Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Shelby500 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.10.2016 13:39    #3411     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem :(
Witam!
Mam problem z transferem pewnego gracza.
Chodzi o Kevina Vollnad`a z Hoffenheim do mojego BVB 09.
A dokładniej chcę go kupić, w informacjach ma - "Preferowany klub: Borussia Dortmund" oraz mnie jako ulubionego menagera.
Każę skautom zrobić raport o nim i dowiaduję się, że nie jest zainteresowany w żadnym stopniu transferem. Jakby tego było mało Hoffenheim akceptuje ofertę w wysokości jego klauzuli odstępnego.
Do tego w informacjach o jago agencie pisze, że - "... woli, aby jego klienci nie zmieniali barw klubowych,...".
Bym był wdzięczny o pomoc :)

sarnaa17 Partyzant

Teraz już wiem, sprawdziłem na Lechu. W sumie dziwne, rezerwy wygrały to rezerwy powinny grać :D

LukaszPRW Partyzant

10.10.2016 20:51    #3413     Sufler - Porady do gry - Mecze 2 zespołu w FM 16
W zakładce sztabu trenerskiego, masz taką pozycję obowiązki. I tam możesz ustawić, czy chcesz organizować sparingi samodzielnie, czy też chcesz powierzyć asystentowi. Ja robię to osobiście, a dzięki temu można wybrać rywali, którzy dadzą zespołowi trochę zarobić. ;)
Oczywiście mówię o sytuacji, gdy Twoje rezerwy nie grają w niższych ligach (czyli mają pusty terminarz). Bo jak już przedmówcy zwrócili uwagę rezerwy niektórych zespołów będą uczestniczyć w rozgrywkach ligowych, w których uczestniczą w rzeczywistości.

romantico Partyzant

W pucharach europejskich gra pierwsza drużyna Mr. Green

sarnaa17 Partyzant

Jak wiadomo w niektórych krajach rezerwy pierwszej drużyny biorą udział w pucharze krajowym. I kieruje tutaj pytanie do każdego z was. Czy miał ktos taki przypadek, że rezerwy wygrały tenże puchar? Ciekawi mnie co się wtedy dzieje.

sarnaa17 Partyzant

09.10.2016 14:01    #3416     Sufler - Porady do gry - Mecze 2 zespołu w FM 16
Właśnie, olbrzymie ;) np. w Polsce rezerwy grają w niższych ligach, a w np. Anglii rezerwy mają swoją ligę.

machlak Partyzant

A więc tak nie wiem czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim ale ja jestem w szoku ;)
Do rzeczy wgrałem dodatek PLU v1.1 by mieć Polskie 5 ligi (okręgówki) wziąłem zespół z 5 ligi Victoria Smólnik oczywiście w FM 2016.

No i tak gram sobie nim gram minął okres przygotowawczy, pierwsze mecz pucharu okregowego a także ligowe i stwierdziłem a co mi tam pójdę do zarządu i pogadam czy by mi nie rozbudowali stadionu.
Mój stadion na starcie ma miejs na 100 osób, najgorsze obiekty treningowe itp. reputacja amatorska.
No i gadam z zarządem czy nie powiększą mi stadionu bo przychodzi mi co mecz 100 osób czyli max liczba widzów co może wejść, a oni tak że wybudują mi nowy stadion na 1100 miejsc bo by klub się rozwijał musi mieć nowoczesny stadion :)
A ja w szoku WTF? ze stadionu na 100 miejsc wybudują mi calkiem nowy na 1100 za 2 lata.
Dodam że kasy to mam albo lekko pod kreską kilkaset Euro albo troche na plusie.

Czy ktoś z was się kiedyś spotkał z podobną sytuacją prowadząc Polski klub z 4-5 ligi??

A tak przy okazji aktualnie jestem w połowie 1 sezonu doszedłem do 5 rundy Pucharu okręgowego i na półmetku sezonu jestem na 2 miejscu w lidze ;)

Moje dalsze zmagania możecie obejrzeć na żywo na moim kanale na Twitchu na który przy okazji serdecznie zapraszam : https://www.twitch.tv/machlak

Pozdrawiam serdecznie

Marcin007 Partyzant

08.10.2016 11:37    #3418     Sufler - Porady do gry - Mecze 2 zespołu w FM 16
A co z rozwojem piłkarzy? Przecież aby się rozwijać muszą grać.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
08.10.2016 11:24    #3419     Sufler - Porady do gry - Mecze 2 zespołu w FM 16
Przecież w Polsce rezerwy normalnie grają w lidze (np. Legia i Jaga ma rezerwy w 3. lidze). Tylko w FM bez PLU raczej nie idzie nic poza towarzyskimi ;)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
08.10.2016 11:15    #3420     Sufler - Porady do gry - Mecze 2 zespołu w FM 16
Choćby dlatego, że drużyna u-18 występuje w juniorskich ligach a rezerwy grają tylko mecze towarzyskie (przynajmniej jak gra się w polskiej lidze).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution