Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Marcin007 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.10.2016 09:18    #3421     Sufler - Porady do gry - Mecze 2 zespołu w FM 16
Dlaczego 2 drużyna w FM 16 rozgrywa tak mało spotkań? U 18 gra regularnie.

Viique Młody aktywista

Zgadza się - wchodzisz w profil swojego klubu - > stroje i barwy i tam możesz modyfikować wygląd koszulek domowych i wyjazdowych w trybach 2d i 3d. Niestety jeżeli będziesz chciał grać w tych nowych strojach będziesz musiał zacząć grę od nowa.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Viique Młody aktywista

Kolory kulek nie są zależne od wgranych kitsów a od danych drużyny wgranych w edytorze.

piecia1990 Partyzant

Hej mam mały problem, otóż wgrałem sobie kitsy do gry, jednak mam problem. Grając w 2d niestety "kulki" nadal są w starym kolorze. Wiem, ktoś zapyta jaki jest sens wgrywania kitsów grając kulkami, jednak zdecydowanie lepiej gra mi się kulkami. Kto jest w stanie pomóc?

Viique Młody aktywista

Moim zdaniem dość głupie pytanie, bo nikt nie poda Ci tu żadnej recepty na Twój problem. Jedyne co możemy zrobić to napisać Ci co my robimy by odnosić sukcesy w grze. Jestem może dość nietypowym przypadkiem, bo w FMie wyrzucono mnie z pracy tylko dwa razy (za zbyt duże ambicje). Jeżeli chodzi o dobór taktyki pod zespół jest cała masa szkół jak powinno się prowadzić klub i każdy po części będzie mieć racje. W mojej obecnej karierze w 16 gram sobie drużyną z San Marino - AS Libertas. Postanowiłem w niej sobie, że ograniczę swoje obowiązki do minimum (większość robi dyrektor ds. sportowych, reszta asystent), a ja będę zajmować się tylko taktyką i selekcją zawodników. Dzięki temu nie zaprzątam sobie głowy niczym innym niż mecze, które oglądam w całości. Ogarnięcie odpowiedniej formacji i stylu jaki najbardziej odpowiada mojemu zespołowi zajęły mi 2 mecze sparingowe. W ich trakcie próbowałem różnej maści taktyk i ustawień, które zmieniałem i korygowałem co kilka, kilkanaście minut. W tym czasie obserwowałem zachowanie moich zawodników to w jaki sposób podają, jak się poruszają itd. itd. Gdy oglądasz mecze na rozszerzonych i kluczowych skrótach ciężko jest ogarnąć co tak naprawdę dzieje się na boisku i dlaczego masz tak mało sytuacji bramkowych. Nie kontrolujesz wtedy przebiegu spotkania. Uwierz mi, że da się grać i wygrywać w innych formacjach niż 4-1-2-3 i 4-3-3. Moja obecna drużyna gra np 5-1-4 z libero - koledzy nabijali się z 'bezsensowności' mojej taktyki do czasu aż udowodniłem im w rozgrywce multiplayer, że faktycznie działa - wszystko zależy od doboru zawodników, poleceń taktycznych i indywidualnych. Moim zdaniem najważniejsze jest poznanie swoich graczy i porównanie ich względem ligowych przeciwników. Jeżeli masz najlepszą obronę w lidze a słabszy przód pozwól wykazać się swoim defensorom, zaproś przeciwników na własną połowę i kontruj ich graczami ofensywnymi (będzie im łatwiej coś skonstruować, gdy będą mieli przed sobą mniej przeciwników). Masz mocne skrzydła? Eksploatuj je do granic możliwości i zagrywaj piłki jak najczęściej w boczne strefy boiska. Znajdź najmocniejsze strony swojego zespołu i spróbuj dobrać taktykę, która najlepiej uwidoczni jej zalety. Nie ściągaj żadnych taktyk z internetu, bo te najczęściej działają w jednym konkretnym klubie (tym prowadzonym przez autora danej taktyki) przy określonych zawodnikach, tylko sam stwórz swoje 'legendarne' ustawienie.

ebistal Partyzant

Cześć,

Piszę z taką w sumie nietypową historią. Chodzi o to, że w Football Managera gram od 06 i po 10 latach po raz pierwszy spotkałem się z takimi problemami. Jak kiedyś mogłem robić kariery godne uwagi, tak coś w 16 pospuło się na całość. O co chodzi dokładniej ? Nie ważne kim bym zaczął karierę, gdzie bym wylądował, czy kogo prowadził przez całą grę, to i tak po połowie sezonu wynik jest ten sam - zwolnienie ! Próbowałem wielu taktyk, formacji, poleceń. Grałem na podstawie poradników, używałem czyjeś taktyki czy ktoś coś mi podpowiadał, ale nic a nic nie było i nie jest w stanie mi pomóc. Gram Barceloną, Chelsea, Juventusem, Bayernem - 4 miesiące i kaput . Zaczynam w serbskiej, chorwackiej, greckiej lidze - pół sezonu i kaput. Jedyne co udawało mi się osiągnąć to po kilku sezonach awans np. Koroną, Lechią, Jagiellonią czy innym trochę mocniejszym, polskim zespołem z 1 ligi do ekstraklasy, po czym po starcie sezonu już się żegnałem. Krótko mówiąc, piszę do was z zapytaniem jak dobierać taktykę, formację, zawodników czy też polecenia ?

Dzięki z góry za porady ;)

manau Partyzant

Hej. Podchodzę do tego już 6 raz powoli dostaję do głowę lekko mówiąc. Czemu grając w okręgówce jak zatrudniam piłkarza kontrakt amatorski. on jest u mnie na liście i klubu z którego przyszedł?, za cholerę już tego nie kminie. Grę mam oryginalną czy to jest normalne? gracz grający w dwóch klubach?, czy ja coś źle uruchamiam z tym modem? nie wiem już sam co mam robić...bardzo wa proszę o fatygę, a to powyżej już sobie sam rozwiązałem tylko chodzi mi o to co z tym jest nie tak. pozdrawiam

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
05.10.2016 21:56    #3428     Sufler - Problemy techniczne - Pomoc ogólna
Jeśli chodzi o Polską ligę, to tutaj: http://www.cmrev(...)1_2.html

Inne dodatki (te zagraniczne) transferowe, nie mają tak dokładnych (o ile w ogóle mają) transferów w naszej lidze.

Illes Partyzant

05.10.2016 13:07    #3429     Sufler - Problemy techniczne - Wcztaj gre
problem nadal nierozwiązany, nie mam już żadnych pomysłów, reinstalki nie pomagają, nawet goły FM bez dodatki na nowo zainstalowany, w momencie gdy chce wczytać grę to robi się to samo, pojawia się u góry pasek ładowania i zatrzymuje nagle, dalej nie rusza, dziś zostawiłem na całą noc taki stan i rano dalej w tym samym miejscu, dodać wypada jeszcze że wcześniej przez dwa tygodnie, bo tyle posiadam grę, oczywiście chodziło i działało prawidłowo. Cała przypadłość z kolei wydarzyła się po tym jak gra była włączona i doszło do nagłego wyłączenia całego komputera, chwilowy brak prądu, od tamtego czasu nie działa zapis wczytywania. Naprawdę nikt nie ma żadnych pomysłów? Nie ma to jak napalić się na grę, kupić ją po czym nie można się z niej cieszyć i korzystać, pozostaje mi chyba ciągłe włączenie komputera, tak ażeby nie musieć korzystać z zapisu;)

Illes Partyzant

04.10.2016 02:25    #3430     Sufler - Problemy techniczne - Wcztaj gre
Od wczoraj mam problem z moim FM, mianowicie chodzi oto ze po normalnym włączeniu, gra nie wczytuje zadnej zapisanej gry, wszystkie pozostale opcje działają prawidłowo, mogę rozpocząć nową gre, gdy ją rozpocznę i zapiszę, to nie mogę jednak do niej wrócić. Mieliście kiedyś taki problem, gra zaczyna wczytywać grę, u góry pojawia się pasek ale zaraz na początku się zatrzymuje i dalej nie idzie, nie wyświetla się zaden błąd czy coś, ale po prostu nie idzie dalej. Pliki zweryfikowałem, wszystko działa ok, reinstalka nic nie daje, podobnie jak całkowite usuniecie gry i ponowna instalacja.Nie mam pojęcia co to może być, proszę o pomoc jeśli macie jakiś pomysł.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution