Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2016 18:05    #3791     Football Manager - Ogólna dyskusja - Dodatki FM 2016
Ja generalnie jeśli już używam dodatków to głównie graficznych na przykład loga, twarze i koszulki.

Lubię też mieć oryginalne nazwy pucharów i rozgrywek ligowych, no i ocxywiście plik fejk aby była normalna kadra Niemiec i Japonii.

Z dodatków zmieniających rozgrywkę to tylko PLU żeby móc sobie zagrać jakimiś pierdołami z niższej klasy rozgrywkowej w Polsce i wprowadzić ich na szczyt :) Ale generalnie to grywam najczęściej na czystej bazie danych, takiej jaka jest w grze i grywam sobie Lechem Poznań.

Duster96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
W ankiecie przeprowadzonej wśród ludzi oglądających moje poczynania w Football Manager 2016 wyraźnie wygrała Lechia Gdańsk. Pomysł zrodził się na niedawno przeprowadzonym strumyku, gdzie wiele osób było za rozpoczęciem kariery w naszej rodzimej, polskiej Ekstraklasie. Tak więc jest! Duster - Lechia Gdańsk - Reprezentacja Polski. Ciekawe połączenie i sam jestem ciekawy co z tego wyniknie. Nigdy jeszcze Lechią w FM'e nie grałem, więc będzie to mój debiut w tym zespole(tak jak był to debiut w Vitesse w FM2015 czy w Lokeren w niedawno zakończonej karierze z FM2016). Odcinki będą pojawiać się regularnie, co jest chyba największą zmianą po poprzedniej serii. Poniedziałek - 18:00, Czwartek - 18:00, Sobota - 18:00. Odcinki być może niekiedy pojawia się częściej(np. dzisiaj przecież mamy piątek), ale mam nadzieję, że nigdy nie będzie tak, że nie pojawi się żaden odcinek.

No cóż... Rozpisałem się trochę, ale to tak słowem wstępu, reszta w materiale!

KLIKNIJ I PRZEŻYJ TĄ KARIERĘ ZE MNĄ!

Życzę miłego oglądania!

Malciek Partyzant

01.07.2016 12:49    #3793     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
@Yrkomm16
Tak, zgadza się, ale mówiłem o wygraniu meczu w 90 minut, pokonaniu przeciwnika bez żadnych dodatkowych czasów, nie mówiąc o tym, że w meczu z Chorwacją 20 sekund wcześniej, gdyby nie słupek, to wczoraj gralibyśmy z Chorwacją.

Kontrakt z Nawałką? Już potwierdzone, że poprowadzi Polskę w eliminacjach MŚ no i na samym turnieju, gdy się dostaniemy.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

01.07.2016 11:00    #3794     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Ale nie wygrali żadnego meczu w ciągu 90 minut, same remisy i coś czuję, że na takim farcie dojdą do finału, a tam zatrzymają się na włoskim makaronie albo francuskiej bagietce :P

Yrkomm16 Partyzant

01.07.2016 10:53    #3795     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
@Malciek Portugalia wygrała spotkanie na ME. Z Chorwacją. Dopiero dogrywka w konkursie '11 jest zaliczana jako remis.

Malciek Partyzant

01.07.2016 10:45    #3796     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Tak napiszę na szybko, potem się rozpiszę, dwie konkluzje:

1. Ten system z wyjściem z grupy z 3 miejsca - Mega niesprawiedliwy, niespotykany, oszukany itp. Kompletnie moim zdaniem się nie sprawdził, tym bardziej że w TOP4 jest drużyna, która nie wygrała żadnego meczu na ME.

2. My, jako kibicie i sami reprezentanci mamy mega powody do dumy, ale i także świetny materiał do analizy, po tych mistrzostawach. Bramki traciliśmy tylko i wyłącznie po "fartownych" strzałach z dystansu (bramka życia + bramka po rykoszecie). Żaden rywal nawet nas nie nadgryzł. Brawa dla chłopaków, brawa dla kibiców, niedosyt jest, bo apetyt rośnie w miarę jedzenia i szansa na półfinał była bardzo realna i so close! Nie teraz, to innym razem! Ja przyznam szczerze, że wczoraj uroniłem łezkę, po tej porażce!
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

romantico Partyzant

01.07.2016 10:37    #3797     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Zyjmy jak najdluzej tym Euro bo po tym jak zagralo Zaglebie i Cracovia we wczorajszych meczach LE to wstyd i zenada.

Pucek Stachanowiec

01.07.2016 10:19    #3798     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
[quote="kondi192"]@Pucek

Niestety byliśmy nadal o 2 kroki od medalu dlatego, że w tym Euro medale dostają tylko zespoły, które zagrają w finale.[/quote]
Faktycznie, sprawdziłem. Masz stuprocentową rację.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

01.07.2016 09:58    #3799     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
@Pucek

Niestety byliśmy nadal o 2 kroki od medalu dlatego, że w tym Euro medale dostają tylko zespoły, które zagrają w finale.

romantico Partyzant

01.07.2016 09:44    #3800     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Ja tam drugi raz od początku przechodzę Wieśka i odkrywam coś nowego [pewnie za pierwszym razem nie odkryłem:-)].
Gra ma bardzo dużo uroku, jest wciągająca. Nie wiem co ludzie widzą w Skyrimie ale ja po czterech godzinach grania tą grę odinstalowałem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution