Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Rysiek87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2016 20:56    #3621     Sufler - Problemy techniczne - FM 16 Touch
Witam
Po kilku latach przerwy wróciłem do FM'a i mam kilka pytań ponieważ trochę się zmieniło od FM 11.
Po pierwsze ściągnąłem Revolution Polska Liga Update 2016 v1.1 i mogę go używać w wersji podstawowej FM'a a czy
można jakoś zagrać z tym updatem w wersji Touch na PC?
Drugie pytanie czy edytor czasu rzeczywistego (ten Fm'owski) da się odpalic w wersji touch, bo w wersji podstawowej
jest od razu na pasku, ale nie mogę go znaleźć w wersji touch?
Dzięki za pomoc. Pozdro

korn93 Partyzant

Cześć!
Od zakończenia poprzedniego sezonu minęły jakieś 3 tygodnie, piłkarze po powrocie z urlopów (nawet Ci z wysoką "kondycją" i "ograniem";) mają status : "zmęczony". Nie miałem nigdy takiej sytuacji, więc postanowiłem, że wyślę ich na urlop na kolejny tydzień, jednak to znowu nic nie dało, zmieniłem trening najpierw na niższą intensywność (nic to nie dawało, a trzeba było grać już el. LM), więc przyznam się zrobiłem save/load i zamiast lżejszej dałem wbrew logice wyższą intensywność treningu kondycyjnego. Ciągle przy wszystkich nazwiskach widnieje status "zmęczony" lub zmienia się na "musi odbudować kondycje, przed nowym sezonem". Nie mam pojęcia jak z tym walczyć, bo ani rozgrywanie sparingów, ani zwiększanie bądź obniżanie intensywności nie daje efektów. Proszę o rady.

Fifi11 Partyzant

Cześć wszystkim,

Mam pytanko, gram na bazie danych PLU czyli wszystkie polskie rozgrywki aż do okręgówek, niestety nie da się tego połączyć z Twoją bazą, wyskakuje problem przy II lidze bodajże, jesteś w stanie coś z tym zrobić ? Świetna robota naprawdę !

Pozdro

Tysqie24 Partyzant

I nie mogac edytowac posta wyzej , jeszcze Mateusz Zachara ma nie adekwatne zarobki jak na polska lige . Ma taka sama pensje jak przed Twoim update , a wiadomo , ze w oficjalnej bazie danych , Mateusz gra w lidze chinskiej gdzie zarobki sa masakryczne . Niestety , to jest nie zmienione i Zachara zarabia 48 000 miesiecznie euro . Porownajac drugi najlepiej zarabiajacy w Wisle , Krzysiek Maczynski ma 18 000

P.S: Tomek Zahorski gra juz w Stomilu Olsztyn :)

Tysqie24 Partyzant

Naprawde bardzo fajna robota , i juz wlasciciel nowy Wisły , transfery faktycznie wszystkie , bardzo fajnie zrobione :D Brakuje mi jedynie paru pierdół , takich jak troszeczke zwiekszenie CA małeckiemu , Malarzowi i innym paru zawodnikom , ktorzy wyrozniali sie na wiosne tamtego sezonu i graja swietnie na poczatku tego sezonu , ale koniec , koncow super uaktualnienie i zaczynam na nowo na Twojej robocie :) Wielki + :)

P.S : Radek Sobolewski jest trenerem w Wiśle a nie w Górniku Zabrze ;)

Tysqie24 Partyzant

31.07.2016 15:31    #3626     Sufler - Problemy techniczne - Nagła zmiana nazwisk
Zmiana nazwisk jest objawem posiadania pirackiej wersji gry. W tym roku producenci wypowiedzieli wojne piratom . Jezeli kupiles klucz na steam i grasz na steamie to problem powinien byc rozwiazany gdy sprawdzisz spojnosc plikow .

michalsin Partyzant

31.07.2016 14:05    #3627     Sufler - Problemy techniczne - Nagła zmiana nazwisk
Cześć.
Wczoraj kupiłem FM 16. Po zainstalowaniu grałem normalnie i wszystko było dobrze.
Dzisiaj gdy wczytuje pojawiają się normalnie nazwiska piłkarzy, gdy klikam
"Kontynuuj", pojawiają mi się inne nazwiska piłkarzy. Czy wam też tak się zdarzało?
Co może być tego powodem? Nic w ustawieniach nie zmieniałem.

kornuch Partyzant

Witam
Nie mogłem nigdzie znaleźć aktualnych składów i transferów dla naszej polskiej Ekstraklasy więc postanowiłem sam je zrobić. Dodatkowo odświeżyłem CA/PA, polską ligę oglądam bardzo często więc uważam, że zmienione atrybuty są realnie odwzorowane z tym co widzimy w telewizji.

W pliku
Aktualne transfery w polskiej Ekstraklasie i na świecie na dzień 30.07.2016
Zmienione CA/PA według subiektywnej obserwacji
Uaktualnione sztaby szkoleniowe polskich i zagranicznych zespołów

http:(...)date.fmf

Viique Młody aktywista

Miałem identyczny problem - również jestem maniakiem minimalizowania gry co minutę, przez co musiałem wykonywać zapisy gry dosłownie co tydzień by nie tracić czasu na powtarzanie tych samych meczów z racji na mnogość crashów gry. Rozwiązanie problemu okazało się trywialne; od kiedy gram w trybie 'pełnoekranowym w oknie' nie mam problemów z wykrzaczaniem się gry.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tysqie24 Partyzant

Witam,mam takowy problem,otoz podczas gry,gdy zminimalizuje ekran aby przełączyć piosenkę na yt lub coś zobaczyć na forum , raz na jakiś czas,gdy chce już wrócić do gry,robi się czarny ekran i po chwili crushdumb. Podkreśle , że nigdy nie miałem takiego problemu licząc od fm 2007 do aktualnej wersji. nawet jakieś parę miesięcy temu nie było tego problemu . Zaczął występować jak wróciłem do gry po 2miesiecznej przerwie. Gram na full screnie 1920x1080 i takową mam też ustawiona na pulpicie. Nic w sprzęcie nie zmieniane przez te 2miesiace jak i oprogramowanie bez zmian. Ktoś wie co może być tego powodem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution