnytyper dostał dysydenta za "mośka". Kira powinieneś wiedzieć gdzie jest granica, bo jesteś myślącą osobą. W moim odczuciu powinieneś przeprosić lub sprostować.[/quote]
Pełna zgoda, ostrzeżenie przyznane. Przepraszam za przeoczenie. Na przyszłość proszę jednak takie sprawy zgłaszać w donosach.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

07.03.2016 13:51    #4383     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"]Czyżby 3 tura wyborów. Biuletyn Mahdisty usunięty. Coraz większa komedia ;) Może niech zorganizują wybory? Albo Legendarny Wieprz da pracować? Ponoć miał się usunąć w cień. No chyba że wyznawca przejrzał na oczy. Przykre taki piękny turniej, tak niszczony przez 1 osobę.

Dobrze że przynajmniej blogi "są ciekawe i na wysokim poziomie" 2 zdania 30 slajdów. Poziom najwyższy.

Jedyny skrupulatnie opisywany, gdzie dba się o szczegóły i niuanse został skrytykowany, bo "wolę czytać o trofeach i transferach". Piękne <3 naprawdę piękne <3. Dii Imortales jaki mi wstyd, że w tym partycypowałem.[/quote]

Uważam, że przekrecanie nazw wirtualnych, nadanych, jeżeli nie godzą w tą osobę w sposób drastyczny są dozowolone. Jednak nazywanie kogoś Legendarnym Wieprzem jest już dużym przgięciem. Wczoraj Nocnytyper dostał dysydenta za "mośka". Kira powinieneś wiedzieć gdzie jest granica, bo jesteś myślącą osobą. W moim odczuciu powinieneś przeprosić lub sprostować.

Gutii Partyzant

[quote="Rozkoszny"]Polecicie jakiegoś napadziora do Dramstadt? Prawie cały okres przygotowawczy robiłem pod grę z Kompletnym/Cofniętym Napastnikiem, a tu ten chujoza Teodorczyk poszedł za hajsem do Dynama Moskwa >.< i jestem w czarnej dupie bo nikt dobry tu przyjść nie chcę, a już ledwo poprzedni sezon utrzymałem Bundesligę bo mi się zawidziało młodzikami grać. Nawet jakiś Arthuro z BATE ani myśli wpaść do mnie :([/quote]

Poszukaj kogoś w lidzę serbskiej, słowackiej, ewentualnie chorwacka. Roman Bezjak, Niccolò Giannetti, tutaj masz młodego zawodnika z ogromnym potencjałem - Ahmed Abdel Aal. Ligi wschodnie i bałkańskie mają dobrych, a tanich zawodników.

Gutii Partyzant

[quote="deco87"]Ja miałem to samo grając Śląskiem - reputacja ligi i klubu jest niska. Niestety gra sama zmusza do korzystania z wolnych agentów. Na początku będzie Tobie ciężko, ale jak z 2-3 razy z rzędu pograsz w fazie grupowej Ligi Mistrzów i tyle razy zdobędziesz Mistrzostwo Polski, wtedy reputacja ligi i Twojego klubu powoli wzrośnie.

Achille Anani - on Tobie się przyda w Lidze Mistrzów. Powinien być dostępny z wolnego transferu w 2016 roku:)

Predescu przeszedł do mnie bez problemu.[/quote]

Koniec końców zbudowałem drugą, żelazną jedenastkę. Kupiłem solidnego ŚO, a do ataku wypożyczyłem Rashforda z Man Utd (o dziwo piłkarz przyjął warunki wypłacania 80% jego pensji). Pierwsze 2 mecze za mną. Sevilla u siebie pokonana 3:0, a z Lyonem na wyjeździe przegrałem po dobrym meczu 1:0. Teraz czekam na pogrom od Juve :D Nikita Korzun - polecam każdemu.
EDIT - dopisek
Anani u mnie w FM ma fatalną formę, a statystyki ma wręcz okropne. Predescu przeciętny zawodnik, ale nie wart takiej płacy (4,5tyś)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

07.03.2016 10:09    #4386     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
[quote="GokuSSJ25"]Oj, Bulwa, zapomniałem ;) Wyjdą z grupy. 4 mecze zagramy :) Tak bardzo chciałbym się mylić... Pamiętam jak łamałem ograniczenia prędkości, żeby zdążyć na Polska-Grecja. Jaka była radocha jak Lewy strzelił :) Później Polska-Czechy w strefie kibica we Wrocku i moje "Jak ku*wa się nic nie stało?!" Mało po łbie nie dostałem, od "naszych"...[/quote]

Ja pamiętam jak padłem na kolana (mocno nawalony) i błagałem, żeby Tytoń obronił karnego.

Makaronczterojaj... Partyzant

07.03.2016 06:33    #4387     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
nie interesuje mnie to, ale, że mnie tu niechcący przekierowało to proszę sobie sprawdzić, czy ta nazwa istnieje w bazie przedmiotów chronionych.

http://grab.(...)ste.aspx

http://www.uprp.(...)pl,text/

GokuSSJ25 Partyzant

06.03.2016 23:34    #4388     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Oj, Bulwa, zapomniałem ;) Wyjdą z grupy. 4 mecze zagramy :) Tak bardzo chciałbym się mylić... Pamiętam jak łamałem ograniczenia prędkości, żeby zdążyć na Polska-Grecja. Jaka była radocha jak Lewy strzelił :) Później Polska-Czechy w strefie kibica we Wrocku i moje "Jak ku*wa się nic nie stało?!" Mało po łbie nie dostałem, od "naszych"...

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
06.03.2016 22:51    #4389     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Nascimento1998"]Nie, zgłoszenia na fb ograniczyły się do tego, że wyeliminowaliśmy anonimów i pierwsza edycja - jak na debiut - wyszła bardzo dobrze.

@Pucek - Co ja mogę rzec... Faktycznie, gra traci sens po Twoim komentarzu... Żebyś tylko się nie zdziwił ;)[/quote]

http://i.imgur.com/eHWRDMs.jpg
Ty tracisz sens xD

Pucek Stachanowiec

06.03.2016 21:51    #4390     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Brudas"][quote="Pucek"]Metoda na wieczór:

Przed finałem ważnych rozgrywek, żeby mieć pewność, że wygrasz:
wczytaj grę w FM RTE, znajdź drużynę przeciwnika, przejrzyj profile zawodników i zapisz sobie na kartce albo w notatniku po kolei ich ukryte atrybuty "important matches" (postawa w ważnych meczach), zmień wartości na 1, zapisz, rozegraj mecz, po rozegranym meczu a przed kontynuacją wpisz wszystko co zanotowałeś wcześniej, aby przywrócić poprzedni stan, zapisz. Wróć do gry.[/quote]

Mateuszku przy sporych chęciach i znajomościach ukrytych atrybutów można wygrać mecz.[/quote]
Nie zrozumiałem co napisałeś : P Możesz wyjaśnić?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution