Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Viique Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2016 02:34    #3641     Sufler - Porady do gry - Czystka FM
Liczyłem, że ktoś kto już to robił, odpowie na Twoje pytanie, lecz skoro nikt się nie wyrywa, to sam wyszukałem jak to zrobić. By dokonać pełnej czystki FMa jeżeli chodzi o ustawienia i wspomnianą przez Ciebie zakładkę z 'ostatnimi zespołami' należy usunąć dwa foldery o nazwie 'Football Manager 201X' z: 'Biblioteki - Dokumenty - Sports Interactive' i 'Użytkownicy - Twoja nazwa użytkownika - AppData - Local - Sports Interactive' (w przypadku tego drugiego folderu musisz mieć możliwość wejścia do ukrytych folderów!) Jeżeli masz taką chęć możesz zachować te foldery, kopiując je w inne miejsce na dysku; nie spowoduje to, że gra ich później nie odczyta. Po całej operacji i po ponownym uruchomieniu gra automatycznie utworzy wcześniej usunięte foldery ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Zwolay Partyzant

27.07.2016 18:55    #3642     Football Manager - Ogólna dyskusja - Spalone
Witam-czy to tylko ja mam takie wrażenie (albo tylko ja jestem ślepy) i nie podobają mi się offsajdy w FM16? Gram na monitorze 21.6 cali i bardzo często jest sytuacja że gwizdany jest spalony którego nie ma-a widać to doskonale bo na takim monitorze jak mój do spalonego brakuje ok 2 cm (!)...no i szlag mnie trafia bo przecież wiem o co w spalonych chodzi i widzę że ich nie ma a są odgwizdywane.To samo-tendecja do rzutó rożnych.Pamiętam w FM14 na rogi wybijano non stop-teraz rzadziej ale i tak za często...trochę wstyd że takie buraki jeszcze są w grze....

Bartas987 Partyzant

Witam , Gram Jagą ,włąśnie bede zaczynał drugi sezon ( 2 kolejki do końca sezonu ) , mam zapewnioną gre w pucharach tylko nie wiadomo jakich ( szanse na mistrza 50/50 , 2 pkt straty do Lecha z któym gram ostatnia kolejke u siebie . Potrzebuje wzmocnień na lige mistrzów , bardziej realne liga europy . Budzet mam nadzieje na 2-3 mln zł . Potrzebny mi bramkarz ( Baran jest dobry jako rezerwowy i tyle ) , lewy obrońca , srodkowy obrońca i rozgrywający . Na sprzedaż wystawie Vasilijewa , Tomasika , Madere i kogoś z dwójki Tschernych Grzelczak .

Polecam napastnika z RBL II Dadachov prawdziwy kot 16 lat , wyjąłem go za 2 mln zł i % z transferu a po paru meczach wyczynia cuda .

Chodzi oczywiście o FM16 , dzieki ;)

englishman Partyzant

Dzięki! To małe logo jakieś krzywe po wgraniu, dlaczego? Nazwa w tabeli jest lekko wychylona :/

Malciek Partyzant

Może jest to spowodowane okresem transferowym? U mnie też zima/lato zamula strasznie, natomiast w innych miesiącach jestem w stanie zagrać 10 meczy w godzine.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Malciek Partyzant

Powiem Ci tak, jak grasz w FM'ka, to tam jak kontynuujesz grę, są podpowiedzi. I tam piszę takie coś: " Spadek umiejętności u graczy to rzecz normalna, u jednych spadają szybciej, u innych wolniej. I każdy gracz na innych pozycjach osiąga szczyt umiejetności w innym przedziale wiekowy". Zależeć też to może od jego atrybutów chociażby Determinacji, co z tego jak ma same 20, jak determinacja 8 i spoczął na laurach zgarniając 2x piłkarza miesiąca. Może też go przetrenowałeś, albo ma za duże obciążenia treningowe.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

gornah11 Partyzant

witam. Gram sobie w FM 2016 już 5ty sezon i trafił mi się mega mega talent kupa statystyk na 19-20 lat 20 wszystko było ok do momentu kiedy zauważyłem u niego spadek umiejętności. Żeby tego było mało poleciały wszystkie na łeb. -1,2 a nawet 3 punkty !!! Czym to może być spowodowane ? Dodam jeszcze tylko że taki sam spadek zauważyłem u 2 innych zawodników strasznie zaczyna mnie to irytować ponieważ w tym fmie słabo jest z talentami ba słabo jest rozwinąć jakiegokolwiek gracza w starszych fmach były fajne opcje treningu w tej jest chyba to okrojone oświećcie mnie jeżeli się mylę.

Elmut Partyzant

Połowa maja, gram ostatni mecz w grupie mistrzowskiej Legia z Lechem. Tak wyszło że był to mecz o mistrza bo mieliśmy tyle samo pkt przed meczem.
Niczego sobie czekam na to wielkie wydarzenie, wchode do ekranu ustalania składu i .................... ocucili mnie i patrze a 7 moich zawodnnikow z podstawowego składu jest na zgrupowaniu kadry... w maju!!!
ps: mecz wygrałem rezerwami

Dagome Partyzant

25.07.2016 11:07    #3649     Sufler - Edytor - Problem z testowaniem reguł rozgrywek
Witam

Podczas testowania reguł rozgrywek po zrobieniu zmian wysokości premii pieniężnych za miejsca w tabeli i transmisje TV w polskiej Ekstraklasie w bazie z wgranym dodatkiem FM Revolution Polska Liga Update 2016 v1.1 wyskakuje mi komunikat o treści: "Błąd w przepisach krajowych: Need a minimum of 128 and a maximum of 144 teams when organising teams in the Polska III Liga - found 146 teams."

Wie ktoś jak to naprawić ?

cieszynekk Partyzant

24.07.2016 20:19    #3650     Inne - Hyde Park - Korki Lanki
Witam, może to nie odpowiedni dział, nie wiem. Mam do sprzedania Korki Lanki. Zagrałem w nich dwa mecze, żadnych zniszczeń. Rozmiar 44 2/3. Cena 130 zł

kontakt: https://www.facebook.com/csnnnnoffsky

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution