Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tysqie24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, jako iż zachciało mi się grac od nowa bo Wisełka zdobyłem wszystko co mogłem to zapragnąłem sobie zagrać jakas drużyna z niższej ligi polskiej. Padło na Podbeskidzie Bielsko-Biała. I tu zaczyna się problem. Otóż gdy po raz pierwszy trochę po premierze dorwalem się do FM grałem Stoomilem Olsztyn... Ktoś mądry na forum napisał"Dobry zwyczaj,wypozyczaj"... grając drużyna z 1ligi nie było problemu aby pół drużyny skompletować solidnymi grajkami z ekstraklasy na zasadzie wypożyczenia. Naprawdę rzadko trafial się junior lub zawodnik rezerw który miał status"Niedostępny do wypożyczenia"... i tu jest sedno problemu otóż w tym momencie na tym uaktualnieniu 99,99%zawodnikow ekstraklasy ma status Niedostępnego do wypożyczenia, jedynie Lechia tam może z 3-4 juniorów daje do wypożyczenia. Na normalnej bazie danych nieema problemu aby do Podbeskidzia wypożyczyć np. Kubę Bartosza z Wisły, Jagielle z Legii itp itd. Klub z ekstraklasy zgadzaja siie na prawdę każda ofertę wypożyczenia, jedynie zawodnik czasami może mieć obiekcje. I pytanie brzmi, co zostało zmienione że tak się sytuacja przedstawia?

rafkos7732 Partyzant

09.09.2016 20:14    #3472     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam stałego kompana do gry, interesuje mnie tylko i wyłącznie osoba która zapatruje się na czeste granie (codziennie tak od 21:00 do 24) oraz długi sezon liga do obgadania kontakt poprzez forum .

Adamek1910 Partyzant

w Widzewie brak wielu graczy będzie update?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Porównaj Twoje parametry z wymaganiami podanymi w naszym newsie. Jeśli są zbliżone, może być ciężko z płynną grą gdy rozgrywka się wydłuży.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

robal15 Młody aktywista

Wystrzał formy jest możliwy u danego gracza, bo to zależy od nas samych, ale autorowi chodzi o atrybuty danego gracza ( 5. post tego tematu). A jak dobrze wiemy piłkarze rozwijają się do 25. roku życia. Jeśli do tego czasu nie będzie miał klasowych atrybutów, to już tego nie osiągnie w przyszłości. Po tym wieku dany piłkarz może się rozwinąć maksymalnie o 10 CA, więc po prostu nie jest fizycznie możliwe, żeby z przeciętnego gracza (130 CA) nagle stał się klasowym napastnikiem (160CA).

Przynajmniej ja tak go zrozumiałem.

btw, będę śledził Twoją karierę na YouTubie.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

teekoki Partyzant

Mam jeszcze takie pytanie

Czy na moim laptopie :

Machine name: LENOVO-PC
Operating System: Windows 8.1 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_ltsb.160611-0600)
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-4010U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~1.7GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3988MB RAM

karta graficzna : AMD RADEON R5 M230

INTEL(R) HD GRAPHICS FAMILY

Ruszy gra football manager 2016 o wymaganiach

System operacyjny: Windows Vista, 7, 8, 10
Procesor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+
Pamięć: 2 GB RAM
Karta graficzna: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM
DirectX: Version 9.0c

???

Grałem w fm 15,ale po jakiś 10 sezonach jak już się nagromadziło trochę sezonów a co za tym idzie danych to gra zaczęła strasznie mulic ; /
Teraz nie wiem czy ta wersja fm16 ruszy mi w ogóle,czy przypadkiem na starcie już nie będzie mulic ; /
Nie chce kupować nowych części,bo mnie niestety nie stać,a może są jakieś sposoby żeby bez wymiany części komputer chociaż trochę lepiej był wstanie sobie z tymi grami poradzić?Grałem u kumpla troche na fm16,teraz chce mi ją odsprzedać ale nie wiem czy z moim laptopem to ma jakikolwiek sens ; /
Dziękuję :)

robal15 Młody aktywista

Nie jest to możliwe, bo to jest tylko gra. CA i PA to ogranicza.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

facemob Partyzant

Tak jest możliwa, nawet w podpowiedziach w FM jest napisane, że np napastnik swoje najlepsze chwile przeżywa od 27 do chyba 29 roku życia w grze. Obrońca chyb 30 lat, bramkarz jak dobrze pamiętam od 30 w górę itp. ALgorytm jest tak skonstruowany że gracz np napastnik w grze w wieku 26-29 lat powinien mieć najlepszy okres swojej kariery. Oczywiście to zależy też od ustawienia na boisku,

facemob Partyzant

08.09.2016 12:50    #3479     Football Manager - Ogólna dyskusja - Moje kariery
JAkby kogoś interesowała moja kariera to zapraszam:

https://www.youtu(...)KmV2MRtY

Mogę nagrać także filmik z rozgrywki z FM 2013 gdzie Lechem Poznań zdobyłem Ligę Mistrzów, a następnie zostałem selekcjonerem Francji, a Lecha zmieniłem na Stomil Olsztyn :)

teekoki Partyzant

Bardzo dziękuję,szukałem loga w grafice ,ale widocznie przeoczyłem ; /
Jeszcze raz dziękuję :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution