Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
16.07.2016 14:22    #3691     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
Gra stała się oficjalna w Polsce i jest dostępna w appstore i googleplay.

dudek903 Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.07.2016 23:31    #3692     Sufler - Problemy techniczne - Background problem
Mam pewien kłopot, pobrałem sobie zdjęcia stadionów i wrzuciłem do katalogu: moje dokumenty/sports interactive/football manager 2015/graphic/background ale w grze ich nie mam. Prosze o pomoc z góry dziękuje. Patryk

Sound Partyzant

program do odzyskiwania danych mi pomógl

manau Partyzant

Tylko 4 piłkarzy z czego 3 gra i tak w tym zespole do 18 lat. Też to oleje myślałem nawet by ich karać czy coś ;D za postawę na treningu.

Revatias Partyzant

@Lukkas10
Tzn wygląd jak na sezon 15/16, ale łap screeny :)
1. Granada ( http://screenshot.net/mmwgyhv?pl )
2. Tottenham ( http://screenshot.net/mnw2esz?pl )
peace

Domcio617 Partyzant

15.07.2016 11:33    #3696     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny Budżet Transferowy
Witam gram Manchesterem City w 1 sezonie dali mi 0 mln na transfery a na drugi 350 mln czy to nie jest jakis bug ze az tyle daja na transfery?

elmino Partyzant

15.07.2016 00:50    #3697     Sufler - Porady do gry - Jak przejść dalej ?
Witam,
gram reprezentacją Polski i po kontuzji Klicha, wybraniu następcy nie mogę potwierdzić składu i gra stoi w martwym pkt. screen

Revatias Partyzant

Witam!
Klub: Granada CF
Sponsor: Footroll ( http://footr(...)logo.png )
Producent: Nike

Home: styl taki jak w grze(FM16), na lewym rękawie logo Champions League, a na prawym La Ligii
Away: styl jak w grze, lewo LM , prawo La Liga
3rd: czarne, herb klubu po prawej stronie, sponsor główny Dell, rękawy czyste

Na każdej z koszulki chciałbym, żeby koło herbu znalazła się flaga Andaluzji ( http://www.datos(...)-ANg.png)

Dzięki wielkie :D

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
14.07.2016 22:12    #3699     Sufler - Inne - Reprezentacja Grecji
Raczej tak, bo miałem tak z reprezentacją Meksyku. Jak nie masz dodanej ligi jako grywalnej (na podglądzie chyba się liczy), to w danym kraju tworzą się tylko "szaraki", więc piłkarzy jest coraz mniej, tylko Ci realni na początku oraz Ci, którzy wygenerują się w innych szkółkach na świecie. Dużo trudniej się wtedy gra taka reprezentacją, bo wybór na liście krajowej jest dużo mniejszy.

Kubski145 Partyzant

14.07.2016 22:07    #3700     Sufler - Inne - Reprezentacja Grecji
Witam, przejąłem reprezentację Grecji po tym jak zwolniono mnie z reprezentacji Włoch. Mój problem jest taki, że jest dosłownie garstka piłkarzy o wartości powyżej 1mln euro(większość z zagranicznych lig). Bardzo mało piłkarzy jest z ligi greckiej, wg na liście krajowej mam bardzo mało piłkarzy. Czy to przez to, że nie mam dodanej ligi greckiej w mojej karierze menadżera?

Zawsze wydawało mi się, że sporo dobrych piłkarzy Grecji gra w rodzimej lidze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.