Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

manau Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie mam kilka pytań, czy mógłby mi ktoś na nie odpisać bo mnie bardzo nurtują.
1 Czy w 4 lidze awansując wyżej po zmianie stadionu jest możliwe zwiększenie frekwencji? cz ona jest ruchoma?
2 Da się grać bez zwolnień managera na dobre i złe? bym mógł spokojnie np zbudować klub od podstaw do ekstrklasy?
3 Założenie klubu jak ustawiać początkowo reputacje, jak to się przekłada na grę, czy te czynniki z frekwencjami i reputacją są ruchome?... nawet ta ustawiana frekwencja MAX czy ulega ona zmianie, gdy tylko będę ligę wyżej plus będą lepsze wyniki?

Milan Ryker Partyzant

Klub: Liverpool FC
Sponsor: Nippon Telegraph and Telephone
Producent stroju: New Balance

Kolory:
Domowe: Dominacja Czerwonego, z białymi wstawkami (kołnierz).
Wyjazdowe: Czarno - Czerwone
Trzecie: Ciemny Zielony z czarnymi elementami.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
11.07.2016 15:45    #3723     Sufler - Inne - FM15 Around The World wyrzuca do pulpitu
W którym momencie wywala cię do pulpitu? Jaki błąd wyskakuje? Podbijanie tematu nie sprawi, że ktoś magicznie znajdzie odpowiedź - sprecyzuj problem, zapodaj jakiś screen, cokolwiek. Nie jesteśmy przecież jasnowidzami.

Ja stawiam, że ładujesz jakieś dodatki, które się ze sobą gryzą i tyle. Nie ładujesz nic poza tym? Na pewno pobrałeś wersję do 2015? Oryginalna gra?

PS. Zmieniam nazwę tematu na bardziej konkretną. Nazywacie wątek "Football manager 2015" a potem się dziwicie, że nikt nie wchodzi...
twitter.com/Ceyvol

dezerter69 Partyzant

Szaraków? Chodzi o piłkarzy bez zdjęcia twarzy? Jeżeli o to chodzi to tak, z twarzami mam chyba tylko czterech (postawowy skład 22 zawodników). W rezerwach chyba mam z twarzami 3D. Teraz nie sprawdzę, bo jestem w pracy. Stworzyłem w edytorze tych 22 podstawowych... A jak przerzucić grajków z rezerwy do pierwszego składu? Może by sobie dali radę... Sorry za takie pytania, ale jestem jeszcze noobem :/

dezerter69 Partyzant

Witam. Tak jak w tytule mam problem z wystawieniem piłkarzy na najważniejszy mecz w sezonie.
Sprawa wygląda tak: przyznaję się, bawiłem się w edytorze, dość mocno wymaksowałem sobie skład (zrobiłem sobie coś w rodzaju "trainera";). Grałem od 4 ligi polskiej (dodatek z polskimi ligami), jestem teraz w 3 lidze, ostatni mecz barażowy o awans do 2 ligi i jest problem. Moi piłkarze są non-stop powoływani do kadry narodowej U-21 (około 20 zawodników), ale zawsze w skrzynce pojawiała się opcja przełożenia meczu z powodu reprezentacji. Tym razem tej opcji nie dostałem i 20 zawodników pojechało na mistrzostwa U-21. Zostało mi 4 piłkarzy, co mam zrobić? Rozegrać meczu nie mogę, przełożyć też nie, wcześniejsze save'y nie pomagają, opcja przełożenia meczu nie pojawia się... Jest mi smutno :( Jest jakaś opcja żeby ten problem rozwiązać?

Pozdrawiam

jestemfajny Partyzant

11.07.2016 02:21    #3726     Sufler - Porady do gry - Aktualizacja Lig i transferów
Witam,
Mam pytanie, gdzie mogę ściągnąć aktualizację spadków/awansów w ligach, transfery oraz zespoły biorące udział w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów?
Lubię sobie pograć Levadiami, Karabachami czy Kajratami, ale niestety nie wiem gdzie szukać aktualizacji wszystkich lig i zespołów biorących udział w pucharach, a gra zeszłorocznymi pucharowiczami mnie strasznie nudzi.
Ściągał może ktoś coś takiego kiedyś? Gdzie tego szukać? Będę wdzięczny za pomoc :)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
10.07.2016 20:27    #3727     Sufler - Problemy techniczne - Kontynuacja gry po Save"ie
Biega o to, że grasz na piracie... Na oryginalnej grze, pobranej przez Steam nie miałbyś tego problemu, a tym bardziej problemu z nierealnymi nazwiskami piłkarzy i trenerów. Pozdrawiam

KingD99 Partyzant

10.07.2016 20:03    #3728     Sufler - Problemy techniczne - Problem z U-21
Znajdę tam mam nadzieje Lige Kazachską ? :) Bo wgrałem dodatek z każdą ligą w Europie.

Viique Młody aktywista

10.07.2016 19:59    #3729     Sufler - Problemy techniczne - Problem z U-21
Niestety grę będziesz musiał rozpocząć od nowa - nie da się zmienić zasad rozgrywek ligowych po rozpoczęciu kariery.
Edytor Football Managera możesz pobrać bezpośrednio ze Steama: musisz wejść w zakładkę 'biblioteka', później 'narzędzia' i wyszukać program 'Football Manager 2016 Editor'. Dalej postępuj tak jak napisałem w poście powyżej. Powodzenia :)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

KingD99 Partyzant

10.07.2016 19:47    #3730     Sufler - Problemy techniczne - Problem z U-21
czy muszę zaczynać wtedy od nowa? czy mogę kontynuować grę na starym savie?
gram w FM2016. Oryginalny i

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution