Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2016 22:06    #3781     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Arcanum to była ta epicka gra, która zaczynała się od katastrofy sterowca i była steampunkowa?

Sidorf Partyzant

Grupa: Użytkownik
01.07.2016 21:46    #3782     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Właśnie bardziej chce mi się grać w dobre starocie niż nowe kupy. A o tym, że pisałem o prawdziwym Falloucie można się zorientować po innych grach, które wymieniłem w swoim poście. "Najlepszy w historii? Lepszy od Fallouta, Tormenta, Arcanum i Deus Exa?". Każdą z nich polecam z całego serca. Dodałbym jeszcze do tego Wizardy 7 i 8. Jeśli po wiedźmaku jesteście spragnieni dobrych ceerpegów to sięgnijcie po nie, a się nie zawiedziecie.

robal15 Młody aktywista

01.07.2016 21:43    #3783     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
@Sidorf, a widzisz, obaj pomyśleliśmy, że chodzi o nowe Fallouty. Szacuneczek, że Ci się chce jeszcze grać w takie staroci. W takim razie polecam Ci starego Deus Exa, bo to jest bardzo dobra gra (approved by Zachi :P), o wiele lepsza od nowszej części. Odstrasza jedynie sterowanie :D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Sidorf Partyzant

01.07.2016 21:31    #3784     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Przecież piszę o Falloucie, a nie o Falloucie 3 czy 4 ;) A Bethesda cóż, skończyła się na Morrowindzie.
A biorąc pod uwagę ostatnie 10 lat, to według mnie ukazało się tylko parę zjadliwych cRPG. Mass Effect, Wiedźmaki (1 i 2 bo w 3 nie grałem) oraz nowy Deus Ex(już mniej zjadliwy, ale nadal lepszy niż "cRPG" od Bethesdy).

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
01.07.2016 21:31    #3785     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Tak, chodzi o misje z pomaganiem osadom, zbieraniem zapasów, odbijanie syntków itp. (w zależności od frakcji). Jest to z jednej strony dobre, bo nigdy się nie kończy, ale potem to już praktycznie ciągle chodzi się do jednego miejsca, postacie się odradzają i grasz ten sam schemat. Dodatkowo ta grafika i bugi cały czas takie same. Wiesiek - humor, grafika postaci, śmieszne nawiązania (w DLC KiW nawiązanie do Jezusa i misja "Dawno, dawno temu..." sztos XD ), grywalność. Polecam. Co do wersji pudełkowej w komplecie - nie słyszałem, ale na FB profilu Witcher poszukaj lub zapytaj.

robal15 Młody aktywista

01.07.2016 21:24    #3786     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Jeśli mowa o Falloucie od Bethesdy, to nie ma czego porównywać... Wiesiek niszczy tę grę już samymi postaciami, a o reszcie wolę nie wspominać, bo aż żal mi się robi Bethesdy i ich gier. [*]

Ogólnie Wieśka już dwa razy przeszedłem i nadal mam ochotę na więcej. Skyrima również przeszedłem dwa razy, fallouta 3 raz oraz ostatnio fallouta 4. Tę ostatnią grę już przechodziłem w wielkich bólach, bo po prostu gry Bestesdy są już z poprzedniej generacji. Coś czuję, że ta firma podzieli los Piranha Bytes, bo każda gra jest robiona na jedno kopyto, a jak wiemy trzeba iść do przodu a nie stać w miejscu.

Podsumowując, kiedyś w te gry się fajnie grało, ale ile można?! Minęło już ponad 10 lat, a oni nadal dają jedno i to samo... W dzisiejszych czasach nie wystarczy duży i otwarty świat, bo prawie każda gra to oferuje, nawet strzelanki.

Btw, tak, w Falloucie 3 i 4 są niekończące się, powtarzalne misje - dla mnie to jest słabe :D

A żeby już tak nie było różowo, że tylko słodzę Wieskowi, to wg mnie te ich DLC to skok na kasę. Pierwszy dodatek na bank miał się znaleźć w podstawe - przemawia o tym parę czynników. Natomiast drugi dodatek był słaby, zrobiony już na siłę. Główny wątek szału na mnie nie zrobił, antybohater był słaby, a scena seksu wciśnięta na siłę. Również nie powalają zadania poboczne, które są albo na 5 minut, albo polegają na robieniu pytajników (sić!).
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Ababa12 Partyzant

Ciężko zroibć mi tego screena bo na prntscreenie ZAWSZE robi mi się screen pulpitu nawet jesli gra jest na 1 planie. A jak próbuje screenshu zrobić to crashuje gre nie mam pojęcia dlaczego. Kiedyś na jednej skórce miałem w profilu zawodnika możlwiość wyboru 3 rozdziałek zdjęcia, a teraz posiadam skin helvecalite i tam takiej opcji nie mam. Stąd pytanie czy ktoś może ma skin z taką możliwością, lub czy rozdzielczość można zmienić gdzieś w opcjach ????

deco87 Partyzant

Nie mam sił. Martin Montoya po trzech latach grania w Barcelonie (z ławki) stał się uwaga - legendą..ale o bocznych obrońcach napisano już wiele. Ale tenże zawodnik zdobył wszystko i wymusił na mnie transfer do innego klubu. Zrobił mi niezły bałagan w kadrze, media grzmiały, więc go sprzedałem. I tutaj klops bo kibicie uznali mnie za idiotę bo sprzedaje "legendę" i zarząd również jest zawiedziony.

Podobnie ma się sytuacja z zawodnikami w wieku 33 lub wyżej . Nie ważne, ze nie są w stanie grac na najwyższym poziomie, ale jak ich sprzedam to wielkie oburzenie i nie znam się interesach..

magicfcb Partyzant

01.07.2016 19:46    #3789     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, chetnie zagram przez internet w FM16 (oczywiscie oryginał)
Godziny - zwykle codziennie mogę, do 13 pracuje
Liga - do uzgodnienia

Szukam gracza doświadczonego w boju, > 20 lat. Intersuje mnie dluzsza rozgrywka a nie 5 meczów

Proszę o kontakt na priv albo steam: kenior

Rozgrywkę mogę zacząć jeszcze dzis.

Viique Młody aktywista

01.07.2016 19:14    #3790     Football Manager - Ogólna dyskusja - Dodatki FM 2016
Podobnie jak Kondi najważniejsze są dla mnie dodatki graficzne - do tych które wymienił można dorzucić jeszcze zdjęcia stadionów i realne bandy reklamowe. Jeżeli chodzi o dodatkowe ligi również przytaknę, chociaż w FM13 bardzo lubiłem grać w różnych egzotycznych krajach - w tym roku wybór dodatkowych lig jest biedniejszy, przez co gram wyłącznie na domyślnej bazie danych.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution