Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Slayer666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.10.2016 19:04    #3281     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Duży błąd przy próbie zakontraktowania gracza,któremu wygasa umowa za pół roku. Agent mnie zlał,że niby jego klient nie jest zainteresowany grą u mnie ale gdy złożyłem klubowi oferte,którą zaakceptował to agent zamiast mnie znowu zlać to zażądał obietnicy kluczowego gracza w drużynie a potem normalnie negocjował kontrakt

romantico Partyzant

28.10.2016 15:52    #3282     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Na grafice go nie ma, więc się nie liczy :)

Mlleko Partyzant

Panowie, a jak w tej wersji sprawdzić zgranie naszego zespołu?

Roninho999 Partyzant

Irlandia Pół : Szkocja 4:0 prowadzę 70 minuta Szkoci wprowadzają nowych zawodników, przydzielam im instrukcje
i co? 10 minut i robi się 4:3! Obrońcy zespołów komputera z łatwością zawsze odbierają piłkę kiedy trzeba nawet jak staną jak kołki. Nie podoba mi się to... można raz na jakiś czas ale tak jest w każdym meczu nagle obrońcy zapominają jak się gra w piłkę i w 3 nie radzą z 1 zawodnikiem przeciwnika.
Nie mam pojęcia co wy robicie że dowozicie mecze na 0 z tylu.

sarnaa17 Partyzant

28.10.2016 10:54    #3285     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="Pucek"]Może to jest taki żart FM-a i chodzi mu o mecz, który oni rozegrali na konsoli ;)[/quote]

Bierz połowę :D

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
28.10.2016 10:52    #3286     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Może to jest taki żart FM-a i chodzi mu o mecz, który oni rozegrali na konsoli ;)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

10swistak Partyzant

28.10.2016 01:59    #3287     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Może to nie jest błąd BETY, ale ogólnie całego FM od kilku lat. Chodzi o rozmowy motywacyjne i to co asystent ma do przekazania zawodnikom. Gram mecz pucharowy na który wystawiam zupełne rezerwy. W ataku gra sprzątaczka, w środku "na kierownicy" gra kierowca klubowego autobusu, a mój asystent chce do piłkarzy wyjść i mówić "zagrajcie jak w ostatnim meczu". Ostatni mecz to większość go widziała przed TV, bo są w tak głębokich rezerwach, że nie dostali darmowych wejściówek na mecz, a mój asystent nakazuje im grać jak w ostatnim meczu ;)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Bo 2:0 to niebezpieczny wynik.

I nie jest to żart. Tak naprawdę ma to sporo sensu, jako że managerowie AI są w tym roku dużo bardziej inteligentni. Przy 2:0 czy 3:0 zaczynają otwarcie atakować, podczas gdy my zwykle nie reagujemy (wychodząc z założenia, że nasza dobra taktyka ustawiła mecz na całe 90 minut i nie musimy nic zmieniać). Tymczasem czasem trzeba się cofnąć, zareagować na zmiany u rywala, poszanować trochę piłkę, sprawdzić, czy ktoś w formacji defensywnej nie oddycha rękawami... Sam miałem ze dwa, trzy mecze na przekroju całego sezonu, gdzie traciłem takie niby kontrolowane prowadzenie (raz od 3:0 do 3:3 z Niecieczą, gdzie nie robiłem nic, dwa razy od 2:0 do 2:2, ale gdzie drugiego gola traciłem przed 80. minutą, więc dociskałem i udawało mi się strzelić na 3:2, a nawet 4:2). Potem jak już widziałem, że mecz przy prowadzeniu wymyka się spod kontroli, zmieniałem polecenia na mniej ryzykanckie (a gram kontratakiem!) i spokojnie dowoziłem wynik. Ludzie, uwierzcie, jak przy FM 2009 leciały teksty, że teraz to jedną taktyką całego meczu nie wygrasz, to była gadka-szmatka, ale teraz już nie jest. Oczywiście sporo uda Wam się ugrać bez reakcji przez cały mecz, bo to nadal tylko gra komputerowa, ale takie spotkania jak od 2:0 do 2:2 będą się trafiać. AI też chce wygrać.
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
28.10.2016 00:04    #3289     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nie to, żeby obchodziły mnie jakieś posty na peryferiach Internetu, ale nie wiem, jak można napisać "nie umie normalnie sezonu rozegrać" o kimś, kto całkiem niedawno rozegrał w całości 23 sezony jednej kariery na żywo przy ludziach (a 35 w ogóle). Tak, mówię o sobie. Zresztą ani Pucek, ani Bolson (zwłaszcza Bolson, FM12 pozdrawia) też się pod ten zarzut nie łapią.

Inna sprawa, że chyba nie spodziewaliście się przeprosin od osoby, która nie istnieje? Lol2
twitter.com/Ceyvol

Fylymyly Partyzant

Wiadomo, killer taktyka niszczy sens gry, to jak zaczynać grać w Simsy i wczytywać save z gotowym domem itp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution