Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2016 21:42    #3571     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ciekawi mnie po co... jaka jest satysfakcja z prowadzenia turnieju, który skompromitował się w tak wielu punktach. No i jaka jest satysfakcja z prowadzenia takiej strony internetowej. Może jedynie jakieś złudne poczucie władzy, ale po co. To kompletny kosmos, bezsensu. Po co coś takiego robić? Kiedy grałem z kolegami, to od początku do końca była fajna atmosfera, więc to było relaksujące i przyjemne. Kiedy jest poważny turniej, to jest konkurencja, chęć ogrania innych i nagroda, a z czegoś takiego jak RM i RD? Trzeba sobie wcisnąć niezły kit, żeby twierdzić, że to jest fajne.

Mesjasz ma okazję, żeby przyjść tutaj, coś przełamać i normalnie rozmawiać z użytkownikami, ale nie korzysta z tej szansy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

15.08.2016 21:41    #3572     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
a po co ma ukrywać? Jasne, że nawet się nie kryje z tym, że leciał w męski organ rozrodczy z wszystkimi. No, ale właśnie - kto to Ci wszyscy? On, żona, Nikita (która się nie zajmuje RM/RD), kilku dziwnych użytkowników, których trzyma tam kasa i prawdopodobnie parę dubelkont wydawcy. Mahdi sobie rozegra 10 sezonów, nie zorganizuje finału i sam sobie przyzna pewnie część nagrody. Wszystko zostanie w rodzinie lub (prędzej) pójdzie na rozwój strony. Powtarzam (Mahdi style) - szkoda strzępić klawiatury, więc na tym kończę.

PavS Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.08.2016 21:19    #3573     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote]Kasa będzie rozdzielona wg. własnego uznania tajemniczego sponsora.[/quote]

Raczej według uznania Nascimento1998 :) Kilkakrotnie zostało to podkreślone w tekście, którego screen wrzuciłeś. Z resztą rozbierzmy ten tekst na kawałki:

[quote] Z redaktorem naczelnym serwisu MFM skontaktował się tajemniczy sponsor[/quote]

Czyli mamy bezpośredni kontakt na linii sponsor --> Nascimento1998 i na którego wpływ ani przebieg Mahdi wpływu mieć nie może

[quote]U redaktora naczelnego serwisu Nascimento1998 została zdeponowana niezła sumka[/quote]

Dalej Mahdiego nigdzie nie ma i pieniądze poszły na linii sponsor -->Nascimento1998

[quote]Sposób rozdziału całej sumy sponsor pozostawił Nascimento 1998[/quote]

Do samego końca Mahdi nie istnieje i wszystko leży w gestii Nascimento1998.

Nascimento1998 stwierdził, że pieniądze nigdy na jego konto nie trafiły i w tym momencie mamy 3 możliwe implikacje tego stwierdzenia.

1. Nascimento1998 przywłaszczył sobie całą sumkę
2. Nascimento1998 nie dostał nic od "tajemniczego sponsora" bo ten po prostu zrobił go w balona
3. Mahdi rozegrał teatrzyk, aby przerzucić środki z RM na RG :)

Teraz ma logiczną zagwozdkę, albo dalej ciągnie teatrzyk i podział kwoty zostawia Nascimento1998 jednocześnie tłumacząc się z punktu 1 i 2, albo przyznaje, ze od początku robił wszystkich w balona.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

15.08.2016 21:15    #3574     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Sporo komentarzy o portalu, który już nic wartościowego nie generuje, a ilość komentarzy w tym temacie (tylko ostatnie dni) już przebiła ilość tychże dodanych przez cały miesiąc na MFM <śmiech>. Pytanie tylko, czy warto poświęcać mu tyle uwagi, jak on tak sobie spokojnie umiera. Jakby jeszcze Norbert w końcu się zdenerwował i kazał usunąć blogi (za niewdzięczność wydawcy), to Mahdi zostałby tam sam - smutny, w pustce własnych pieniędzy oraz wypocin i screenów z RM/RD.
Co do Sobu - gratuluje mu uporu, ale Mahdi już się doszukuje dziury w całym, przeszkadza mu też nazwa bloga. Dodatkowo jeszcze się okaże, że znajdzie coś niezgodnego z regulaminem lub tajemniczy sponsor/redaktor naczelny uzna, że taktyka z neta dająca podium to nie fair play i Sobu dostanie tego wyprorokowanego przez romantico złocisza (słownie jeden złoty polski).
Podsumowując - szkoda strzępić klawiatury. Polecam za to blog Gilberta, bo tam warto komentować.

romantico Partyzant

15.08.2016 21:05    #3575     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
PavS przeczytaj ten post : http:(...)304.html.
Pamiętaj, że RD nie ma żadnego regulaminu i tu trzeba przyznać, że to było umiejętnie rozegrane -----> Kasa będzie rozdzielona wg. własnego uznania tajemniczego sponsora.

PavS Partyzant

15.08.2016 20:08    #3576     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote]Widzę nowe publikacje na MFM, wiec takiemu Delkopcio czy Sobu nie przeszkadza, że są oszukiwani.[/quote]

Ciężko żeby Sobu przeszkadzało skoro wygra tą całą ligę dżentelmenów i zgarnie 5 tysiączków ;) Nie dał się sprowokować, nie wyłapał bana i w sumie ma 10 sezonów z wynikiem spokojnie dającym mu co najmniej podium. Co z tego, że lizusy płakały "taktyka z internetuff, oszust, na stos z nim", regulamin nie bronił, nie wdał z nimi w dyskusję tylko spokojnie rzucał kolejne blogi, nic tylko gratulować utarcia nosa Mahdiemu (no chyba, że uda mu się coś wymyśleć, żeby jednak Sobu udupić).

ag-25 Partyzant

Ale mi tu wcale nie chodzi o bana, bo w sumie sam go zaproponowałeś. Bardzo często spotykam się ze słomianym zapałem, to normalne - ludzkie.
Nadal jest szansa na wykorzystanie tematu przy FM18.

Żeby nie rozmywać tematu wpadłem ostatnio na pomysł fluktuacji bocznego obrońcy z bocznym pomocnikiem. Powinna być opcja zamiany tych pozycji. Gram teraz takimi zawodnikami, którzy mogą występować zarówno na boku obrony jak i pomocy. Chciałem ich odciążać w zadaniach ofensywnych i niestety nie mogłem, gra nie przewiduje takiej opcji. Można co prawda robić to ręcznie ale...

robal15 Młody aktywista

15.08.2016 15:11    #3578     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

wbstefanski Partyzant

15.08.2016 11:24    #3579     Sufler - Problemy techniczne - FM 2007 problem
Witam
Ostatnio zainstalowałem FM 2007 i nie chce się odpalić. Przy próbie włączenia wyskakuje okienko "czy chcę wprowadzić zmiany od nieznanego wydawcy na komputerze" czy coś takiego, klikam ok i nic się nie dzieje. W menedżerze zadań nic nie ma, uruchamiając jako administrator to samo. Mam windowsa 7 prawie nowego lapka więc w czym problem? Może ktoś pomoże bo nabrałem strasznej ochoty żeby pograć.

IamTheSwarn Partyzant

15.08.2016 00:23    #3580     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Mnie cały czas bawi ( mimo, że nierealna) wizja, więźniarskiej rozgrywki mistrzów xD.
Swoją drogą, kurcze, zdezaktywowałem się na czas sesji, wakacji, grałem tylko drafty na JBWA. Tak sobie myślę, że to przykre jest, że do tego wszystkiego doszło. Oczywiście uważam, że Romantico ma racje i czyni zgodnie ze swoim sumieniem i Chapeu Bas, że mu się chce cokolwiek robić. Z drugiej strony, właśnie byłem na innym Evencie organizowanym z tytułu innej gry i jakoś tam nikt się nie kłóci, wszyscy chleją do porzygu i dobrze się bawią. ;/ Takie tylko piwnicze przemyślenia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution