Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

maxon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2016 17:51    #3941     Sufler - Porady do gry - Forma drużyny
Cześć,

Mam problem z formą zawodników, mianowicie w okresie przygotowań rozgrywam serię meczów, takich żeby wygrywać, jednak później przychodzi spadek formy, choćbym wydał na transfery 100 mln to dostaje w dupę od amatorów ewentualnie remisy. Forma wraca dopiero koło grudnia i klepię wszystkich aż miło. Mam składy najczęściej w granicach 22 zawodników i rotuję nimi tak, że nie są wkurzeni. Co robię źle? jakie wy macie metody?

Pozdro

Viique Młody aktywista

Najłatwiej prowadzi się kluby, które znasz od podszewki - tym którym kibicujesz w rzeczywistości. Doskonale znasz zawodników, którzy obecnie grają w zespole, wiesz mniej więcej jaką taktykę powinni obrać itp. Ważną rzeczą jest również samo przywiązanie do zespołu, gdyż dużo chętniej będzie włączać grę, w której prowadzisz swój ukochany zespół, a nie zupełnie losową drużynę.

Jeżeli o mnie chodzi, to mimo wtopienia w tę grę około 1000h nie grałem jeszcze w żadnym zespole z topu - na samym początku dużo bardziej wolałem grać w zespołach z najniższych lig krajowych czy na peryferiach europejskiego (2. liga Litewska, Węgierska czy nasze rodzime PLU) a nawet światowego futbolu (ligi Oceanii i Afryki). Tego typu zespoły charakteryzuje dużo węższa pula zawodników, których możesz przescoutować i sprowadzić do swojej drużyny (łatwiej to wszystko ogarnąć), ale z drugiej strony stajesz przed dużo trudniejszym wyzwaniem niż w przypadku objęcia pierwszoligowego średniaka. Wybór jak zawsze należy do Ciebie :)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Pankla15 Partyzant

Dopiero zacząłem grać w fma i chciałbym zagrać jakimś klubem który jest łatwy do prowedzenia

Masyw Partyzant

Mam pytanko do tych co się orientują w edytorze jak powiększyć liczbę graczy zgłoszonych do rozgrywek ?

adik141 Partyzant

26.05.2016 21:47    #3945     Sufler - Problemy techniczne - Czarne boisko
[quote="gucioprawda"]Samo się naprawia w następnym meczu :)[/quote]
U mnie tak to nie zadziałało, dopiero reinstall FM oraz usunięcie starych sterowników karty graficznej i zainstalowanie nowych zamiast aktualizacji pomogło.

wakabayashi1993 Partyzant

Witam mam problem z grą :( po uruchomieniu i przegraniu jakiś pięciu minut gra mi sie zawiesza i robi sie czarny ekran i tylko reset komputera pozwala mi wyjść z gry. Z początku myślałem, że ten problem związany jest z FMRTE, ale i bez tego tak się robi.

Laptop na windowsie 10.

Pomocy !!

adik141 Partyzant

25.05.2016 18:55    #3947     Sufler - Problemy techniczne - Czarne boisko
Mam problem z czarnym boiskiem w trybie 3D. Zaczynam mecz i wszystko wygląda w porządku ale z czasem boisko zaczyna "przygasać" aż w pewnym momencie widać tylko nazwisko zawodnika przy piłce, reszta jest czarne. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i dalej tak samo.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
wiem, wiem, ale odechciewa mi się teraz grać w FM jak myślę o tych sparingach.

j2 Partyzant

23.05.2016 18:03    #3949     Sufler - Gra przez sieć - Wspólne granie FM16

Pyskaty Partyzant

22.05.2016 17:14    #3950     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Właśnie zdaję sobie sprawę, bo gram od 12. Cóż, typowy Miles ❤

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.