Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
hej przyjaciele, dajcie znać czy interesowałaby was zabawa w fussball managerze na poniższych zasadach:
- jeden sezon
- zunifikowany sejw
- grajta jak chceta
- nie znacie punktacji do końca zabawy
- nagrodą alkohol w litrażu do ustalenia
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
05.07.2016 20:28    #3762     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 16 Mobile
Pisanie o "różnicach" to małe niedopowiedzenie - to są po prostu dwie zupełnie różne gry.

FM Mobile to taka miniaturka FM-a. Przede wszystkim nie znajdziesz tam języka polskiego ani grywalnej polskiej ligi (dostępne jest tylko kilkanaście krajów), nie ma trybu 3D, baza danych jest dużo mniejsza, więc na początek musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy w takim razie gra cię nadal w ogóle interesuje.
twitter.com/Ceyvol

SynekNH Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
05.07.2016 17:25    #3763     Sufler - Problemy techniczne - Kontynuacja gry po Save"ie
Witam , mam taki problem , zaczynam Nową grę , wybieram zespół , wszystko pięknie ładnie , wyskakuję "fake name" , zapisuje gre , wczytuję po jakimś czasie i nie mogę grać dalej , symulacja sama leci , mój klub sobie rozgrywa mecze a ja nie mogę nic zrobić , a w ogóle to na początku po wczytaniu gry gdy nacisnę : " obejmij kontrolę" to wyskakuje mi żeby wpisać hasło , a ja żadnego hasła nie ustawiałem . O co może chodzić ??

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
05.07.2016 16:05    #3764     Sufler - Dodatki do gry - Bandy reklamowe - problem
U mnie jest DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2016graphicspicturesads i dalej kontynenty, i wszystko działa. Pamiętaj o wyłączeniu buforowania skórki i odświeżenia skórki po zatwierdzeniu.

Co do with clubs i no clubs, to są, z tego co pamiętam, dwie wersje - jedna dodaje spersonalizowane bandy także dla klubów (ale nie wszystkich, dlatego nie każdy musi je chcieć), a druga tylko dla rozgrywek.
twitter.com/Ceyvol

Kuchar90 Partyzant

Witam, wgrałem dodatek dodający do gry 90 nowych lig i niestety ich nie widać. Pliki rozpakowałem i wgrałem do folderu "editor data". Co mam robić?

yau Partyzant

wygląda na to że masz problemy z tworzeniem przestrzeni gdy grasz z zespołami nastawionymi defensywnie. Spróbuj rozszerzenia pola gry wertykalnie i horyzontalnie, przez przydział ról które wymuszą cofnięcie i rozszerzenie obrony rywali.

karma85 Partyzant

Zgodzę się, że z zespołami z dolnych rejonów tabeli bardzo często się przegrywa. A to dlatego zapewne, że grają z kontrataku i trzeba się na to przygotować ;) a, że fm działa jak działa w tym roku to nic się nie poradzi. Wystarczy że mają słabego ale szybkiego skrzydłowego który co chwilę będzie szarżował na skrzydle i wrzutka piłki w pole karne kończy się golem. Często też takie zespoły strzelają gola w końcówce meczu po wpuszczeniu młodego napastnika który nawet do grania w rezerwach by się nie nadawał u mnie w zespole. Dlatego trzeba w końcówce meczu zacieśnić szyki co jest gorzej niż głupie skoro się gra z outsajderem. Niektórych rzeczy się nie da ogarnąć :)
A jeśli chodzi o to granie przez 2 godziny to nie ma sensu powtarzanie meczu. Raz też się skusiłem bo chciałem rozgryźć silnik meczowy i jakich ustawień bym nie zastosował zawsze ten sam zawodnik strzelał mi bramkę i na kilkanaście powtórzonych meczy wygrałem tylko raz.

KrukFT Partyzant

Elko, piszę tutaj bo mam takie pytanie, czy nie denerwuje Was jak ciągle tracicie punkty z najsłabszymi w lidze? Wygrać z top1-15 to nic, ale wygrać z zespołem, który ma 17+ miejsce to katorga. Ja rozumiem, że słabsi też muszą mieć szanse, ale bez przesady.. jeśli mają to 17+ miejsce to oznacza, że na nie zasłużyli, a oni nawet potrafią ograć mój zespół, który ma top3 na moim stadionie nawet na spokojnie z 3-0. Raz się zdenerwowałem, zrobiłem zapis przed takim meczem ze słabszym i chyba dopiero po 2 godzinach prób(ciągła zmiana ustawień taktycznych) i wczytywania zapisu mi się udało z takim zespołem wygrać, masakra. Wydaje mi się, że w 14, 15 pod tym względem było dużo lepiej.

mlincoln75 Partyzant

04.07.2016 17:56    #3769     Sufler - Dodatki do gry - Bandy reklamowe - problem
Witam, od jakiegoś czasu próbuje wgrać bandy reklamowe ale nie mogę sobie z nimi poradzić. Nie mam pojęcia jak mam te pliki porozmieszczać. Czy mógłby mi ktoś pomóc. Będę wdzięczny. Pliki które ściągnąłem są następujące: folder ads -> no club -> fm i obok with club -> fm. Drugi folder to: graphics -> pictures -> ads -> (tutaj mam już foldery z bandami podzielonymi na kontynenty). I teraz moje pytanie gdzie te foldery poprzenosić żeby wszystko grało, bo próbowałem już wszystkiego chyba, tak jak jest w opisach i nadal nic. Nie wiem czy foldery z reklamami mają być obok wszystkich herbów i koszulek czy tam gdzie mam grę zainstalowaną w folderze steam. Tylko proszę o nie wysyłanie linka z jakimś odnośnikiem jak to zrobić bo już wielokrotnie robiłem jak jest w nich napisane i nic. Bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś zechciał pomóc i opisał wszystko krok po kroku. Dodam, że tylko z tym mam problem, wszystkie inne dodatki mam zainstalowane typu logo, kits, stadium, a tylko mam problem z tymi nieszczęsnymi bandami. Pozdrawiam

quiff92 Partyzant

No w ostatnie gry jakie grałem przed FM16, którego zainstalowałem parę dni temu, to był bodajże FM11, Need for Speed Underground 2 i San Andreas ... Nie, nie wpadłem w tunel czasoprzestrzenny, po prostu gry przestały mnie kręcić ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution