Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Poprawiony plik znajduje się tutaj http://www.cmrev(...)15_.html

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
04.08.2016 21:43    #3612     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki Polskie ligi FM 2016
No więc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Gra nieoryginalna posiada taki "kwiatek", że zmienia prawdziwych zawodników na jakichś dziwaków. Kup grę oryginalną to nie będziesz miał tego problemu.

19KraLuk96 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
04.08.2016 21:42    #3613     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki Polskie ligi FM 2016
niestety gra jest pobrana z internetu . a nie mam jak zrobic zdjecie .

19KraLuk96 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
04.08.2016 21:28    #3614     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki Polskie ligi FM 2016
Witam mam taki problem po wgraniu dodatku niższe ligi polskich gra normalnie działa lecz po kilkunastu kolejkach zawodnicy zostają usunęci a w ich miejsce pojawiaja się jacyś inni zawodnicy obcokrajowcy

nadallo Partyzant

bardzo prosze o wypowiedzi w ktorego fm byscie pograli pod wzgledem realizmu grywalnosc itd??
FM 2012, FM 2013, FM 2016 dziekuje

walgierz Partyzant

Witam.
Szukałem trochę w necie, ale na nic takiego nie trafiłem, a marzy mi się pogranie w najnowszego FMa z bazą zawodników/klubów sprzed na przykład 10 lat. Wiem, że jest możliwość odpalenia po prostu jakiegoś starszego FMa, ale za bardzo przyzwyczaiłem się do obecnej mechaniki, taktyk itp. Czy napotkaliście może jakieś rozwiązanie, które mogłoby mi pomóc? Czy w ogóle ktoś się czymś takim zajmuje? Bo może szkoda tracić czasu na szukanie.
Z góry przepraszam jeśli w jakiś sposób naruszyłem etykietę forum, ale to mój pierwszy post i dopiero ogarniam tutejsze realia.
Pozdrawiam.

Juvego1988 Partyzant

02.08.2016 18:20    #3617     Football Manager - Ogólna dyskusja - ca/pa ..Oszukuje?
Wydaje mi się, że w żadnym z FM nie było sytuacji, aby zawodnik już w wieku lat 20 osiągnął swój maksymalny potencjał. W moich "karierach" nawet jak tacy młodzi grali bardzo dużo to swój szczyt możliwości osiągali najszybciej mając lat 23-24. Tak więc myślę, że obaj się jeszcze rozwiną i wtedy zauważysz różnicę, że ten co ma potencjał 200 będzie miał lepsze atrybuty od tego drugiego. BTW. Możliwe, że jak sprawdzałeś przez Genie Scouta obu grajków to miałeś zaznaczone "show potential attributes" i stad wydawało Ci się, że nie będą się już rozwijać. Sorry za nieco chaotyczną wiadomość, ale chyba każdy zrozumie co mam na myśli.

DANY1951 Partyzant

Witajcie, po wgraniu bazy danych Polska Liga Okręgowa do FM 2016 do folderu editor data , ładując ją w grze wyskakuje mi taki błąd jak na załączonym screenie / linku.
https://zapod(...)jpg.html

Co z tym zrobić?

Baze pobrałem stąd: http://www.cmrev(...)16_.html

footballmanager Partyzant

[quote="bartekr"]Spokojnie, niedługo pojawi się aktualne PLU oraz składy do polskich lig.[/quote]

Niedługo to znaczy kiedy? Bo już by się chciało zagrać nowymi składami :)

Tysqie24 Partyzant

01.08.2016 18:56    #3620     Sufler - Problemy techniczne - Problem z subskrypcja ?
Witam , mam problem w mojej nowej karierze . Otóż , wybralem okolo 18 lig z 8 krajow i sobie gram , wszystko fajnie ale w subryspcjach nie moge wybrac niz oprocz 1 polskiej ligi gdzie prowadze podbeskidzie . Wiadomo, zawsze mozna bylo sobie zmieniac wsyzstko w ligach i krajach , ktore mielismy do wyboru gdzie mozemy sobie grac a tutaj moge tylko z ligi , w ktorej aktualnie prowadze druzyne . Jest jakis sposob , aby wrocilo to do normy ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution