Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2016 15:26    #3271     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Może po prostu dają lepsze klauzule do bazowej kwoty i wychodzi w sumie więcej? W FM 17 miało pokazywać już kompletną sumę jak powiedział Miles, ale nie wiem jak jest naprawdę, bo nie posiadam bety. W poprzednich FM bardzo często wyglądało na to, że składam sporo większe oferty, ale ja zawsze rozkładam co najwyżej kwotę na raty, ale staram się płacić bez żadnych klauzul, a AI dodaje wielomilionowe kwoty jak procent z następnego transferu (zawsze tego unikam), czy jakieś dodatki za występy / bramki. Nie ma się co denerwować, bo nawet jak AI w tym wypadku ma chody, to potem można wyciągnąć ze świetnych zespołów gwiazdy, które nie grają, za grosze (Halilović za 2 mln? Tomas Martinez za 5mln?). Wystarczy trochę cwaniactwa, a nie kurwienia na stronie.

marivsh Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.10.2016 14:14    #3272     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="Slayer666"]Niestety ale system transferowy jest spierdolony przez jeden błąd,który nie wiedzieć czemu nie jest naprawiony od 3-4 edycji. Z ligi spada Bordeaux oczywiście namierzam Ounasa,scout twierdzi ze na razie nie chcą go puścić za paczke fajek no to czekam,nagle na radarze pojawia się bayern no to myśle złoże oferte,żeby ich uprzedzić. Daje 7 mln na raty oni chcą 10 w gotówce i 14 na raty,oczywiscie sie zegnam i wycofuje oferte i nagle co ? BAYERN DAJE ZA NIEGO 4.9 mln I OFERTA JEST ZAAKCEPTOWANA,składam za niego tez tyle ale nieeeeeee ode mnie chcą jeszcze więcej niz chcieli przedtem ,wkurwiony anuluje oferte i obserwuje jak taki wonderkid idzie za czapke gruszek. Ten błąd się poajwia ciągle od kilku serii, od e mnie zawsze żądają absurdalnych kwot a inne oferty są akceptowany chociaż są znacznie niższe,albo jak jest hajp na jakiegos gracza i klub dostaje z 5-6 ofert to oczywiscie ja musze zawsze kilka mln więcej bo tylko ze mną muszą się targowac,inne kluby od razu mają zaakceptowane ofert[/quote]
W tegorocznym okienku taka sytuacja była z Zielińskim i jego transferem do LFC - Udine chciało więcej hajsu od Liverpoolu niż od Napoli, ale Klopp nie wchodził na forum Udine by kląć z tego powodu...

Slayer666 Partyzant

29.10.2016 13:08    #3273     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Niestety ale system transferowy jest spierdolony przez jeden błąd,który nie wiedzieć czemu nie jest naprawiony od 3-4 edycji. Z ligi spada Bordeaux oczywiście namierzam Ounasa,scout twierdzi ze na razie nie chcą go puścić za paczke fajek no to czekam,nagle na radarze pojawia się bayern no to myśle złoże oferte,żeby ich uprzedzić. Daje 7 mln na raty oni chcą 10 w gotówce i 14 na raty,oczywiscie sie zegnam i wycofuje oferte i nagle co ? BAYERN DAJE ZA NIEGO 4.9 mln I OFERTA JEST ZAAKCEPTOWANA,składam za niego tez tyle ale nieeeeeee ode mnie chcą jeszcze więcej niz chcieli przedtem ,wkurwiony anuluje oferte i obserwuje jak taki wonderkid idzie za czapke gruszek. Ten błąd się poajwia ciągle od kilku serii, od e mnie zawsze żądają absurdalnych kwot a inne oferty są akceptowany chociaż są znacznie niższe,albo jak jest hajp na jakiegos gracza i klub dostaje z 5-6 ofert to oczywiscie ja musze zawsze kilka mln więcej bo tylko ze mną muszą się targowac,inne kluby od razu mają zaakceptowane ofert

pawelku Partyzant

29.10.2016 12:36    #3274     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Drugi raz przydarzyła mi się sytuacja, że w podsumowaniu dnia zawodnikiem, który miał gorszy dzień wskazywany jest mój rezerwowy, który nawet nie podniósł się z ławki! Link do screena:
https(...)jpg.html
Padło na bramkarza - Kudłę, mimo że cały mecz bronił Janukiewicz. Do tego 0:0 więc ogólnie jako gracza mającego gorszy dzień wskazać bramkarza to trochę nie halo.

Mlleko Partyzant

[quote="Roninho999"][quote="Mlleko"]Panowie ja nie narzekam na tracenie bramek :). I nie, NIGDY nie czytywałem meczu po porażce czy remisie. To nie dla mnie. [/quote]
Jeżeli chodzi o wczytywanie po przegranych meczach, to pełna zgoda:)
Zmieniłem klub ze Swindon Town na Herthe Berlin i jest o niebo lepiej. Zastosowałem taka sama taktykę co w Swindon i w 9 meczach straciłem tylko 6 goli 5X wygranych 3x remisowaliśmy i 1x przegrałem
3x czyste konto a w 6 spotkaniach straciłem po 1 golu. Odrazu się lepiej gra :)[/quote]

Nigdy nie zrozumiem o co wam chodzi. Sami może kiedyś stworzycie taką formację i dacie im polecenia, że takie wyniki będziecie osiągać. Co to za sens gry, żeby wczytywać co chwile? Ale mnie to cieszy, że osiągnąłem takie coś, a wy myślicie, że wczytuję.

kondi192 Minister Kultury

29.10.2016 10:25    #3276     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Nie wiem czy już to było ogarniane i zgłaszane tutaj, ale grając Lechem mam "niby" zamknięty stadion na mecze Pucharu Polski, jednak na mecz wchodzą kibice przyjezdni. Czy nie jest to dziwne?

Roninho999 Partyzant

[quote="Mlleko"]Panowie ja nie narzekam na tracenie bramek :). I nie, NIGDY nie czytywałem meczu po porażce czy remisie. To nie dla mnie. [/quote]
Jeżeli chodzi o wczytywanie po przegranych meczach, to pełna zgoda:)
Zmieniłem klub ze Swindon Town na Herthe Berlin i jest o niebo lepiej. Zastosowałem taka sama taktykę co w Swindon i w 9 meczach straciłem tylko 6 goli 5X wygranych 3x remisowaliśmy i 1x przegrałem
3x czyste konto a w 6 spotkaniach straciłem po 1 golu. Odrazu się lepiej gra :)

GoHomeDuck Partyzant

28.10.2016 20:57    #3278     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Mam dwa błedy. Raz, ze w trakcie gdy odpalam gre i pojawia sie juz to logo CI gra sie zacina i musze ja zminimalizowac. Dopiero wtedy moge ja odpalic. Dwa, ze dostaje osiagniecia w steamie mimo tego, ze nie spelniam wymogow. Przykład: dostalem osiagniecie za 5 meczow z rzedu bez straty bramki, choc nie straciłem jej tylko raz.

mario2323 Partyzant

w FM16 i wcześniejszych wersjach...miałem taką sytuację że prowadziłem mecz 2-0,3-1 1-0 czy mam remis robię zmiany powiedzmy między 60-70 minutą meczu i chwilę po moich zmianach ( nie ważne jakie zrobię !! ) tracę gola jak nie dwa...zdarza mi się to w 90-95 % meczach ligowych,pucharowych czy reprezentacji,a gram prawie zawsze z kontrataku...!!
jak ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu chętnie nad tym się ukłonię i z pokorą naprawię to w swojej grze...

kondi192 Minister Kultury

28.10.2016 19:29    #3280     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Trzykrotny crash w momencie gdy w trakcie meczu rundy wiosennej z Lechią Gdańsk chcę zrobić zmianę roli mojego skrzydłowego.

Btw. Apropo kontuzji bramkarza. W jednym z tych pojedynków, mój bramkarz doznał kontuzji (standardowo - Wybicie palucha), także nie mówcie, że nie ma kontuzji bramkarzy w silniku :P

edit. Już 4 crash w tym samym miejscu. Chyba gra nie chce żeby mój skrzydłowy został schodzącym napastnikiem :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution