Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sarnaa17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.10.2016 23:12    #3391     Sufler - Porady do gry - Szybki koniec kariery :(
To do ilu chcesz żeby grali?

cypek Partyzant

16.10.2016 23:07    #3392     Sufler - Problemy techniczne - Zakupy w Steam
Kupiłem w Sklepie Steam dwie opcje:
1) Zarząd zgodzi się na budowę nowego stadionu (to dlatego, że wypełniam od dwóch sezonów stadion maksymalnie rozbudowany, choć niewielki, już do niemal 100 procent, a mimo to zarząd nie chce się na to zgodzić).
2) Po wybraniu mojego zawodnika na gracza sezonu, atrybuty moich piłkarzy staną się niewidoczne dla menadżerów (to dlatego, że zaczynam mnie to wkurzyć i robić się strasznie nierealne, że po dwóch moich juniorów, wychowanków, powoływanych do reprezentacji Polski u-19 notorycznie zgłaszają się jakieś Reale czy inne Barcelony).
Tylko po wykupieniu tych opcji:
1) Zarząd konsekwentnie nie zgadza się na moją prośbę o nowy stadion.
2) Mimo wybrania mojego piłkarza faktycznie graczem sezonu (ale nie w Ekstraklasie, ale w pierwszej lidze - w tym sezonie wywalczyłem awans) nie zauważam by coś się zmieniło z atrybutami, i w przerwie letniej nadal mam codziennie kilkadziesiąt ofert od czołowych klubów świata i bunty w szatni.
I tu pojawia się pytanie, co powinienem zrobić by faktycznie to zadziało? W końcu wydałem na to kasę!
Gdzieś trzeba specjalnie kliknąć? Bo nigdzie nie wiedzę takiej opcji...

thedarkknight Partyzant

16.10.2016 22:40    #3393     Sufler - Porady do gry - Szybki koniec kariery :(
Witam. Mam taki problem, że zagrałem 1 sezon Barceloną i bardzo dużo piłkarzy w dosyć młodym wieku pokończyło kariery. U mnie Dani Alves, Bravo, Mathieu i Iniesta 33/32 lata wszyscy. Czy to jest jakiś błąd? Bez sensu coś takiego.

cyna7 Partyzant

[quote="Tomekk73"]Z tego co wiem to SI ogranicza ilość preorderów z dostępem do bety, w tym roku doszło jeszcze to, że taka wersja jest droższa. Ja należę do tych co chcą dopłacić aby móc zagrać wcześniej, a kwotę jaką wydaję raz do roku na nowego FMa traktuję jako swoisty "abonament" za możliwość grania w FMa. Mam nadzieję, że to co mówi muve.pl, że nie mają jeszcze kluczy jest prawdziwe i że klucz dotrze do mnie przed premierą bety.[/quote]

A skąd takie info, że SI ogranicza preorder? Co miało by to na celu? Co tracą udostępniając betę?

Ceyvol dobrze to u argumentowałeś ;)

Tomekk73 Partyzant

Z tego co wiem to SI ogranicza ilość preorderów z dostępem do bety, w tym roku doszło jeszcze to, że taka wersja jest droższa. Ja należę do tych co chcą dopłacić aby móc zagrać wcześniej, a kwotę jaką wydaję raz do roku na nowego FMa traktuję jako swoisty "abonament" za możliwość grania w FMa. Mam nadzieję, że to co mówi muve.pl, że nie mają jeszcze kluczy jest prawdziwe i że klucz dotrze do mnie przed premierą bety.

krzys10062 Partyzant

Musi grać dużo wtedy parometry powinny się podnieść

robal15 Młody aktywista

Ja Pogbę kupiłem za 120 mln i nic mi nie grał w Lyonie :(
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

robal15 Młody aktywista

Nie da się. Sprzedaj go i kup sobie lepszego grajka.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

marivsh Partyzant

15.10.2016 16:52    #3399     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cofnięcie czasu gry
Nie ma savea, nie ma loada ;) Podstawa to save PO każdym meczu - wówczas nie będzie Cię korcić po przegranym meczu, by znów klikać spację cały tydzień, a gdy zdarzy się jakiś techniczny błąd (dajmy na to przypadkowe zatwierdzenie kapitana drużyny). to nie będzie problemu wczytać grę.

michalsiniecki Partyzant

15.10.2016 16:45    #3400     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cofnięcie czasu gry
Witajcie,
chciałbym dowiedzieć się, czy jest jakiś sposób na cofnięcie czasu gry w Football Manager 16 o na przykład jeden dzień?
Przez przypadek wprowadziłem jedną ze zmian, która gwałtownie zmieniła morale mojego zespołu, a poprzedni
zapis mam 5 miesięcy do tyłu...Niestety w grze czeka mnie ciężki i napięty terminarz...
Powiem tylko, że gram na Steam'ie.

Czekam na jakieś wieści!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution