Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Danio6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Czy da się połączyć w jednej rozgrywce dodatki Real Name Fix i pobrany z FilePlanet FM Revolution Polska Liga Update 2016?
Po próbie odpalenia rozgrywki na domyślnej bazie danych (bez uaktualnień zimowych, czyste 16.0.1) wyskakuje komunikat "Ostrzeżenie: Could not process rule group settings in >>lokalizacja FM'a<<editor dataPLU 1.1.dbc Puchar Okręgowy łódzko-mazowiecki - Zbyt wiele zespołów (18) z rozgrywek: Polska III Liga (łódzko-mazowiecka) (17 zesp.)"
Po zamknięciu komunikatu gra ładuje się dalej i w gotowej już rozgrywce działa tylko Real Name Fix. Co robić :( ?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
18.07.2016 13:49    #3682     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
[quote="Nascimento1998"][quote="Ceyvol"]jeżeli dopiero gra ma zmusić kogoś do wyjścia z domu, no to jednak coś jest nie tak.[/quote]
Coś jest nie tak z ludźmi, a nie z grą. Mylisz zupełnie przyczynowość.
twitter.com/Ceyvol

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.07.2016 13:36    #3683     Sufler - Porady do gry - Drużyny w pucharach
Jeżeli Bayern wygra LM to kraj nie dostaje dodatkowego miejsca w pucharach ponieważ nie ma już tego przepisu, że zwycięzca LM automatycznie kwalifikuje się do następnej edycji, chyba oznacza to tylko tyle, że ma zapewnione miejsce w fazie grupowej i losowanie z 1 koszyka (w przypadku awansu poprzez ligę).

Jeśli zaś chodzi o wygraną w LE, to dodatkowa drużyna z ligi Niemieckiej (lub jakiejkolwiek innej najwyższej ligi z której pochodzi zwycięzca LE) zagra w kwalifikacjach do LM.

sarnaa17 Partyzant

18.07.2016 13:25    #3684     Sufler - Porady do gry - Drużyny w pucharach
Witam

Nie potrafię tego fachowo opisać,więc napisze prosto i logicznie :)

Czy jeżeli np. Bayern wygra LM, a Bayer wygra LE to czy Niemcy dostaną dodatkowe dwa miejsca w pucharach? Odgórnie awanse ma 7 zespołów, więc teraz będzie tych drużyn 9?

Nascimento1998 Partyzant

18.07.2016 11:04    #3685     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
[quote="Ceyvol"]natomiast sam ogólny efekt jest znakomity, co rusz widzę z okna ludzi pod biblioteką ze Stopem, młodzież ruszyła dupę z domów. Wg mnie żadna nowość od dawna nie miała tak pozytywnego efektu społecznego.
[/quote]

Sam do tego nic nie mam, choć nie grałem i grał nie będę, ale moim zdaniem, jeżeli dopiero gra ma zmusić kogoś do wyjścia z domu, no to jednak coś jest nie tak.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
17.07.2016 18:46    #3686     Inne - Gry i komputery - Pokemon GO
Ta gra to jest zwyczajny ogłupiacz i tyle :))

manau Partyzant

Jaki jest teraz najniższy wiek piłkarza grającego do lat 18 możliwego w grze. Odkurzyłem sobie na Steam teraz wersje 2012 dawno jej nie widziałem i tu widzę 14 latków. w 2016 wersji chyba jest 15 lat nie? czy mi się wydaje. Tak sobie porównuje te wersje z ciekawości.

slake1 Partyzant

Witam.

Złożyłem ofertę zawodnikowi, jest zainteresowany przejściem, ale przy ustalaniu kontraktu pojawia się komunikat: "Przepisy ligowe dotyczące wynagrodzenia uniemożliwiły by osiągnięcie porozumienia". Mowa o 1. lidze polskiej.

W edytorze live nie widzę opcji usunięcia tej restrykcji, podobnie w edytorze bazy FM. Czy zna ktoś sposób, jak mogę się tego pozbyć?

tomaszBVB Partyzant

16.07.2016 16:22    #3689     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Steam: Adriano0303
gg: 12498622

To dane mojego kolegi nie chce mu się zakładać konta bo jest leniwy i mnie poprosił o napisanie tego posta. Uważa się za koksa ( choć słabszego od niego gracza jeszcze nie miałem okazji spotkać) i szuka kolegów do gry w FM16. Napiszcie do niego bo mi się go szkoda robi jak mi płacze że nie ma z kim grać. Okażcie mu trochę serca!!!

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ograniczenie liczby obcokrajowców w drużynie?
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution