Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Creayzit Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Robiłem już sprawdzenie spójności plików 2 razy i jest napisane, że jeden plik jest niepoprawny i zostanie pobrany, ale dalej nic sie nie dzieje i gra się nie włącza.

adamson Partyzant

23.08.2016 23:31    #3542     Sufler - Dodatki do gry - Zdobywca pucharu nie gra w LE
Zagrałem 2 sezony i w każdym było tak samo. Przegrany finału Pucharu wchodził do eliminacji LE. Prawdopodobnie musi to być błąd w dodatku. Można to jakoś zweryfikować/samemu naprawić?

adamson Partyzant

23.08.2016 17:22    #3543     Sufler - Dodatki do gry - Zdobywca pucharu nie gra w LE
Hejo, gram sobie w FM 16 na patchu z ligami świata i bawię się w San Marino. Otóż zauważyłem dziwną tendencję, że drugi sezon z rzędu w el. LE gra nie zdobywca pucharu kraju, lecz finalista. I to drugi rok ta sama drużyna. Ktoś wytłumaczy dlaczego?

Creayzit Partyzant

Witam od 2 tygodni mam pewien problem z grą. Przy odpalaniu wyskakuje komunikat " nie udało sie uruchomić gry ( nieznany błąd ). Jednak po wejściu do folderu gdzie mam zainstalowaną grę to po odpaleniu wyskakuje następujący komunikat : "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień dostępu do tego elementu." Chciałbym jeszcze dodać że raz miałem już coś takiego ale wtedy trochę poczytałem i to naprawiłem, ale teraz nie wiem co mam robić. Czy ktoś miałby może pomysł jak to naprawić.

kubamalina Partyzant

23.08.2016 15:41    #3545     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam! Szukam poważnych graczy do dluugiej rozgrywki!
Login na steam: j.malinoofsky
gg: 58836960
Wszystko do ustalenia :)

cienias19 Partyzant

Witam,

Chcę zacząć grać Athletico Bilbao czy aby mieć dostępnych wszystkich baskijskich piłkarzy wystarczy podczas tworzenia gry zaznaczyć wszystkich zawodników z obywatelstwem Kraju Basków? Czy może radzicie wczytać zawodników z konkretnych państw bo jak wiadomo baskowie znajdują się w poszczególnych krajach Ameryki Płd. jak i Francji oraz USA.

bartton Partyzant

Silnik meczowy mnie kiedyś zabije. W 3 sparingach rozegranych w przerwie reprezentacyjnej 2x remis i zwycięstwo z lepszymi drużynami, a później załamka i w 2 meczach ligowych 0 pkt i jakże fajny stosunek bramek 1-10 i marzenia o utrzymaniu kulturalnie uciekają. Ja prdl
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
To jest drobny postęp, bo władzę w klubie traci Jakub Meresiński. Prawie każdy polski czołowy klub został tak przeczołgany... Legia miała kłopoty po odejściu Daewoo, Lech musiał związać się z Amiką, Cracovią grała w niższych ligach, Zagłębie spadło, Pogoń i Polonia zostały kompletnie rozwalone, upadł Widzew i ŁKS. Przez ostatnie 20 lat w Wiśle pod tym względem był niezwykły spokój, ominęła nas hańbiąca afera korupcyjna, chociaż mamy teraz trenera ukaranego za korupcję, a od Cupiała klub przejął facet z problemami z prawem i to jest może taki problem, który musi dotknąć każdy polski klub. Trzeba walczyć.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kubamalina Partyzant

21.08.2016 20:59    #3549     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zapraszam do dłuuuugiej gry!
Nazwa serwera: WELCOM!!!!!
Gra od 15 czerwca 2015 z transferami na 10 sierpnia 2016.

Login na steam: j.malinoofsky

kubamalina Partyzant

21.08.2016 18:45    #3550     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Gra otwarta!
Nazwa serwera: WELCOM!!!!!
brak hasła, kilka lig z europy, preferowana hiszpańska, 6 listopada 2016

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution