Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Duster96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szybko to zleciało! Dzisiaj ostatni mecz sezonu w Lechii Gdańsk, zagramy z Cracovią!

Zapraszam do oglądania!

KLIKAJ I OGLĄDAJ OSTATNI MECZ SEZONU!

jaroszaka Partyzant

23.07.2016 14:44    #3652     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jesli chcecie pograc w fma 2016 online napiszcie do mnie w prywatnej wiadomosci,bądz na GG 54182598,bądz skype jaroszaka.Szczegoly do ustalenia.

Viique Młody aktywista

23.07.2016 02:12    #3653     Sufler - Edytor - CA Piłkarzy Ligi Okręgowej
Sprawdziłem jakąś losową ligę i najlepsi gracze mają tam niecałe 40 CA, natomiast średnie CA graczy w lidze wynosi ~25 CA. Miłej zabawy :P
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Kubski145 Partyzant

[quote="Ceyvol"]W FM-ie jest opcja, dzięki której piłkarz może mieć inny napis na koszulce (czyli w ekranie taktycznym chociażby) niż nazwisko (np. Javier Hernandez ma "Chicharito";).

Rozumiem, że przez nick masz na myśli nazwisko? Nick to może być na forum.[/quote]

Tak co do Chicharito to jest jasne, ale nie do końca mnie zrozumiałeś albo niezbyt dobrze to wytłumaczyłem. W ekranie taktycznym, profilu zawodnika czy w innej opcji jak oceny danego zespołu podczas meczu zawodnik ma podane normalnie imię i nazwisko a podczas meczu zamiast jego imienia i nazwiska wyświetla się tak jakby pseudonim choć nie jestem pewny czy to pseudonim zawodnika czy jakiś błąd w bazie danych czy coś. Chodzi tu o mniej znanych zawodników, ale nie tzw. szaraków. Już 2 sytuacja ostatnio miała u mnie miejsce w ligue 1 nie pamiętam imienia i nazwiska zawodnika, ale wyświetlało się "PEFOK". Nie wiem co jest grane, szukałem w google czy ten zawodnik ma/miał taki pseudonim ale nic nie znalazłem :( - Jeśli zdarzy mi się po raz kolejny taka sytucja to walnę screena i wstawię tutaj ;p

Rozkoszny Partyzant

22.07.2016 20:26    #3655     Football Manager - Kącik graficzny - Evo FM 2016 Skin
Myślałeś nad zmianą kolorów atrybutów? Osobiście gram na skinie CFM głównie ze względu na super przejrzyste ich przedstawienie.

ostry92 Partyzant

22.07.2016 12:45    #3656     Sufler - Gra przez sieć - Gra bez steama
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość abym grał ze znajomym online bez steama, jeśli tak to w jaki sposób.

adistofer77 Partyzant

21.07.2016 22:45    #3657     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktami i płacami.
http://www.fotos(...)24d8dc32
http://www.fotos(...)d8e33aa4
Screenshooty niczym prawie się nie różnią, jedynie raz jest zaproponowane zaplecze zespołu a drugi raz zaś kluczowy zawodnik. Ten grajek zarabia 1,3 tys., a nawet tego nie mogę mu zaproponować, zresztą jak wcześniej wspomniałem wszystkim.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
21.07.2016 22:14    #3658     Football Manager - Świat taktyki - Role zawodników
Układając pierwszą taktykę, dopiero role mniej więcej pod takich piłkarzy jakich nie mam.
Jeśli coś mi ewentualnie nie pasuje, to lekko daną rolę zmieniam, ewentualnie uzupełniam dla niej kadrę.
Jeśli taktyka daje efekty (musi się wytrenować!), to wtedy już ściągam piłkarzy pod te role, które się ograły.

Pamiętaj, że częste zmiany ról to duże wahania stopnia wytrenowania taktyki. Warto na początek wymyślić sobie choć szkielet tego, co chce się grać :)
twitter.com/Ceyvol

Naimon Partyzant

Nie mogę sortować piłkarzy pod względem statystyk w sezonie.

http://scr.hu/7co/v7v1t

Jak widać na obrazku chciałem przesortować od najwyższej średniej oceny do najniższej, a gra mi płata figle mieszając wszystkich piłkarzy po całej liście... Czy ktoś jest w stanie pomóc? :)

maciejbeniu Partyzant

21.07.2016 18:43    #3660     Football Manager - Ogólna dyskusja - POMOC
Witam mam problem pogram sobie chwile w FM16 i wywala mnie i pokazuje mi sie taki komunikat POMÓŻCIE!!!
pisze ze napotkano powazny blad i aklipacjia zostala zamknieta i komunikat o bledzie zostal utwozony w C:userMaciejDocumentsSports Interactive
co zrobic bu mnie nie wywalało

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution