Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Viique Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. http://www.cmrev(...)rd_.html
2. To kółeczko nie ma nic wspólnego z umiejętnościami danego zawodnika, a pokazuje do jakiej roli dany gracz najlepiej się nadaje ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

teekoki Partyzant

Witam
1.Czy mógłby ktoś wykonać dla mnie logo tego klubu?
https://www.faceb(...);theater
Próbowałem sam to zrobić ale niestety jestem zielony w tym i nie ogarniam jak to zrobic ; /
2.Gram właśnie rawia rawicz i wytłumaczcie mi prosze,dlaczego moj zawodnik ma całe zielone kółko na kompetentny napastnik, i tak samo ma lewandowski?
mój grajek to jest 1/100 lewego,a pokazuje tak samo.
To zależy od jakosci scouta? czy to poporostu tyczy sie gdzie bedzie gral najlepiej,i ta opcja nic nie ma do umiejetnosci zawodnikow?

rafkos7732 Partyzant

07.09.2016 19:54    #3483     Sufler - Gra przez sieć - Wspólne granie FM16
Witam, szukam kolegi do współnej gry przez siec w football manager 16 moge grac codziennie od 20:00 do późnych godzin nocnych - liga do ustalenia kto chętny ?

bran0040 Partyzant

Chodzi mi o przeciętne wartości atrybutów. Zapytam inaczej - czy kariera takiego gracza jak Vardy jest możliwa w FM'ie ? Większość klasowych zawodników już w młodym wieku jest znana, ale wspomniany Vardy klasowym piłkarzem okazał się być dopiero w wieku 28 lat. W poprzednich FM nic nie wskazywało na taką karierę - podobnie było z np. Nolito, Fonte, Tonim, Lambertem - ten np. do 29 roku życia grał max. 3 lidze, później 2 dobre sezony w 2 i 1 lidze i aż 11 capsów w reprezentacji - czy coś takiego przytrafiło się Wam w FM16 ?

sarnaa17 Partyzant

07.09.2016 14:52    #3485     Inne - Hyde Park - Książki! Do didaskalia!
Ta ja się podłącze.

Biografie jakiego sportowca polecacie? Ważne żeby była w formie pierewszoosobowej

Elmut Partyzant

07.09.2016 13:10    #3486     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc przy taktyce
Witam, chcałbym aby ktoś pomógł mi w ustaleniu taktyki, mam w głowie pewną myśł ale nie potrafie przelać jej na odpowiednie ustawienia.
Taktyka chciałbym zeby wyglądała w dużym uproszczeniu tak: wysoki intensywny presing, odbiór, szybka kontra, sytuacja bramkowa i że nie jestem Murinho to nie wiem czy do takiej taktyki lepiej ustawic mentalnmosc ofensywna czy kontry, czy lepiej grac krótkimi podaniami czy bezpośrednimi, czy kryć krótko bez wslizgów czy agresywnie czy grać płynnie czy sztywno itd itd. Nie chodzi mi o gotową taktyke od kogoś tylko bardziej o nakierowanie mnie na odpowiednie ustawienia do założeń mojej taktyki: głównie chodzi mi o szybki odbior pilki p[o stracie i wyprowadzeniu szybkiego ataku

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
07.09.2016 12:27    #3487     Inne - Hyde Park - Książki! Do didaskalia!
Ok
Szukam czegos do czytania
Kolega polecil mi cykl ksiazek, "Relikt" i inne (autora świadomie wyparlem z pamieci). Niestety, opowiesc o genetycznym gadzim hunanoidzie jedzacym mozgi ludzi w muzeum to nie moja bajka. Nie mam ograniczen jesli chodzi o rodzaj ksiazki, licze jednak na duzo akcji. Jestem fanem Ludluma jakby cos ^^ moze byc fantatyka, sci di, hotror lub thriller ale nie piszcie oczywistosci takich jak King i jemu podobni (dodam ze nie przepadam za skandynawskimi pisarzami). Ksiazka moze byc nowa lub stara, keine problem. Macie jakies propozycje?

Brazzo Młody aktywista

Wiele zależy od jego potencjału, bazy treningowej, jego charakteru, zdolności psychicznych itp itd. Często to właśnie w wieku 27-30 lat dany zawodnik osiąga maksimum swoich umiejętności. Warunkiem jest jednak regularna gra. Poza tym - co rozumiesz pod pojęciem "przeciętności"? Przeciętne statystyki sezonowe, umiejętności czy coś innego?

bran0040 Partyzant

Rozumiem, ale mi chodzi o sytuację w której zawodnik np. Vardy gra w wieku 24-25 lat w 5 lidze, mając 25-26 lat jest przeciętnym graczem 2 ligi - można się domyślać że wtedy nie był takim piłkarzem jakim jest teraz. Jose Fonte w wieku 28 lat grał w 3 lidze itp. Czy zawodnik przeciętny w wieku 20-26 lat może stać się bardzo dobrym w wieku 28-30 lat ?

marivsh Partyzant

05.09.2016 20:09    #3490     Sufler - Porady do gry - Budżet po sezonie
Włączyłem sobie karierę z Custom Start Date z sortitoutsi, wyznaczając za start gry datę po zakończeniu zimowego okienka. Dzięki dodatkowi mam możliwość rozpoczęcia pracy w trakcie sezonu, wraz z rzeczywistymi wynikami wybranego zespołu. Zacząłem więc grać LFC i udało mi się zakończyć sezon na 4 miejscu, oraz awansować do finału EL. W trakcie sezonu zakontraktowałem kliku trenerów/scoutów, podpisałem dwa kontrakty na prawie Bosmana, oraz kupiłem Durma z BVB za 15 mln E. Przed ostatnią kolejką miałem ok. 2 mln E budżetu transferowego. Po ostatnim meczu otrzymałem wiadomość, ze zarząd ustalił wstępny budżet na nowy sezon na poziomie... 187 mln E Oczy Nie narzekam, może sprowadzę Suareza z powrotem na Anfield, ale mimo wszystko to dość dziwne. Zauważyłem że w finansach klubu nie ma problemów i nie jest to "życie nad stan", a w poprzednim sejwie w prognozach faktycznie widniała kwota 189 mln E, ale jednak tak duży wzrost mnie dziwi. 60-70 mln by mnie nie zdziwiło, ale 187?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution