Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Matthef Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Po reinstalacji windowsa postanowiłem zacząć jakąś karierę, jestem po długiej i nie do końca udanej próbie podbicia Bundesligi przez Nurnbergie, więc bundesliga odpada.
Mam 3 pomysły na karierę, ale nie mogę się zdecydować, więc liczę na waszą pomoc.
A więc:
1.Odpocząć od europejskiego futbolu, zacząć gdzieś w Brazylii bądź Argentynie.
2. Luźna kariera jakimś faworytem do wygrania LM np. Chelsea, Man City, Juventus.
3. Albo jakiś challenge, I tu liczę na waszą pomoc gdyż nie za bardzo znam wszystkie challenge Fm'a. ( Grałem już w Sir Alex Ferguson challenge i Pentagon, więc odpadają)

Yrkomm16 Partyzant

10.07.2016 12:58    #3742     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
Postanowiłem założyć taki temat, ponieważ premiera Pokemon GO miała miejsce w Australii. Gra dostępna jest już także do pobrania w sieci. Czy już ktoś z Was się w to zagrywa? Wymieńmy się doświadczeniami.

PS. Uprzedzam, że bez żyroskopu nie będziecie mogli łapać Pokemonów w "realnym" świecie. W takiej sytuacji pozostaje Wam tylko domyślne, wirtualne tło (tak mam ja, ale nie psuje to wrażeń z rozgrywki).

Sound Partyzant

09.07.2016 21:04    #3743     Sufler - Problemy techniczne - dziwny bug w grze
Witam,testowałem rózne taktyki podczas gry,tzn kilka drużyn,akurat byłem na urlopie w West hamie,po zakoczeniu sezonu zrezygnowałem i gdy gra zrobila nowy sezon,druzyne mi wywailo z ligi i zostala zastąpiona inna,wersja gry orginal,ale wgrane sporo dodatków

http://www.fotos(...)b7b81b17
http://www.fotos(...)c33b9365

raduko35 Partyzant

09.07.2016 21:01    #3744     Sufler - Problemy techniczne - Złe naliczanie punktów?
Witam, zacząłem grę w Ekstraklasie Lechią Gdańsk. Czy w polskiej Ekstraklasie jest jakiś udziwniony system naliczania punktów, bo po 3 wygranych i 1 remisie mam 9 pkt. Przy niektórych zespołach też nie są doliczone punkty za pojedyncze remisy.

http://i64.tinypic.com/34fm82q.jpg

Wersja gry to 16.3, bez dodatków.
Pozdrawiam

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
08.07.2016 22:41    #3745     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wczytaniem gry.
Czekaj, czekaj - a to nie jest po prostu tak, że znika Ci nazwa save'a na przycisku "Ostatnia gra" (no bo skoro ktoś inny grał, to twoja już nie jest ostatnia, ale tej czyjejś nie masz na dysku)? Czy jak klikniesz we "Wczytaj grę", to twojego ostatniego pliku też nie ma na liście?

A co do chmury: ;)
twitter.com/Ceyvol

jestemfajny Partyzant

08.07.2016 21:09    #3746     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wczytaniem gry.
No właśnie niestety tak jest. Dziś zrobiliśmy kolejny raz test, zrobiłem zapis gry z nazwą "Słowenia" on wszedł na swój zapis, wyszedł z gry i po moim wejściu jest napisane w menu "Nie znaleziono zapisu gry". NIe wiem o co chodzi, ale za każdym razem wywala mi save gdy on zacznie grac. Nie zapisujemy w chmurze (?) , normalne nazwy klubów jakie prowadzimy mamy.

Duster96 Partyzant

Czas to zrobić! Czas rozpocząć pierwszy sezon w Ekstraklasie w roli menadżera Lechii Gdańsk! Na początek derby TRÓJMIASTA. Pojedynek z Arką Gdynia! Kto będzie lepszy? Przekonajcie się sami!

KLIKNIJ I SPRAWDŹ KTO WYGRA DERBY TRÓJMIASTA

Krul Okręgówki Partyzant

Dlaczego jak gram w FM z dodatkiem to żadna drużyna z III ligi nie awansuje do II ligi polskiej ,tylko jakaś Łada Biłgoraj czy GLKS Nadarzyn? Przecież nawet nie grają w Okręgówce.

Sparks974 Partyzant

08.07.2016 11:30    #3749     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie zawodników
Witam, niedawno usiadlem do fm16 i nie potrafie znalezc bazy wszystkich zawodników, w poprzednich wersjach byla taka mozliwosc i np mozna bylo siedziec nad graczami bez kontraktu przez dlugi czas, teraz tylko znalazlem opcje ze wyszukiwanie zawodnikow ktorzy zostali znalezieni przez scoutow. Pomocy ! :) Z góry dziekuje.

karo Partyzant

Gdzie jest zakładka, by sprawdzić raport treneròw dotyczący przydatności zawodników na poszczególnych pozycjach, tzw. głębię składu prowadząc reprezentacje?

Żółte kartki się zerują na euro po fazie grupowej i nie zawsze gospodarz gra mecz otwarcia. To przez brak licencji na odwzorowanie przepisów?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.