Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pelap Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2016 19:27    #3831     Sufler - Problemy techniczne - FM 16 problem

witam, mam maly problem,podczas grania wyskakuje mi takiblad inie moge grac dalej, prosze o pomoc

http://www.fotos(...)3957fbaa

IamTheSwarn Partyzant

27.06.2016 15:44    #3832     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
[quote="Bolson"]Jak słaby jest na tym turnieju Romelu Lukaku? Porozmawiajmy.[/quote] jest najgorszy. poważnie. Zupełnie nie trafił z formą, albo nie pasuję do taktyki. W sumie Everton grał lagę na niego. Inna sprawa, że kogo mają wystawić Benteke? Ten sam profil. Carassco czasami grał w ataku z Griezmanne, może to to?

Metzelder Partyzant

27.06.2016 14:51    #3833     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami w Polonii
Witam, mam spory problem z rozpoczęciem kariery Polonią Warszawa. Otóż jest to jedyny klub, którym chcę grać, jednak ilekroć zaczynam sezon, to z miejsca mam ogromne problemy finansowe. Zaraz po założeniu "sejwa" w prognozach mam -117 tys zł. Po rozegraniu dwóch meczy towarzyskich prognoza wynosi -300 tys. Zauważyłem, że nawet jak posprzedaję najlepiej zarabiających, budżet zamienię na płace i uszczuplę kadrę do minimum (ja sam + trener bramkarzy), to i tak na koniec roku przewidziany jest niemal milionowy dług. I tu mam pytanie, czy zmagał się ktoś z podobnym kryzysem klubu i jak sobie z nim poradzić? Polonia to ciężki klub do grania, niemniej w tym sezonie granie nią jest praktycznie niemożliwe. Powinienem czkać na wymianę zarządu? Nie jestem zbyt doświadczony w FM z góry uprzedzam.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Więc szukasz przyczyny nie tam gdzie trzeba, nie sądzisz? To nie dodatek jest winny zaburzeniu gry sieciowej, tylko jakiś neutralny czynnik. Choć wywalanie do menu przy zmianie skórki może mieć związek z obecnością dodatków graficznych.
twitter.com/Ceyvol

kucol Partyzant

27.06.2016 13:44    #3835     Sufler - Porady do gry - problem z zarzadem i trenerami
Witam mam problem z zatrudnieniem trenerów zarzad blokuje kazdy transfer juz nie wiem co robic chcem grac słabszym klubem z nizszej ligi ale jak go rozwinac jak trenerzy to gwiazdka lub troszke ponad wyprosiłem zarzad o zwiekszenie etatów ale dalej blokuja twierdzac ze nie potrzeba prosze o porady moze któs mi podpowie jak w edytorze zmienic podejscie zarzadu nie chcem zbytnio oszukiwac ale zatrudnienia lepszych trenerów np od kondycji napewno pomoze wszystkie porady triki mile widziane oraz linki do you tube poradników jak i forum z góry dzieki

Brazzo Młody aktywista

27.06.2016 12:18    #3836     Inne - Piłka nożna - Copa America 2016
Niezła zadyma w reprezentacji musiała być. Czyżby to skutek przegranego finału, czy czegoś więcej. Między wierszami można bowiem przeczytać, że panowała kiepska atmosfera między zawodnikami w szatni. A jeśli to prawda to można uznać vicemistrzostwo za i tak spory sukces. Ktoś śledził Copa America bardziej uważnie i może się wypowiedzieć?

Viique Młody aktywista

Grając małymi klubami trzeba mieć na uwadze to, że po awansie zazwyczaj będziesz na papierze dużo słabszy od swoich przeciwników. To co daje Ci małą przewagę to fakt, że jesteś człowiekiem a SI czasem bywa pokraczne w swoich poczynaniach i rozwija kluby dużo wolniej od gracza. Sam obecnie zderzam się ze ścianą jaką stanowi BPL, grając klubem, który jeszcze 2 lata wcześniej grał w Football League 1 - budżet płac całej mojej kadry jest niższy niż trzeciego najwyżej opłacanego zawodnika Man City (!). Jeżeli chodzi o prośby do zarządu to wszystko rozchodzi się o pieniądze. Prezesi nie lubią szczególnie zadłużać swoich klubów, dlatego póki nie zaoszczędzisz wystarczającej ilości gotówki cały czas będą Cię zbywać. Nie wiem natomiast o co chodzi z klubami patronackimi - jest to układ bardzo korzystny dla małych klubów (możliwość wypożyczania za darmo piłkarzy z lepszego zespołu i coroczny przypływ dodatkowych funduszy), jednak wydaje mi się, że problemem w tym przypadku jest sam dodatek. Wielokrotnie grałem na różnych innych rozszerzeniach i bardzo rzadko (żeby nie napisać nigdy) znaleziono mi klub patronacki. Dodatkowym czynnikiem, który może Ci pomóc jest determinacja Twojego awatara - im wyższa tym większa szansa na akceptację żądania przez prezesa. Jeżeli chodzi o grywalne ligi to gdy startujesz z dna, wybór lig nie ma zbyt wielkiego znaczenia, bo i tak nie będziesz mógł scoutować zawodników spoza Polski. Polecałbym natomiast wczytanie dużej bazy danych - zwiększy Ci to pole manewru w poszukiwaniu zawodników. Jeżeli zależy Ci na szybkim rozwoju lepiej jest załadować samą ligę Polską (zespoły niegrywalne, zawsze wydawały mi się słabsze). Sam jednak by zachować większy realizm polecam Ci wgrać tyle lig na ile pozwala Twój sprzęt ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tob3k10 Partyzant

Siema. Jest to moja pierwsza przygoda z FM. Przeczytalem chyba wszystkie poradniki. Oglądałem jak chłopaki prowadzą zespoły na YouTube. Oglądam kolegę ceyvola na twitchu. Postanowiłem rozpocząć przygodę drużyna z 4 ligi świętokrzyskiej kamienna brody. Ustawiłem trening, taktykę, polecenia. Udało sie awansować w pierwszym sezonie. Problem natomiast polega na tym, że zarząd nie chce spełnić żadnej z moich próśb. Chciałem klub patronacki, odmówili. Zwiekszyć budżet, niestety tez odmowa. O bazie treningowej nie chcą nawet słyszeć. W czym tkwi problem ? Za szybko awansowałem i dla takiego klubu jest to zderzenie z rzeczywistością ? Jakieś porady jak rozwinąć taki klub ? Zdaje sobie sprawę że to nie jest kwestia 3-5 sezonów źeby znaleść sie w topie, ale czy jest wogole szansa rozwinąć taki klubik ?

Zalazłem właśnie dodatek z liga okręgowa, wiec na pewno zacznę grać nowa karierę Starem Starachowice. Jaka wybrać bazę danych? Ilość krajów grywalnych ?

IamTheSwarn Partyzant

27.06.2016 00:41    #3839     Football Manager - Championship Manager - CM 4
CM4, mój pierwszy manager. Miałem 8 lat, nie umiałem wtedy w ogóle angielskiego, więc błądziłem po omacku (zresztą pewnie gdybym znał, zbyt wiele by to nie zmieniło). Pamiętam 2 kariery, Liverpoolem, Realem Madryt. W ogóle nie rozumiałem statystyk i ściągałem piłkarzy, po liczbie 20-dziestek! Pamiętam, że taki Alan Smith z Leeds miał ich aż 5, a Bernard Diomede dwie. Trening ustawiałem, na gierke, zawsze i wszędzie. Z graczy wyryli mi się młodzi wówczas Ritchie Partidge ( dzisiaj fizjoterapeuta, John Welsh, czy Darren Potter) Grałem Danielem Sjolundem i Miką Aariatilo, im młodszy tym lepszy! No w końcu młody talent! Niestety zostałem zwolniony pod koniec drugiego sezonu. Drugi zespoł to Real, gdzie sprzedałem Zidane, bo w mojej "taktyce"nie było miejsca na OPŚ. Swoją drogą grałem bez środka pola. LP i OPL i z prawej PP I OPP + dwójka napastników. No i grał u mnie wówczas Juanfran, znany dziś z Atletico, wówczas zawodnik rezerw. W sumie przypadek, ale i zadowolenie jak widzę co dzisiaj ten facet osiągnął. Oczywiście, podpisywałem wszystkie kontrakty z kończącymi kontrakt. Tak więc Real Madryt C, mógł się pochwalić drużyną, które pewnie by się utrzymała w lidze. Do tego Masa Save and Loadów. Ale wiecie, co jest najważniejsze? że świetnie się przy tym bawiłem a od tego są gry komputerowe. Wtedy też czytywałem opowiadania niejakiego Bartosha!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
26.06.2016 22:47    #3840     Football Manager - Championship Manager - CM 4
Hej, to dalej działa :) Co napiszesz o CM 4? Kim grałeś, jakieś wspomnienia?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution