Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

katalonczyk9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.09.2016 20:00    #3501     Inne - Gry i komputery - Laptop do pracy i FMa
[quote="romantico"]
Mi byłoby szkoda wydać 6-7 tysiączków na sprzęt, który może za kilka lat służyć do odpalania Worda (w dużym uproszczeniu).[/quote] To określenie budżetu może trochę buracko i nieskromnie z mojej strony mogło wyglądać :) Normalnie też bym takich pieniędzy na komputer nie przeznaczył, ale w moim przypadku jest to (oprócz auta) podstawowe narzędzie pracy. Z tego powodu jak już dokonuje zakupu, to wolę parę groszy dołożyć i pograć wieczorem w delegacji w FMa - dla rozrywki :) O małym rozmiarze myślę dlatego, bo często sprzęt (również z innymi torbami) muszę targać na kilka pięter w górę (wizytuję budowy). Dzięki za pomoc i poważnie zastanowię się nad 15' z dużą ilością ramu, albo MSI w rozmiarze 14' :)

PrimoHombre Partyzant

03.09.2016 18:52    #3502     Sufler - Inne - Emerytura Managera
To pt. dotyczy konkretnie FM12, ale interesuje mnie również czy można temu zaradzić w nowszych/starszych wersjach FM`a. Mianowicie czy istnieje jakiś magiczny sposób, aby aktywni managerowie przestali przechodzić na emerytury ? Edytor, dogranie jakiegoś pliku, cokolwiek ?

Do szewskiej pasji doprowadza mnie sytuacja gdy wciąż aktywny w realnym świecie manager (Wenger, Fergi, del Bosque, Bielsa, Lippi, Mourinho(po 3 sezonach bez pracy) - że wymienię tych których odejście najbardziej mnie zabolało) przechodzą po rozpoczęciu i rozegraniu 0,5 - 1 sezonu na emeryturę i znikają z gry.

Wiem, że dla wielu może to być temat bez znaczenia, jednak dla mnie osobiście znacznie większą satysfakcją jest ograć Arsenal prowadzony przez Wengera, Real przez The Special One czy Barce przez Pepa Guardiole niż tą samą drużynę prowadzoną przez nowo wygenerowanego managera przez grę, czy też Brazylijczyka o którym pierwszy raz w życiu słyszę ... może za mało interesuje się Brazylijską piłką ...

ps. nie rodziłem się wczoraj i wiem że SAF jest już od jakiegoś czasu na emeryturze ... ale w grze warto by było aby nadal był aktywny :P

Z góry DANKE

romantico Partyzant

03.09.2016 17:59    #3503     Inne - Gry i komputery - Laptop do pracy i FMa
Jak masz zamiar nosić lapka to nie inwestuj w drogi sprzęt bo szkoda tylko kasy.
Wszyscy narzekają na Lenovo, a ja mam Y50-70 - z metalową obudową i GTX 960M od roku i nie narzekam. Lapek dobry do gier oraz do pracy, tylko, że ja go używam tylko w domu. Kupiłem za 3700. Poza tym przy kupnie sugerowałem się też tym, że musi udzwignąć kilkanaście lig w FMa na dosyć szybkiej symulacji oraz pogrania w inne tytuły np. Wiedźmin 3, który śmiga mi na średnich detalach bez zacięcia. Faktycznie laepk przy ieśku się grzeje, ale metalowa obudowa pozwala na szybkie rozprowadzenie ciepła.
Mi byłoby szkoda wydać 6-7 tysiączków na sprzęt, który może za kilka lat służyć do odpalania Worda (w dużym uproszczeniu).

Shrek Partyzant

Cześć.

W czwartek wyskoczył mi dość denerwujący błąd, chociaż nie mający większego wpływu na rozgrywkę - zniknęły mi " kółeczka" oceniające w jakim stopniu zawodnik będzie dobrze grał w przypisanej do pozycji roli.

Tak to obecnie wygląda. Zniknęło z 10 pozycji, z jednej zostało.
Co zrobiłem do tej pory, ale nie przyniosło efektu?

- wczytałem grę od nowa
- zbuforowałem skórkę jeszcze raz ( gram na standardowej skórce FM),
- zmieniłem skórkę na inną ( FM alternative skin - druga standardowa skórka FM)
- sprawdziłem spójność plików gry - co ciekawe pojawiał się informacja o 10 błędnych plikach gry, które ściągnął.
- wczytałem grę od nowa i powtórzyłem wyżej wymienione kroki.
Wszystkie wymienione czynności zrobiłem w podanej tutaj kolejności, ale żadna z nich nie przyniosła spodziewanego efektu.

Czy można zrobić coś jeszcze ? Czy zostaje tylko reinstall?

Muszkinek Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Okej ale ten dodatek jest kompatybilny z łatka 16.3.0. a ja jej nie mam:/ Pobrałem niby z jakiego źródła, chciałem wgrać i FM nie chciał mi się włączyć:/ Więc jeśli jak ktoś mógłby mi pomóż w tym temacie to będę wdzięczny. A co z tą Polonią w końcu?

lzlt4c Partyzant

03.09.2016 14:29    #3506     Inne - Gry i komputery - Laptop do pracy i FMa
Powiem tak :) jak już ładujesz tak wielką kasę to praktycznie w tej samej cenie masz:
http://alleg(...)417.html
z ekranem 17,3" :) na pewno praca na nim będzie dużo wygodniejsza :) (wiem bo sam mam lapka z taką przekątną)

MSI jest firmą, która "robi" laptopy z myślą o graczach, nie jest to żaden wybryk natury czy tam wynalazek jak to nazwałeś :).

Kolejna rzecz :) tu masz dla porównania lapka podczas którego pracy nie odczujesz różnicy w porównaniu z tym do którego linka podałeś. Zastanów się czy warto przepłacać :) tym bardziej, że jak w jakiejś konfiguracji brakuje dysku SSD to zawsze możesz dopytać sprzedawcy czy by nie wrzucił jakiegoś 240-256GB w przystępnej cenie:

http://alleg(...)137.html

Juvencia Partyzant

Witam :)
Mam pytanie.
Czy istnieje gra podobna do FM tylko gdzie jest się właścicielem klubu bądź dyrektorem sportowym?
Chodzi mi o to by nie prowadzić samemu meczy tylko zatrudnić trenera (w FM chyba nie ma takiej opcji).
Jest taka gra?

Jastrzabek14 Partyzant

02.09.2016 22:58    #3508     Football Manager - Ogólna dyskusja - Numery zastrzeżone
Gram pewnym klubem gdzie jest, zastrzeżony numer, czy mogę jakoś za pomocą edytora odblokować te nr? jeżeli tak to gdzie?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
02.09.2016 19:14    #3509     Inne - Gry i komputery - Laptop do pracy i FMa
[quote="katalonczyk9"][quote="Ceyvol"]Podstawowe pytanie - grasz na 3D czy kulkach?[/quote] Zazwyczaj gram na 3d i kluczowe momenty[/quote]
W takim razie też skłaniałbym się ku 15-stce, 13-stki średnio sobie radzą z jakością w 3D.
twitter.com/Ceyvol

katalonczyk9 Partyzant

02.09.2016 17:19    #3510     Inne - Gry i komputery - Laptop do pracy i FMa
[quote="Ceyvol"]Podstawowe pytanie - grasz na 3D czy kulkach?[/quote] Zazwyczaj gram na 3d i kluczowe momenty

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution