Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Marcin007 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Jestem początkującym graczem Football Manager 2016 i używam programu FM Genie Scout 16. Mam następujące pytanie: jak wyszukiwać graczy znalezionych w programie w grze? Czy wyszukiwanie graczy jest ograniczone jedynie do zasięgu skautów? Czy istnieje taka opcja jak Find player w CM3? Proszę o pomoc.

Saptus777 Partyzant

21.09.2016 22:25    #3452     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno stadionu
Witam. Zacząłem grać Wisła Płock, po pewnym czasie zdobyłem trochę kasy i zarząd zaproponował wykupienie stadionu. Moje pytanie brzmi czy to jest opłacalne? Jakie są z tego korzyści, a jakie minusy?

koliba92 Partyzant

21.09.2016 20:29    #3453     Sufler - Problemy techniczne - Polska liga się zawiesiła
znam to, save nie jest do wywalenia, wydaję mi się (nie pamiętam czy to u mnie zadziałało, za dużo save'ów na raz), że wystarczy wyłączyć kraj (dodaj/usuń ligę) lub niższe ligi na jeden sezon. Miałem podobnie na własnej bazie, grając samą najwyższą ligą było ok, niższe coś mąciły, ale wyłączając niższe w późniejszych sezonach ekstraklasa hulała normalnie. Jak mówiłem, nie wiem, czy to zadziała do odzyskania niższych lig (u mnie to wynikało z problemów z awansami/spadkami na 4-5 poziomie)

Hageon Partyzant

21.09.2016 19:01    #3454     Sufler - Problemy techniczne - Polska liga się zawiesiła
Korzystam z FM Revolution Polska Liga Update 1.2 i tak właśnie myślałem, że to może być przyczyna, ponieważ inne ligi działają w porządku.
Na szczęście nie gram polską ligą i jakoś przeboleje (chyba) :)

pavelj Partyzant

21.09.2016 16:51    #3455     Sufler - Problemy techniczne - Polska liga się zawiesiła
Miałem podobnie. Wynika to zapewne z błędu uaktualnienie składów. Na którym uaktualnieniu grałeś?

O ile się interesowałem (był podobny temat) save to wywalenia.

forest1946 Partyzant

Gram Southampton , w pierwszym sezonie zająłem 4 miejsce w lidze, więc szukam wzmocnień na ligę mistrzów:
Środkowy Pomocnik ( pomocnik długotystansowy, lub walczak jakiś)
Środkowy Obrońca
Football Manager 16 uaktualnienie składów od The Football Manager Whizzkids 2016 Transfer Database.
Fundusz około 12mln, może uda się coś go podkręcić :D

Tysqie24 Partyzant

[quote="forest1946"]Witam!
Wracam do gry po dłuższej przerwie, ale nie wiem kim zacząć by gra mnie wkręciła na ładnych kilka/kilkanaście sezonów:
-tylko Europa( Polska , ewentualnie Holandia czy Portugalia)
-średniak ligowy ( po kilku latach możliwość bicia się o najwyższe trofea)
Pozdrawiam[/quote]

Ja osobiście polecam Ci Ruch Chorzów. Klub posiada spore długi ale trafnymi transferami i sukcesami idzie szybko odbić się od dna. Grałem Ruchem swego czasu w FM 14 i FM 16 i od kiedy pamiętam Ruch miaal zawsze bardzo ciekawych newgemow . Klub w przeszłości odnosił spore sukcesy i odbudowanie tego klubu to czysta przyjemność.

forest1946 Partyzant

Witam!
Wracam do gry po dłuższej przerwie, ale nie wiem kim zacząć by gra mnie wkręciła na ładnych kilka/kilkanaście sezonów:
-tylko Europa( Polska , ewentualnie Holandia czy Portugalia)
-średniak ligowy ( po kilku latach możliwość bicia się o najwyższe trofea)
Pozdrawiam

Kambul Partyzant

Witam,
posiadam plik "clubs" autorstwa Vetr'a, który to odpowiada za pełne nazwy drużyn w rozgrywce.
Wszystko było w porządku do czasu wgrania uaktualnienia od "pr0" oraz PLU 1.21,
nazwy klubów stały się standardowe i niepełne.
Zapewne któryś z plików zmienił taki stan rzeczy. Jak to naprawić, aby uaktywnić z powrotem pełne nazwy zespołów ?
Z góry dzięki za pomoc.

chila21 Partyzant

17.09.2016 18:07    #3460     Sufler - Problemy techniczne - Crush dump
udało się Tobie rozwiązać problem? ja mam ten sam kłopot i ze wszystkich porad jakie znalazłem w necie nic nie pomogło...rozegrałem mecz (wygrana z Fenerbahce - gram Bursasporem). I po ładowaniu się następnego dnia po meczu wyskakuje "błąd aplikacji" i wyrzuca mnie do pulpitu:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution