Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

dropek94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ok rozumiem ale w takim razie co jest przyczyną? Bardzo mi zależy na tej rozgrywce. Dodam, że nie mam dodatków graficznych.

exbitz Partyzant

Jeśli gra nie jest na Steamie to na pewno nie oryginał, nie musisz pytać.

exbitz Partyzant

28.06.2016 00:04    #3823     Football Manager - Championship Manager - CM 4
[quote="Bolson"]Hej, to dalej działa :) Co napiszesz o CM 4? Kim grałeś, jakieś wspomnienia?[/quote]
Nie pamiętam wielu szczegółów, miałem wtedy jakieś 10 lat. W samego CM-a 4 (chociaż wtedy z kolegą z klasy nazywaliśmy tę grę "cymy" - stąd teraz nie mówię, że gram w efema tylko "fymy", taka mała ciekawostka) grałem Realem (gdzie zająłem max 3 miejsce w lidze) i Milanem (niestety nie pamiętam miejsc ani osiągnięć). Pamiętam też karierę Lazio, gdzie wygrałem Serie A (bez metody sejw/load).

Jeśli chodzi o transfery, najlepsze co udało mi się osiągnąć to ściągnięcie Kaki, C. Ronaldo, Beckhama i Rooneya do jednego zespołu (bodajże Realu), to była kozacka mieszanka). :D Grałem w to trochę mało świadomie, ale dzięki CM 4 przekonałem się do menedżerów i już od dobrych kilkunastu lat jestem uzależniony od serii, chociaż miałem małe przerwy. Obecnie wyprowadziłem Milan z dołka w najnowszej edycji, ale to inna historia. Fajnie się wspomina stare czasy, gdzie oceniało się piłkarzy głównie po wartości pieniężnej, a nie "rzeczywistej" grze na boisku i statystykach ;) Ech, miało się 10 lat. Rozpisywanie taktyk na szkolnej tablicy z poszczególnymi piłkarzami z FM 2008 z późniejszych czasów z tym samym kolegą o którym wspominałem wyżej też mi się wryło w głowę (szkoda że nie mam zdjęć!), ale to tak w ramach post scriptum. :)

Ciaastek Partyzant

Gram na kompie od kumpla ale wydaje mi się, że to nie oryginał. Spytam rano dla pewności.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
gra oryginalna?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
27.06.2016 20:24    #3826     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Dupa nie geniusz, Hiszpania grała kiepsko ale na dobrą sprawę w wielu sytuacjach tyłek makaronom uratował Buffon.

Co nie zmienia faktu, że De Gea też dużo miał obron.

Oby teraz Makaroniarze odprawili Szwabów i to będzie moja pełnia szczęścia.

Brazzo Młody aktywista

27.06.2016 20:21    #3827     Sufler - Problemy techniczne - FM 16 problem
Wygląda na to, że masz po prostu uszkodzony save.
PS: @Piokon - masz coś takiego jak na samej górze zakładka "Grafika", a potem "Skórki" Tam znajdziesz wszystkie informacje jak zainstalować.

pelap Partyzant

27.06.2016 20:18    #3828     Sufler - Problemy techniczne - FM 16 problem
save jestna 26.04.2026 a dnia nastepnego sie to robi :(( . Nie uzywalem zadnych programow

Brazzo Młody aktywista

27.06.2016 20:11    #3829     Sufler - Problemy techniczne - FM 16 problem
W jakim momencie Tobie to wyskakuje? To jest akurat istotne. I czy nie używałeś przypadkiem dodatkowych programów do edycji save?

Brazzo Młody aktywista

27.06.2016 20:08    #3830     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami w Polonii
Jest kilka opcji:
- spróbuj pozbyć się niechcianych zawodników (nawet oddając za darmo)
- być może ktoś chce kupić kogoś od Ciebie - tutaj musisz podjąć ciężką decyzję czy takowego zawodnika sprzedać (uwierz mi, czasem warto, a zastępcę warto poszukać z kartą na ręku)
- z zawodnikami, z którymi wiążesz przyszłość spróbuj wynegocjować niższe kontrakty
- idealnym remedium na cienką kasę jest awans ale ciężko mi ocenić, na ile jest on możliwy (nie jestem specjalistą od polskiej ligi skopanej, w razie czego proszę o korektę)
- spróbuj umówić się na sparingi z mocniejszymi zespołami zza granicy
To wszystko nie gwarantuje Tobie, że wyjdziesz na plus. O ile mi wiadomo Polonia ma nieciekawą sytuację finansową właśnie przez złe zarządzanie klubem. Musisz spróbować sobie z tym poradzić. Ewentualny sukces da Tobie wiele radości. Można też liczyć na sytuacje losowe, jak zmiana właściciela, czy o wiele wyższe kontrakty reklamowe po sezonie. Ale to jest gdybanie, i wcale nie musi wyjść to na lepsze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution