Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2016 23:38    #3901     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Chyba tylko Krychowiak, Kapustka i Glik zagrali powyżej swojej przeciętnej + podobało mi się wejście Grosickiego. Trzy punkty są i cieszą jednak po tym co zobaczyłem czuję niedosyt...
.

Malciek Partyzant

12.06.2016 21:32    #3902     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Nie no Kapustka zagrał co najmniej dobrze, ale widać po nim, że ma siły na maks 70-75 minut, jest jeszcze młody, dużo musi się nauczyć, potencjał ma OGROMNY, nie ma się co kłócić, dobry zmiennik na Grosika, tylko brakuje nam LO.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

robal15 Młody aktywista

12.06.2016 20:08    #3903     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
[quote="Yrkomm16"]Kapustka GOD.[/quote]
Zagrał lepiej niż Kuba.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Adler89 Partyzant

12.06.2016 15:26    #3904     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Czesc! Szukam kogos kto chcialbym pograc razem przez siec. Przede wszystkim zalezy mi na fajnej atmosferze i niestresowym graniu. Nie chcialbym, zeby gra miala opierac sie na ostrej rywalizacji i chamskim podkupywaniu zawodnikow, itp. Ewentualnie mogloby byc wrecz przeciwnie, ze zaczynamy slabszymi druzynami i chcemy z nimi jak najwiecej osiagnac, niekoniecznie w tych samych ligach. Ja myslalem, zeby zaczac Olympiakosem Pireus oczywiscie z zamiarem wygrania Ligi Mistrzow :) Jesli chodzi o termin to u mnie jest raczej luzno. Czesto moglbym grac takze w pracy, gdzie wygladaloby tak ze gra czasami bylaby minimalizowana i robilbym chwile cos innego, czyli fajnie jakby osoba po drugiej stronie tez mogla robic cos innego, niekoniecznie jesli sie tak umowimy, ze w danej chwili 100% poswieca na gre i przeze mnie sie nudzi bo ja wolniej klikam :) Ale oczywiscie czesto byloby tak ze po prostu gramy :)
Odzywajcie sie tutaj badz na steamie. Moj nick Adler89.
P.S.: Mam 27 lat i szukam osoby, ktora bylaby 20+ :)

Yrkomm16 Partyzant

11.06.2016 19:21    #3905     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Szkoda strzępić ryja, oczywiście Gameiro też Deszą nie powołał, ale już grającego w Meksyku Cignjaka tak. WIem, być może chodzi o styl gry, bo on wraz z Żiru to typowe "wieże".

Szkoda Albanii, gol na początku meczu, czerwony kartonik dla kapitana i dwie setunie zmarnowane... Załamać się można.

Malciek Partyzant

11.06.2016 18:09    #3906     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
A co z Gamerio? Czemu go nie powołal? Przeoczyłem gdzieś tą informację i byłem wczoraj wielce zaskoczony jego brakiem nawet na ławce rezerwowych.

Griezman też zagrał słabiutko, zresztą on przyzywczajony jest do gry autobusem, więc może stąd ten brak kreatywności z przodu :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Yrkomm16 Partyzant

11.06.2016 14:20    #3907     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Wola walki Rumunów dawała się odczuć podczas i każdej walki o piłkę. Szczególnie defensorzy robili robotę: Grigore rewelacja. Francja zawdzięcza win błyskiem geniuszu Payeta ala Messi z Iranem na mundialu. Słabiutki Pogba, genialny Kante, który zagrał po prostu na poziomie światowym, wyłuskując piłki z pod nóg zdezorientowanych Rumunów. Evra przegrał kilka pojedynków, ale dało się po nim wyczuć doświadczenie i te niefrasobliwości nadrabiał jak nie on, to koledzy. I to tyle, jeśli chodzi o plusy. Napiszę tak: jeśli Francuzi czegoś nie wymyślą i będą opierać się na Pogbie, który raz zagra świetnie a innym razem katastrofalnie, to szybko odpadną. Jak napisałem w poście wyżej: niepowołanie Lacazette i brak Benzemy to idiotyzm, który jeszcze da o sobie znać w kolejnych meczach, bo Żiru nawet się do tej dwójki poziomem nie zbliża...

RaaveK Partyzant

11.06.2016 13:02    #3908     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Jak dla mnie to dobra dyspozycja Rumunii w ataku była spowodowana też słabą obroną Francji. W moim odczuciu jedynie Koscielny zagrał dobry mecz, reszta kiepsko. Jak dla mnie najsłabszy zawodnik trójkolorowych - Evra. Nie wiem, czy to przez wiek, czy wydolność już nie ta, ale jego stroną sunęło bardzo dużo ataków i większość była skutecznych. Nie ma co zwalać na Payeta, który grał na stronie z Evra, bo zawodnik WHU uczestniczył też w grze w obronie. Payet - MOTM, gdyby nie on Francuzi nie mieliby co liczyć na wygraną wczoraj,drugi najjaśniejszy punkt to Kante, świetny w obronie, ale to znamy z Premier League. Giroud - dla mnie nie był faworytem do grania na szpicy, ale wczoraj spisał się dobrze. Trochę dziwne jego zachowania po zdobyciu bramek, najpierw nie chciał się cieszyć z Pogbą po strzeleniu bramki i poleciał do ławki rezerwowych, a potem powala Payeta na murawe, dla mnie dziwne zachowanie. Najładniejsza akcja ? Wydaje mi się, że to te rozklepanie przez Francuzów i strzał Pogby z 15m prosto w bramkarza niestety, ale akcja była świetna.
Przed startem turnieju Francja i Belgia były dla mnie faworytami. Po dzisiejszym spotkaniu widzę, że Francuzi mogą mieć ogromne problemy, przede wszystkim w obronie, bo pomoc i atak wygląda świetnie.

Mlleko Partyzant

A gracie tylko zespołami czy reprezentacją też? Bo gram Juve i Włochami i nie wiem czy lepiej się skupić tylko na zespole czy Włochami też grać :D.

Malciek Partyzant

11.06.2016 09:07    #3910     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Jak wrażenia po pierwszym meczu?

Ja żałuję, że wyłączyłem TV na 15 minut przed końcem, bo nie wierzyłem, że Francja coś jeszcze ugra w tym spotkaniu, to teraz oglądając powtórki szczena mi opada :) Kilka moich konkluzji na temat meczu otwarcia:

1. Słaba Francja, czy dobrza dyspozycja Rumunii? Myślę, że zdecydowanie ta druga opcja. Świetnie przygotowani taktycznie, miejscami mocny, ostry presing, agresywna gra, przy małej ilości brutalnych fauli, przy szczęściu mają szanse na 2gie miejsce w grupie moim zdaniem i na to zasługują.
2. Payet, po prostu Payet. Po świetnym sezonie w WHU, wartość 60 mln funtów, po sezonie chętnych będzie na pewno dużo, gdyby nie on, mecz mógłby się zakończyć blamażem.
3. Patric Evra i Kante. Chciałbym tylko napisać, że 35 pomimo kilku strat, jak na ten wiek - klasa sama w sobie. A Kante? Destrukcja niczym Makalele, a do tego te przerzuty piłki razem z Pogbą, co do centymetra - wisienka na torcie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.