Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

cichy90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.10.2016 19:18    #3431     Sufler - Problemy techniczne - Pomoc ogólna
Czaje, jeszcze jedno pytanko, dlaczego nie mogę wgrać żadnego uaktualnienia? (najnowsze transfery). Podczas ładowania gry nie pokazuje mi się nic poza tym o czym wspomniałeś "oficjalne uaktualnienie zimowe" i coś jeszcze;)

machlak Partyzant

Jak dla mnie gra na laptopie to nie przyjemność ale katorga ;) Ale jak nie masz wyboru i musisz wybrać laptopa to z tych co podałeś zdecydowanie ten :

http://www.sferi(...)-w8.html

Dlatego że ma procesor i5 i taktowanie rdzeni 2,7ghz co jest bardzo istotne dla FM a także ma 8gb Ram a nie 4gb jak pozostałe ;)

cichy90 Partyzant

02.10.2016 19:04    #3433     Sufler - Problemy techniczne - Pomoc ogólna
Witam postanowiłem zakupić FM 16 (ostatni raz grałem w 13). Niestety po ściągnięciu uaktualnienia nie mogę go wybrać. Mógłby ktoś podesłać link do najnowszego patcha oraz uaktualnień, które zadziałają? Z góry wielkie dzięki!

johny96 Partyzant

02.10.2016 09:46    #3434     Sufler - Porady do gry - Zachęta do transferu
Dzień dobry wszystkim,

czy w FM 2016 istnieje taka opcja jak we wcześniejszych odsłonach, że możemy wejść z interakcje z zawodnikiem, którego chcemy zakupić?
Np. chciałbym, aby moim zawodnikiem został Jose Gaya z Valencii i co zrobić, aby mu powiedzieć, że rozegrał dobre zawody, bądź, że widzę go w swoim klubie.
I nie chodzi mi tu o opcje przekazania do mediów, że jestem nim zainteresowany.

Pzdr

Creayzit Partyzant

Ja próbowałem to naprawić przez 2 miesiące, próbowałem wszystkich rozwiązań i tydzień temu zrobiłem format komputera i wszystko działa poprawnie. Wydaje mi się, że jakiś plik lub program przeszkadzał FM-owi dlatego po formacie uważam co pobieram, żeby znowu się to nie powtórzyło :)

LukaszPRW Partyzant

01.10.2016 16:24    #3436     Sufler - Inne - Problem z kontraktami
Ja również mam ten sam problem z klubem z 4 ligi polskiej. Zaczynałem jako klub amatorski (wiadomo były kontrakty amatorskie). Po udanym sezonie zarząd zdecydował o przekształceniu klubu w półzawodowy. Chciałem zaoferować zawodnikom kontrakty półzawodowe, ale nie mogę - przy wyborze rodzaju kontraktu jest tylko tymczasowy. Stan finansów - budżet transferowy - 130 tys. PLN, budżet płac 8.500 PLN (wydaje ok. 2.000). Może to ma znaczenie że mam 5-letni kredyt na wykup stadionu (ok. 300 tys zł - na miesiąc wychodzi ok 6 tys).
Dodam jeszcze że problem dotyczy tylko zawodników, członkom sztabu mogę zaoferować kontrakty półzawodowe.
Ktoś coś rozwiązał z tym problemem?
Oczywiście mam oryginał FM 2016, gram na PLU wersji 1.2.
I jeszcze dodam, że problem ten dotyczy zarówno piłkarzy, którzy byli w klubie przed zmianą statusu klubu, jak i tych, którzy przyszli w letnim okienku transferowym (po zmianie statusu).

LukaszPRW Partyzant

01.10.2016 15:58    #3437     Sufler - Dodatki do gry - Herby, loga FM16
U mnie wszystko działa przy logach TCM'16 jak wchodzę przez mirror1 (po prawej stronie). Ale dla ułatwienia wrzucam link bezpośredni http://www.logo-(...)16.html. Ściągasz megapack, oraz dwa update 16.1 i 16.2. Później wrzucasz do folderu z grafiką ("graphics";), w moich dokumentach "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2016” - jeżeli nie masz tego folderu to musisz go stworzyć.
Loga będą działać również na aktualnej grze - nie musisz zaczynać od nowa. Należy tylko "Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”."

kubaosa Partyzant

01.10.2016 15:08    #3438     Sufler - Dodatki do gry - Herby, loga FM16
Cześć,
Szukam herbów do FM16. Próbowałem już szukać w dziale FilePlanet, ale link typu http://www.cmrev(...)ack.html nie działa, nie mogę pobrać tych dodatków, strona https://sortitoutsi.net/ także daje możliwość pobierania jedynie 50kb/s. Moje pytanie brzmi skąd mogę jeszcze pobrać herby, loga klubów oraz czy grając w roku 2019 mogę po wrzuceniu dodatków mieć je aktualne w grze czy muszę rozpocząć nową gre?
Jestem zielony, także proszę o wyrozumiałość,
Pozdrawiam

Gutz Partyzant

30.09.2016 07:59    #3439     Football Manager - Kącik graficzny - Zapytanie o tła
Cześć,
Po wielu latach wróciłem do gier managerskich. Ostatnim managerem w jakiego grałem był CM 01/02. Bardzo podobała mi funkcjonalność automatycznej zmiany tła podczas poruszania się po ekranach gry. Czy taka funkcja jest również dostępna w Football Manager 2016? Ktoś pomoże? :-)

Pozdrawiam

Ireklive Partyzant

29.09.2016 21:54    #3440     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Gramy do 23 dzisiaj , zapraszam pogadamy sobie o zakazie dla LEGII , https://www.twitch.tv/ireklivee

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.