Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ciuus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.09.2016 12:25    #3461     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump
Cześć.
Mam taki problem.
Gram już w FMa 16 5 sezonów i aktualnie zaczynam 6. Po zakończeniu sezonu zrezygnowałem z dotychczasowej posady i byłem bezrobotny. Na dniach jednak dostałem ofertę pracy i ją przyjąłem. Wszystki jest ok, odbywam rozmowę z nowymi pracodawcami, z asystentem i ustawiam konferencje prasową na następny dzień. Klikam dalej i nagle pojawia się crash dump i wyrzuca mnie do pulpitu.
Zdarzyło się to komuś ? Pojawia się to też na początku czy dopiero w późniejszych fazach gry (dla mnie 6 sezon to już naprawdę długo :P) ? Nie wiem jak rozwiązać ten problem zwłaszcza, że objąłem Real Madryt i nie ukrywam, że chciałem zawojować z nimi w LM :)

Proszę o pomoc. Mogę podesłać też informacje o crash dumpie, które są tworzone w folderze z grą i do którego odsyła mnie komunikat zaraz po wyskoczeniu błędu.

Nascimento1998 Partyzant

13.09.2016 21:28    #3462     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="SuperZiemniak"]Nie szukam dziury w całym, tylko wyrażam swoją opinię, chyba za dużo czasu spędziłeś z pewnym osobnikiem ;) Jeżeli to przez nich (kazali Ci oddać tekst przed poniedziałkowym meczem?) to albo powinni dodać akapit, że podsumowanie nie będzie zawierać meczu poniedziałkowego, albo dać Ci dzień więcej.[/quote]

Nie no, spoko, tylko piszesz, że lepiej było opisać 4-6 meczów, a ja akurat szczegółowo te 6 meczów opisałem;-) Było tak, że sam z siebie wysłałem w niedzielę, bo w poniedziałek na YT miało być podsumowanie wszystkich lig i to by się zgrało, ale wyszło tak, że mieli tam jakieś problemy, przez co w poniedziałek był raczej zastój. I tak to wyszło;-)

[quote="kondi192"]@romantico
@nasci
Tak sobie czytam te opisy kolejek ligowych itd. i mam pytanie. Nie myślałeś o tym żeby iść na studia dziennikarskie?[/quote]

Wiesz co - kiedyś usłyszałem, że jak chce się zostać dziennikarzem to powinno się iść wszędzie, tylko nie na studia dziennikarskie. W sumie to do mnie przemawia, bo na dziennikarskich nauczysz się w sumie tylko pisać a to się umie albo nie, z kolei gdzie indziej można nauczyć się języków czy mieć po prostu jakieś alternatywy.

Z dziennikarstwa żyje w Polsce koło 50 osób. Co do mnie - na pewno warto spróbować gdzieś się dostać (footroll myślę na razie jest bardzo fajnym doświadczeniem), ale nie stawiam wszystkiego akurat na to, że tak powiem. Choć nie ma co ukrywać, że dla kogoś interesującego się piłką to raczej wymarzony zawód, ale to normalne.

sarnaa17 Partyzant

13.09.2016 12:54    #3463     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Nascimento1998"]Wiem, dlatego jak kogoś to co pisze interesuje to zapraszam na bloga + Podsumowanie kolejek piszę teraz na footrollu. Myślę że parę osób może kojarzyć ;)

http://footr(...)-plynie/[/quote]

"Śląsk Wrocław – Ruch Chorzów

Chętnie byśmy napisali o tym meczu coś więcej, ale nikt z nas go nie oglądał. Mimo wszystko Ruch zdołał sprawić niespodziankę i ograł na wyjeździe drużynę z Wrocławia."

Mistrzostwo świata :D

Viique Młody aktywista

Też o tym pomyślałem, ale nie o to chodzi. W trzeciej lidze musisz mieć na boisku dwóch graczy U-20. W wyjściowej 11 było ich dokładnie 2 (w tym Janeczek, 20 lat), lecz na ławce nadal była możliwość wprowadzenia kolejnych: Lyczak (DP, 20 lat), Rajn (OPP, 16 lat), Gojny (OŚ, 20 lat), Krasucki (NŚ, 20 lat). W 30 minucie zszedł Jurna (OPŚ, 22 lata) i wszedł Żbikowski (OPŚ, 22 lata) - bezsens.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Jedyne co mi przychodzi do głowy oprócz słowa bug - limit graczy u-21 w wyjściowym składzie. Nie wiem jak to jest w 3. lidze, ani który z tych piłkarzy ile ma lat, ale miałem taką sytuację, że w 1. lidze mój jedyny zawodnik u-21 w składzie meczowym (wyjściowy + rezerwy) doznał kontuzji w 81. minucie i mimo tego, że mogłem przeprowadzić jeszcze jedną zmianę, nie mogłem nikogo za niego wprowadzić i grałem w dziesiątkę do końca. Może tu też miała miejsce taka sytuacja?

Viique Młody aktywista

III Liga, przedostatni mecz ligowy mojego Prokocimia Kraków, przeciw znajdującej się na 5. pozycji drużynie rezerw Cracovii. W 23. minucie dostaję gola na 1-0 - strzelcem bramki był napastnik Adam Janeczek. W 30 minucie ten sam zawodnik dostaje kontuzji; na ławce gości znajduje się siedmiu graczy w tym kilku zawodników mogących go zastąpić w roli wysuniętego napastnika. Gracz z urazem zszedł z boiska. Sytuacja jakich mnóstwo w FMie, co w tym takiego niesamowitego? Trener rezerw Cracovii wpuścił rezerwowego gracza, jednak zamiast wprowadzić go za kontuzjowanego piłkarza, zmienił innego w pełni sprawnego zawodnika, przez godzinę graliśmy przeciwko 10 Pasiakom (grali 4-3-1-1)!!! W drugiej połowie trener dokonał następnych 3 zmian, jednak dalej na boisku znajdowało się 10 zawodników gości. Czy ktoś jest w stanie mi to racjonalnie wytłumaczyć? Mecz rzecz jasna przegrałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(Na screenie poniżej widać, że w zespole Cracovii w czasie trwania meczu boisko opuściło 5 zawodników, weszło tylko 4 - kto wszedł za kogo widać po minutach)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Tak się gra
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Tysqie24 Partyzant

No jak z 2011 roku plik próbujesz wgrać na wersję 16... jestem aktualnie w pracy ale jest plik który powoduje wyświetlenie pełnych nazw klubów, poprawia nazwę niemieckich klubów , itd itp. Musisz Google uruchomić i po 3min będzie miał ten plik

Marian_isko Partyzant

10.09.2016 16:53    #3469     Sufler - Dodatki do gry - Problem ze SKINAMI
Skin "FM16Flutskin13dark" po rozpakowaniu przerzucony do folderu :
C:Users/nazwaurzytkownika/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2016/skins
Gra zainstalowana przez Steam, po załadowaniu gry chcę wybrać skórkę niestety są widoczne tylko 2 podstawowe. Gra w wersji 1630.
Tak samo wrzuciłem skin "CFM Skin 2016 v3.0" i też go nie widzi.

Tysqie24 Partyzant

Niewiem czy słusznie wnioski wysuwam ale logiczniejszej odpowiedzi niemam... obstawiam że jest tak jak wyżej wymienilem iż grając na standardowej bazie danych mamy max 2ligi polskie (czyt. Ekstraklase i 1lige) a w dodatku o którym mowa mamy dodatkowo możliwość gry nawet w IV lidze. Na podstawowej bazie rezerwy drużyn nie grają w żadnych ligach i sporadycznie grają sparingi i dlatego chca wypożyczac zawodników aby gdzieś po grali. W dodatku natomiast rezerwy drużyn ekstraklasy grają w III i IV ligach i kluby wolą aby zawodnicy trenowali na ich obiektach i ogrywali sie w rezerwach klubu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution