Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
19.07.2016 15:38    #3671     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dumps
Za oficjalnym FAQ:

- upewnij się, że twoje sterowniki karty graficznej są zainstalowane i aktualne,
- jeśli grasz na laptopie z dwiema kartami graficznymi (zintegrowana i dedykowana), upewnij się, że to na dedykowanej uruchamia się FM,
- upewnij się, czy program antywirusowy nie gryzie się ze Steamem lub FM-em, co może powodować crashe,
- upewnij się, że masz aktualne Windows Update, DirectX i NET Framework.

Następnym razem o crash dumps proszę pisać w zbiorczym temacie (warto się z nim zapoznać). Wyszukiwarka nie boli.
http://www.cmrev(...)?page=30
twitter.com/Ceyvol

zewsi666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.07.2016 15:12    #3672     Sufler - Inne - Problem z kontraktami
Cześć wszystkim,

Gram klubem półzawodowym z walijskiej ekstraklasy. I zupełnie nie wiem dlaczego mogę proponować zawodnikom tylko i wyłącznie kontrakty tymczasowe... Przy oferowaniu kontraktu nie mogę zmienić z tymczasowego na półzawodowy, bo nawet ta opcja się nie pojawia. Gdy piłkarz wymaga półzawodowego, to muszę zmienić na tymczasowy, bo półzawodowy jest na czerwono. Co z tym zrobić? Przecież klub półprofesjonalny powinien mieć możliwość zatrudnienia piłkarzy na takim kontrakcie, a jak przychodziłem do zespołu to większość piłkarzy miała kontrakt półzawodowy. Tak zdecydowanie łatwiej byłoby mi utrzymać piłkarzy w klubie, a klubu nie stać na status profesjonalny.

Labek89 Partyzant

19.07.2016 14:37    #3673     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dumps
Wczoraj zakupiłem Football Managera.Wszystko ładnie się zainstalowało chce odpalić FM i komunikat https(...)p;uact=8 .Proszę o pomoc nie po to wydawałem kase ,żeby sobie nie pograć !!!

Gutii Partyzant

NOSZ KURWA! Wypatruję sobie dobrego graja, takiego smyka, różnie, ale zazwyczaj 16-18 lat. Począwszy od ligi meksykańskiej po 3. ligę niemiecką, kończąc na lidze armeńskiej i kurwa każdy jebany klub chce dostać za takiego młodzika 30mln+ i klauzule. KURWA! Czy da się w tej grze kupić kogoś młodego, z perspektywą na przyszłość, kto nie kosztowałby 5000000mln? Rozumiem, że jak namierzę sobie kogoś z Bayernu, kogoś kto w wieku 17 lat ma takie same atrybuty jak czołowy gracz BPL, to mogą sobie zawołać takie kwoty, no ale nie Chivas!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
No jak widać na screenie, Kosecki nie jest zainteresowany transferem do 1 ligi i pewnie chodzi tu tylko o to, że niebyłbyś w stanie zaoferować mu takiego kontraktu jak na przykład kluby z zagranicy. Tak mi się wydaje po prostu bo też miałem coś takiego w karierze Polonią Poznań i tam chodziło tylko o to, że zawodnik nie chciał grać w słabszej lidze, pomimo tego, że stać by mnie było na kontrakt dla niego i nawet nie negocjował.

Malciek Partyzant

18.07.2016 20:47    #3676     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM 2016
Ja kupiłem FM 2016 na allegro za 56zł klucz do steam. Polecam serdecznie :)
Crash? Gram od miesiąca i nie miałem żadnego :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Duster96 Partyzant

Po przeciętnym starcie sezonu w wykonaniu Lechii czas na reprezentację i krok milowy. Celem numer jeden jest oczywiście awans na Euro 2016 we Francji! Po nieudanym występie w eliminacjach przyszedł czas na baraż z reprezentacją Czech. Czy uda się wprowadzić naszą kadrę na Euro? Przekonajcie się sami!

KLIKNIJ I ZOBACZ CZY ZAGRAMY NA EURO!

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
18.07.2016 18:30    #3678     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM 2016
FM za 5 złotych to zwykły dostęp do konta Steam z grą dla setek osób. Piractwo jak każde.
twitter.com/Ceyvol

Viique Młody aktywista

18.07.2016 18:30    #3679     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM 2016
Gra za kilka złotych to nic innego jak kupienie dostępu do konta Steam z ową grą - współdzielisz ją wtedy z innymi osobami, które kupiły do niej dostęp (100, 200 a może nawet więcej) od tej samej osoby. Jeżeli chcesz poczytać o tym procederze: http://antyw(...)iataka/. Oferty po 70zł są racjonalne, ale z tego co kojarzę były już nawet korzystniejsze ceny za tegorocznego FMa. 150zł to już stanowczo zbyt dużo jak na grę wydaną niemal rok temu (o ile sprzedający nie dodaje do tego jakichś specjalnych bonusów)). Są to zazwyczaj premierówki, które do dzisiejszego czasu się nie sprzedały, a sprzedawca liczy na to, że ktoś się na nie pokusi.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.07.2016 18:27    #3680     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM 2016
Jeśli chcesz pograć przez neta to na pewno nie bierz tych za 5zł bo w tych przypadkach dostajesz kod do gry ale musisz być w trybie offline. Ja jakiś czas temu trafiłem na FM-a w wersji pudełkowej za 49 zł na muve.pl ale widzę, że już nie ma tej promocji. Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad tym:

https://g4l.p(...)tal_1502

Opcja chyba najtańsza z dostępnych i tu masz pewność, że nie zablokują Ci gry ani konta steam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution