Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2016 21:05    #4021     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
[quote="robal15"]Ja bym z miłą chęcią zagrał w RDR, ale jest jedno ale - nie mam konsoli...[/quote]
Nu, to jest sroga przeszkoda w drodze do szczęścia. Mnie poratował siostrzeniec, który użyczył mi na prawie trzy tygodnie XBoxa 360 z RDR - i mogłem napieprzać po nocach ile wlezie. Zresztą skubany ma też X:One, to mu nie zależało na czasie ;).
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
08.05.2016 20:50    #4022     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Ja bym z miłą chęcią zagrał w RDR, ale jest jedno ale - nie mam konsoli...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

zachi Zgred Manifestant

08.05.2016 19:42    #4023     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Co do EA/DICE - przez jakiś czas byłem mocno za tym, żeby wzięli na warsztat i odkurzyli Bad Company - teraz jestem już przeciwny takim akcjom i niech lepiej trzymają łapy z daleka od tej serii i niech skończy się na dwójce (w którą dalej ciupię, bo to tytuł ponadczasowy i rewelacyjny - a i na serwerach wciąż sporo ludzi się przewala).

A jeszcze słowo w temacie RDR - dzisiejszy gracz pewnie pomarudzi na ten tytuł w stylu "eee, GTA na Dzikim Zachodzie". I owszem, mechanika jak z GTA (a silnik graficzny bodajże ten z GTA IV), ale postacie, fabuła i westernowy klimat to już coś nie do podrobienia. I ciul tam nawet z tym, że graficznie nieco się gierka zakurzyła. Miodność z ekranu wylewa się wiadrami.

Yrkomm16 Partyzant

08.05.2016 18:12    #4024     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
[quote="zachi"]Ok, w przypadku Battlefield I rozejdzie się to po guście odbiorcy, tradycyjnie - jeden lubi klimaty I WŚ, inny II WŚ a jeszcze inny współczesne pole walki. Mnie najzwyczajniej w świecie ten pierwszy teaser/trailer (cholera już wie jak to zwać) odrzucił, ponieważ to co zobaczyłem przypomina mi bardziej Star Wars, niż klimaty Wielkiej Wojny. Cena zaś i ogólna polityka EA/DICE to również temat na dłuższe dyskusje.

Nowe GTA? Ja bym się na miejscu Rockstar z tym nie spieszył - mają czas na nową produkcję z tego klimatu. Bardziej mnie ucieszy to, jeżeli plotki o nowym Red Dead Redemption okażą się prawdziwe. Dla mnie RDR to jedna z najlepszych gier w historii elektronicznej rozgrywki i WIELKI nieobecny na PC. Naprawdę WIELKI.[/quote]

Tutaj się z Tobą zgodzę - trailer jest rzeczywiście zbyt kolorowy, bo I wojna to głównie okopy, szarzyzna, zasieki, krew, błoto i smród, a nie jakieś wielobarwny, futurystyczny krajobraz i pole bitwy. Zobaczymy, oby nie spartolili tej gry, i nie wypuszczali do niej biliona łatek (patrz: BF 4). Jeśli tak się stanie, to stracę resztki szacunku do EA/DICE.

Niestety w RDR nie miałem okazji zagrać, ale z pewnością nadrobię tę zaległość.

zachi Zgred Manifestant

08.05.2016 17:20    #4025     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
"Największy problem mają posiadacze PeCetów, bo tam ceny systematycznie rosną." - że tak sobie przytoczę już sam początek filmu. Lekko mnie irytują ci panowie i nie wiem czy dotrwam do końca :D.

BTW - jeden z ziomków na filmie prawi, że Mafia III będzie kosztowała przed premierą w granicach 165-175, srogo :/.

PS Tak czy owak, dopóki będą żyły serwery Diablo III czy Path of Exile i na kompie będzie banglać CM0102 to będzie w co grać ;).

PS2 I rację ma jeden z ziomków mówiąc, że płacisz w preorderze masę hajsów, a gra na starcie ssie, bo kwiczy od bugów. Skąd my to znamy? ;)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

08.05.2016 15:26    #4026     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Ja chyba pierwszy raz odpuszczę sobie CoD. Jakoś z tego wyrosłem, a dodatkowo ostatnie serie nie nadają się do gry w multi - za dużo przekombinowanych rzeczy, jakieś latanie, lasery, roboty, kamuflaże (jak jakiś Crysis czy Titanfall). Stare dobre MW, MW2 i WaW (ten klimat Mosinów, Thompsonów i pepesh z magazynkiem bębnowym!) to ostatnie wydania nad którymi spędziłem kilkaset godzin, a tak te odgrzewane kotlety, to próby wygrania przeze mnie chociaż kilku godzin w multi, a kończyło się na smętnym przejściu kampanii dla singli (samotnych).
Co do Battlefielda - grałem w 3 i 4 (wersja testowa). BF3 jest spoko, ale jakoś bardziej mnie wciągały nawalanki w stylu CoD, nieokraszone pomyślunkiem i taktyką. Tak więc w tym roku na mojej liście "kupię na 100%" są tylko FM 2017 i Wiesiek "Krew i Wino".

aartur242 Partyzant

08.05.2016 15:24    #4027     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
witam
chętnie pogram prezez sieć w fm 2016
moge grac w godzinach 17,30-23 w weekendy do obgadania
stem jak nick aartur242

zachi Zgred Manifestant

08.05.2016 14:34    #4028     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
[quote="robal15"]Przynajmniej zaoszczędzę 200 zł:p[/quote]
Nu, ceny gier na PC również zaczynają się powoli od kwot kompletnie z rzyci. Co jednak zrobić - gracze płacą za buble srogie hajsy, to po co i dla kogo mają ceny maleć?

Co do BF1 - 199 zeta (są już niższe oferty nawet) za potencjalnego gniota (jakie po BF3 wypuszcza EA+DICE) który teoretycznie nie wniesie nic nowego, obskoczony będzie DLC-ekami i który po roku spadnie z ceną do kwoty max 50 zeta? Tak, to ma sens :D.

Rio5fan Partyzant

Choć i tak wrócę do grania i to pewnie jeszcze dzisiaj, to nie mogę pozbyć się frustracji po meczach takich, jak ten. Czy tylko ja mam wrażenie, że czasem FM usilnie robi wszystko, żeby tylko czasem nie wygrać meczu?

Jeśli przegrywam, to cała druga połowa może minąć bez choćby jednej sytuacji... Prowadzenie 2:1 na wyjeździe? Cztery minuty doliczone, w trzeciej doliczonej piłka odbija się od mojego pomocnika prosto pod nogi napastnika rywali... Moi zawodnicy wychodzą z kontrą 3 vs 1? Trzeba poczekać i przytrzymać piłkę, aż reszta wróci... Do tego taka szpileczka wbijana przez grę za każdym razem, że jak tylko jest spalony, to napastnik wykorzystuje 100% sytuacji. Żeby pokazać, że byłby gol, no ale spalony. Prawidłowa sytuacja? Piłka w trybuny albo w bramkarza. Żeby tylko czasem nie było za łatwo wygrać...

Ufff..chyba rzeczywiście mi ulżyło, dziękuje za możliwość skomentowania tej najbardziej satysfakcjonującej, a jednocześnie najbardziej frustrującej gry jaka powstała.

kondi192 Minister Kultury

Ja nie puściłem bo to strata kasy, już wolę sobie u bukmachera coś zagrać za te 3 zeta.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.