Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

teekoki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mam jedynie zakładki
podusmowanie
przychody
wydatki
place
zadluzenia
sponsorzy
prognoza
jestem w 1 lidze polskiej(wygrałem puchar polski w zeszlym sezonie)
i to jest 1 sezon w lidze europy
Na poczatku sezonu dostałem wiadomosc ze bede informowany cz spelniam FFP jednak jak dotad ani wiadomosci ani mozliwosci sprawdzenia ; /

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Football Manager 2017 ujrzał światło dzienne, a wraz z nim światło dzienne przestają powoli oglądać zapaleni gracze, którzy nie mogli się już doczekać swoich zwycięstw i serii spotkań bez porażki. Na pewno macie swoje przemyślenia na temat najnowszego "dzieła" Sports Interactive. Czemu by więc nie podzielić się nimi z innymi użytkownikami naszej strony bądź z osobami, które zaglądają tutaj znienacka, chcąc może poznać opinie innych zapaleńców.

Jeśli macie jakieś pytania odnośnie gry - to również to miejsce jest odpowiednim, żeby je zadać. Nie ma potrzeby zakładania nowych tematów, chyba że szukacie rozwiązania kwestii taktycznych.

Poza kwestiami wymienionymi poniżej, wszystkie chwyty w granicach wąsko pojętej kultury internetowej są dopuszczalne. Proszę odpuścić sobie niepotrzebne przepychanki i zdecydowanie unikać offtopu.

Czego tu nie robimy:
- nie zgłaszamy błędów (od tego jest następujący temat)
- nie prosimy, żeby ktoś nam wrzucił screeny danego piłkarza (od tego jest następujący temat)
- nie wyżywamy się na kolejnym przegranym wysoko meczu (otóż tak, od tego też jest następujący temat
- nie rozwiązujemy problemów z taktyką (odsyłam tradycyjnie do następującego tematu
- nie szukamy pomocy technicznej (najpierw spróbujcie rozwiązać problem samemu, potem skorzystajcie z wyszukiwarki forum FM Revolution, a jeśli tamte sposoby nie okażą się skuteczne, załóżcie nowy temat w suflerze). Jak wygląda wyszukiwarka forum? Otóż tak

Generalnie ogarniajcie, a będzie wam odbanowane. I pamiętajcie, że to tylko internet i to tylko gra komputerowa. Serio.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Bolson Minister ds. Nagłych

22.10.2016 14:10    #3373     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Znalazłeś coś, czego nie powinieneś znaleźć? Jesteś mistrzem Football Managera, a jednak uważasz, że gra nie pozwala Ci wygrywać? Chcesz się zabawić w detektywa i zamiast grać, szukasz błędów? A może po prostu po raz kolejny SI kompletnie zepsuło coś absolutnie banalnego? Niezależnie od tego, co Cię tu przyprowadziło, możliwe że jesteś w dobrym miejscu.

Tutaj bowiem zgłaszamy wszelkie niedociągnięcia najnowszej wersji FM-a. Miejmy nadzieję, że będzie ich jak najmniej.

Starajcie się unikać dyskusji czy (może i przede wszystkim?) pisania "to nie błąd, po prostu jesteś niereformowalnie głupi". Jeśli coś rzeczywiście usterką nie jest, powiadomcie postującego użytkownika w sposób kulturalny.
I proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, moderatorzy czuwają.

Oby ten temat wypełniał się jak najwolniej.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

cypek Partyzant

Co opisuje detale grafiki, przyznam się, nie wiem. Ale nic tam nie zmieniałem, zostało wszystko domyślnie ustawione, a gram na nowym komputerze o bardzo dobrych parametrach. Kibice zaś włączeni, widzę ich na wszystkich innych stadionach, widziałem też na moim starym. Tylko nowozbudowany mój stadion jest w takiej sytuacji.

teekoki Partyzant

Witam.
Mam problem z fm 16
1.Gdzie mogę znaleźć aktualny stan mojego finansowego fair play? bo w finansach tego nie ma.
2.Posiadam 20 scoutów przedział ocen (15-16) (20-20).
Mam poustawiane kraje w jakich maja szukac zawodnikow.
* wiedze na temat danego kraju maja pelna
*wyszukuje zawodnikow z grywalnych lig
*wyszukuje sredniakow,których w grze jest na peczki
A mimo to po roku wyszukwiania tych 20 scoutów łącznie wyszukało mi bagatela...5 zawodników.
To jakiś błąd w grze?czy też mieliście ten sam problem?
Gra oryginalna.
Dzięki :)

lukasz14100 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
No niestety mam ten problem że gra nie jest oryginalna, ale to będzie jakiś problem?

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Gra oryginalna? Jakiś screen?

lukasz14100 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam. Mam taki mały problem, ponieważ chce kupić jakiegoś gracza i wszystko jest ok do momentu potwierdzenia transferu, wtedy mi wyskakuje komunikat że brak wystarczających funduszy, ale problem w tym że pieniądze mam. Przepraszam jeśli taki temat był już poruszany ale nie mogę znaleźć. Pozdrawiam

facemob Partyzant

Witam. Tutaj mój pierwszy odcinek z FM 2017 wersja BETA. Moje zmagania Legią Warszawa. Oglądajcie subskrybujcie no i oczywiście zadawajcie pytania, a także dawajcie mi swoje porady :) Nie stosuję, żadnych killer taktyk, chcę by gra była realistyczna. Aczkolwiek, ustawiłem by atrybuty piłkarzy był odkryte.

[ciach]

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Niskie detale grafiki? Wyłączeni kibice w ustawieniach?
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.