Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Feno Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Poszukuję klubu z ligi hiszpańskiej (mogą być inne ligi) najlepiej z 2 ligi lub niżej. Chciałbym aby klub miał około 500/700 tysięcy w budżecie na start, kilku młodych utalentowanych graczy, klub który będzie walczył o awans. FM 15

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
30.06.2016 12:46    #3812     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Biorę swoją łopatę i odkopuję. Właśnie zakończyłem drugi dodatek Wieśmina 3, który opowiada o dużej ilości płynów o zabarwieniu czerwonym. Jestem zachwycony, gra znowu wciągnęła na około 20h (a jeszcze nie wszystko zrobiłem). Polecam, bo już raczej na 99,9% nie będzie kontynuacji przygód Geralta.
PS. można się zarejestrować do zamkniętej bety Gwent card game, która wystartuje po wakacjach.
PS.2 słynna konsola zachiego
PS.3 Wojciech Mann i Krystyna Czubówna pozytywnie zaskoczyli ;)

Viique Młody aktywista

30.06.2016 11:44    #3813     Sufler - Dodatki do gry - Trudno dostępne facepacki
Niestety nie ma takiego specjalnego facepacka z wydzielonymi ligami o jakie prosisz. Na stronie podanej poniżej znajdziesz paczkę zawierającą ponad 170.000 twarzy, także z pewnością znajdziesz tam wszystkich zawodników jakich potrzebujesz. Niestety całość waży kilkanaście GB.
https://sorti(...)er-faces
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

romantico Partyzant

Próbowaliście grać na innej skórce? Ściągnijcie ze dwie i zobaczcie czy ten problem jest dalej.

kwiato Partyzant

Mam to samo i prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu. Grałem w Werderze wszystko było ok. Przejąłem Aston Ville i problem się uwidocznił.

romantico Partyzant

28.06.2016 20:51    #3816     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Media Ekspert i Football Manager za 49.99 Mr. Green
http:(...)d-586509

teekoki Partyzant

28.06.2016 16:26    #3817     Sufler - Edytor - sparingi
Witam.
czy idzie jakos dodac sparingi dla reprezentacji: np: Polski w edytorze ?
Kiedys byla taka opcja i dodałem ligi brazylia,data rozpocz. rozgr. rok wczesniej i przez pol roku grałem sparingi,teraz tej opcji nie widze ; / jest opcja terminarza ale nie idzie tam nic zrobić.
Proszę o pomoc.
Dzięki:)

dropek94 Partyzant

Chyba źle przedstawiłem błąd. Nie ma znaczenia czy on ma dodatki graficzne bo mnie wywala przy tworzeniu gry sieciowej. W momencie gdy nazwę serwer i nadam hasło, gdy klikam "wybierz kraje" to odświeża mi się skórka i wywala mnie do menu głównego. Uprzedzę pytania, tak mam orginalną grę. Pomocy.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Ten temat był już poruszany. Wystarczyło skorzystać z naszej wyszukiwarki. Wersja dla FM 16:
- utwórz nowy folder tam gdzie chcesz
- otwórz Steam, kliknij prawym na grę Football Manager 2016 i wybierz Właściwości
- kliknij Ustaw opcje uruchamiania
- wyskoczy okienko, wpisz: --user_data_location="path" (wszystko po znaku: łącznie ze spacją)
- w miejsce "path" wpisz ścieżkę gdzie masz folder
u ciebie powinno to wyglądać tak --user_data_location="D:Football Manager 2016"
- klikasz ok
- uruchamiasz grę i w twoim wybranym folderze utworzy ona potrzebne foldery (games, graphics, skins, editor data, tactics etc.) wrzucasz do folderu graphics swoją grafikę, nie musisz ponownie uruchamiać gry, wystarczy że wejdziesz w ustawienia i odświeżysz skórkę.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kuchar90 Partyzant

28.06.2016 12:31    #3820     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wspomnień czar
Witam wszystkich serdecznie,

po kilku latach przerwy od FM, zakupiłem wersję 2016. Nie jestem tak na bieżąco jak kiedyś z zawodnikami ligowymi i ze smutkiem skontrastowałem, że wielu z moich ulubionych zawodników już nie ma, lub jest trenerami.
Czy można w jakiś sposób przywrócić takich zawodników jak Jeleń, Smolarek? Oczywiście, zdawałem sobie sprawę, że w rzeczywistości już nie grają, ale w FM liczyłem, że będą chociaż na wolnym transferze. Nie wiem czy istnieje jakieś uaktualnieniem, czy też edytor by tego dokonać. Z góry dziękuję za odpowiedź:)!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.