Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Roger521 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.07.2016 20:19    #3751     Football Manager - Championship Manager - Szybkie pytanko
Ceyvol dziękuje za szybką odpowiedź : ), faktycznie miałeś racje, chodziło o nowy kontrakt jesteś wielki : D, wisze Ci piwo xD, wiem że nie na temat ale odsiebie polece aktualizacje do cm 01/02 na rok 2016 i program "flex" usuwa limit obcokrajowców w ligach : D, całkiem inna gra : D, jedynie we francuskiej lidze są limity poniżej dam linki.
tutaj link do programu "flex" - http://champ(...)mp;id=45
tutaj link do aktualizacji składów na rok 2016 - http://champ(...)p;id=273

Gurianus50 Partyzant

07.07.2016 20:02    #3752     Sufler - Gra przez sieć - FM2016 - problem z hostem
Witam.
Razem z kumplem zakupiliśmy 2 oryginały.
Po zainstalowaniu gry nie możemy się połączyć online.
Kiedy kolega zrobi hosta nie moge go wyszukać żeby dołączyć do gry. Widze serwery innych graczy i mogę się spokojnie dołączyć.
Jednak tego konkretnego gra nie wyszukuje. w czym tkwi problem?
Czy ktoś mogłby nam pomóc w tej kwestii i wytłumaczyc jak to zrobić krok po kroku?

Viique Młody aktywista

07.07.2016 15:44    #3753     Sufler - Inne - FM15 Around The World wyrzuca do pulpitu
Najczęstszym błędem jeśli chodzi o tego typu dodatki jest to, że są niekompatybilne z nowymi bazami danych. Nie podałeś o jakiego FMa chodzi, ale jeśli chcesz sobie wgrać ligę gruzińską i afgańską to domyślam się, że chodzi o update classena - one działają na Oficjalnym uaktualnieniu zimowym
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
06.07.2016 23:34    #3754     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
O cholera! Portugalia wygrała dzisiaj pierwszy mecz na tym Euro... a w finale polegną na Francji! :)

tamirr123 Partyzant

06.07.2016 20:57    #3755     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
[quote="kondi192"]No i teraz jestem jeszcze bardziej pewny, że Portugalia wejdzie do finału, spodziewam się remisu i dogrywki...[/quote]

Dlatego mam nadzieję ,że Walia zagra inaczej jak my i odważnie ich zaatakuje.

P.S nie gra Pepe więc ..... :D

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
06.07.2016 15:47    #3756     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wczytaniem gry.
Tak na zdrowy rozum - przecież to jest zwyczajnie niemożliwe.

Skoro gracie na dwóch komputerach, osobno, w różnym czasie, nawet jeśli na jednym koncie Steam, to i tak Wasze pliki zapisu gry są na różnych komputerach, różnych dyskach twardych. To, że on odpalił FM-a u siebie nie może sprawić, że Tobie zniknie plik w Dokumentach, na innym komputerze.

No chyba że zapisujecie save'y w chmurze - szczerze, nie korzystam z tej opcji, więc nie wiem jak wygląda z FM-em w praktyce - ale może tam sobie nadpisujecie save? Nie nazywacie czasem obaj gry "bez nazwy" albo coś w podobie?
twitter.com/Ceyvol

SynekNH Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
06.07.2016 15:00    #3757     Sufler - Problemy techniczne - Kontynuacja gry po Save"ie
Chodzi mi o to że : Zaczynam nową grę , wybieram zespół . Pogram kilka tygodni i wychodzę , oczywiście zapisuję grę. Później sobie wczytuję grę , i po wczytaniu gry nic nie mogę zrobić. A gdy chce sobie wcisnąć opcję : " Obejmij kontrole" to wyskakuje mi komunikat : "wpisz hasło" , a ja żadnego hasła nie ustawiałem :/ Nie wiem ogólnie dla czego nie mogę kontynuować gry ?? :/

Caprari Partyzant

06.07.2016 14:31    #3758     Sufler - Edytor - Rezerwy
Witam. Szukałem pobieżnie na forum, lecz nie znalazłem informacji na interesujący mnie temat, mianowicie...czy jest możliwość aby w edytorze zmienić ograniczenie awansu drużyny rezerw w Polskiej lidze ? Pozdrawiam

jestemfajny Partyzant

06.07.2016 03:37    #3759     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wczytaniem gry.
Witam,
Kupiłem z bratem FM'a na spółkę, gramy sobie normalnie na dwóch komputerach przy każdej wersji FM'a. Ale niestety w tej pojawil się problem, za każdym razem gdy zaczynam grę na swoim komputerze i zapiszę grę, a on następnego dnia wejdzie na swój zapis, to mój automatycznie się usuwa i nie ma poprzedniej gry. Zauważyłem, że za każdym razem usuwa się tylko najnowszy save, gdy raz zacząłem jedną grę, ale mi się znudziła i zacząłem kolejną, to tylko ta pierwsza się usuwa. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać? Jest to strasznie uciążliwe, straciłem przez to tyle pięknych zapisów...

Malciek Partyzant

Wpływ na wynik meczu ma także konferencja prasowa i rozmowy motywacyjne, jeżeli faszerujesz ich non stop tymi samymi tekstami, a przed meczem mówisz spokojnie, że nie mają szans, to Twoi zawodnicy własnie tak grają, że 0:3 to najmniejszy wymiar kary. Ja póki co w Serie B, jestem królem remisów, często tracąc 2, 3 bramkową przewagę, ale cały czas z tym walcze, stosując co inne metody w każdym meczu :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.