Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

teekoki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.07.2016 12:26    #3631     Football Manager - Ogólna dyskusja - ca/pa ..Oszukuje?
oboje maja max ca/pa
169/169 i 200/200
Oboje osiegneli maxa nie ma opcji że któryś doszedł do momentu np: 150 i koniec.
Stąd moje pytanie dlaczego grajek o tak duzym PA jest słabszy od tego z zdecydowanie niższym PA.
Dodałem dwóch max rozwiniętych zawodników żeby było łatwo zobaczyć że coś tu nie gra ; /

Pytanie tak ogólnie,za każdym razem Pa im większe tym zawodnik na pewno lepszy? nikt nie miał takiego przypadku jak ja?

rafkos7732 Partyzant

30.07.2016 12:23    #3632     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam stałego kompana do gry, interesuje mnie tylko i wyłącznie osoba która zapatruje się na czeste granie (codziennie tak od 21:00 do 24) oraz długi sezon liga do obgadania kontakt poprzez forum .

Jesli jestes zdecydowany zostaw swoj namiar na steam

Viique Młody aktywista

30.07.2016 12:12    #3633     Football Manager - Ogólna dyskusja - ca/pa ..Oszukuje?
PA nie oszukuje, ale nie każdy zawodnik jest w stanie osiągnąć jego maksimum, zwłaszcza gdy różnica między jego CA a PA jest duża. Tempo rozwoju zawodnika jest zależne od wielu czynników - nie tylko PA, ale m.in. również od tego ile gra w pierwszym zespole. Trudno powiedzieć czy jeżeli nagle dasz mu szansę na grę w seniorach jego CA diametralnie podskoczy w górę, nie mniej jednak Holender osiągnął już najprawdopodobniej maksimum swojego potencjału, a Francuz dopiero do tego dąży (rozwój atrybutów jest najszybszy do 24 roku życia), także zaczekaj z osądami jeszcze kilka sezonów.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

teekoki Partyzant

30.07.2016 11:41    #3634     Football Manager - Ogólna dyskusja - ca/pa ..Oszukuje?
Witam.
Mam oryginalnego fm 15,i dzieją się rzeczy dziwne.Mianowicie grałem 5 nowych karier drużynami z różnych lig i dość często spotyka mnie taki obrazek
1. http://wrzucaj.net/image/7VhvK
2. http://wrzucaj.net/image/7V3GO

NA Pierwszym obrazku widnieje gość z PA 169,a na drugim PA 200.
Czy tylko ja widzę że oni powinni mieć odwrotnie te PA?
Natrafiłem na ten problem uruchamiając Genie Scout w celu sprawdzenia z ciekawości jak niektórzy gracze w mojej drużynie mogą się rozwinąć.
Porównując mojego ziomka z byłego PSG(teraz przeniosłem się do legi) do ziomka z mojej aktualnej drużyny to widać że coś tu nie halooo.To jakiś bug w grze czy o co chodzi?Chciałem go zabrać ze sobą do legii na zmiennika,bo scoutowie mówili że wielki talent,że zostanie bramkarzem klasy światowej,a jak się rozwinął to wszyscy widzą(to mój 3 sezon w legi)
Dodam że inne atrybuty,te ukryte jak lojalność,profesjonalizm itd.. są praktycznie na równym poziomie.
taką przypadłość zauważyłem w każdej mojej karierze u kilku zawodników.
Czy to po prostu tak jest że koleś z nizszym PA może miec lepsze skille od tego z większym PA? czy to wina gry?
Dziękuję:)

Tysqie24 Partyzant

28.07.2016 23:05    #3635     Football Manager - Ogólna dyskusja - Długi a scouting
Witam , mam pytanie . Otóż nigdy nie miałem z tym problemu , ale akurat Wisła Kraków w FM 2016 to ewenement . Juz nie bede sie rozpisywal , ale mimo usilnych staran , fundusze leca na leb na szyje i po pol sezonu dlug klubu wynosi 1,5 mln euro . Zaczynałem gre w FM bodajze od FM 2006 lub 2007 i nigdy nie wpadalem w dlugi i dopiero teraz takowy mam , mimo jak juz wyzej napisalem , usilnych staran aby to zmienic ale to juz zostawmy. Przechodzac do meritum , chodzi mi o to , otoz przy dlugu 1,5 mln euro nie moge nigdzie wysylac skautów ... Obstawiam tak , ze to wlasnie przez owy dług ale kieruje pytanie do osob , ktore potwierdza to na 100% czy przez dlugi w klubie , zarzad blokuje wysylanie skautow ? Nigdzie , takiej informacji nie bylo , i zdziwilo mnie to , bo nigdy z tym problemem nie mialem , nawet w fm 2009 bodajze , grajac deportivo la coruna , przez zmiane zarzadu , prezesa itd itp klub popadl w straszne dlugi , wielka wyprzedaz itp ... i choc klub byl na skraju bankructwa , bez problemu wysylalem skautów w roznorakie zakatki kontynentu. I reasumujac , czy w FM 16 , gdy klub jest zadluzony , blokuje nam sie z automatu mozliwosc wysylania skautow do jakiekolwiek kraju ? Kiedy wybieram skauta , aby przeanalizowal jakis kraj , to wybor owej zakladki jest "zablokowany" i napis jest "szarawy" , ktory informuje nas o tym , ze guzik sobie mozemy z tym zrobic :) Prosze o wlasnie doswiadczenia z takowym... problemem ? Bo w sumie to logiczne , ze wyslanie skauta to jakiś tam koszt ale zeby az blokowac mozliwosc wysylania i skautowania czegokolwiek ? To zarzad moglby w sumie zwolnic wszystkich skautow , zostawic jednego aby analizowal nastepnego przeciwnika i by sie cieszyl bo nie trzeba oplacac 5 skautow :D

Pozdrawiam

Tysqie24 Partyzant

28.07.2016 22:53    #3636     Football Manager - Ogólna dyskusja - Spalone
Ja rowniez jestem przez lata gry przyzwyczajony do gry na 2D i spalone sa u mnie widoczne . U mnie wszystko sie zgadza . Moze cos kombinowales w ustawieniach ? Grasz na full screenie ? Rodzialka monitora taka sam jak w grze ? Nie masz czasem czegos powiekszone , w oknie nie grasz itd itp ? :D

Viique Młody aktywista

28.07.2016 16:25    #3637     Sufler - Problemy techniczne - Zawodnicy
Nic się nie da zrobić - taki urok pirackich kopii FMa. Pobierz sobie demo na Steamie. Można tam rozegrać pół sezonu i spokojnie zapoznać się z grą.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Obvious Partyzant

28.07.2016 15:53    #3638     Sufler - Problemy techniczne - Zawodnicy
Witam. Z góry chciałbym napisać, że przepraszam, jak wybrałem niewłaściwy dział. Planuję kupić FM 16, lecz na razie nie mam kasy na to, ostatnio dużo wydatków. W sumie nie wiem czy kupować 16, czy poczekać już na 17. Problem w tym, że chciałem bardzo sobie pograć w FM i pobrałem pirata. Lecz w piracie są wygenerowani piłkarze. Czy jest możliwość, żeby były normalne nazwiska piłkarzy ? Czy raczej bez oryginalnej się nie obejdzie ?
Pozdrawiam.

Malako Partyzant

28.07.2016 08:17    #3639     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 16 Mobile
Generalnie zależy, czego człowiek oczekuje. Ja akurat mam i czasem grywam, ale według mnie to jest taka gierka "na kibelek", czyli typowo mobilna. Tak, jak kolega wcześniej napisał, jest dużo mniejsza baza, nie ma drużyn młodzieżowych, jest tylko główny skład. Taktyka jest też mocno ograniczona do kilku ustawień na przełącznikach, także nie trzeba jakoś wiele czasu nad nią spędzać. No i nie ma newgenów, co mnie akurat najbardziej boli. Ale gierka nie jest jakoś wybitnie droga, także od czasu do czasu można zagrać ;)

czestochowa1991 Partyzant

28.07.2016 07:01    #3640     Sufler - Problemy techniczne - Wczytywanie
Witam. Mam problem z moim efemikiem. Ogólnie problem polega na braku wczytania się gry. Po kolei: Odpala się steam, łączy się z moim kontem i jest wszystko oki, później włącza się gra i zwiesza się w punkcie gdzie jest wczytywanie w różnych językach. Czy wiecie w czym jest problem? Nic nie było majstrowane przy FM, gra nie była odpalana od około dwóch tygodni. Bardzo proszę o odpowiedz bo nie powiem, że zrobiłbym parę transferów i wygrał/przegrał parę meczyków.
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.