[quote="10swistak"]Obywatelstwo tylko Polskie. Nikt z byłych zawodników nie gra Brazylii. Języki: polski, angielski, niemiecki. Dostałem chyba z 8 ofert z różnych klubów z Brazylii. Np. taki Wdowczyk zagrał 50 meczy w reprezentacji, grał w Anglii i Szkocji i nie miał ofert zza granicy. Nie traktuje tego jako błąd gry, jednak nie jest to realistyczne.[/quote]
Wdowczyk nie, ale Boniek już pewnie tak
Jeżeli masz sejwa sprzed momentu gdy dostałeś te propozycje i możesz załadować go na jakieś serwis (a link wysłać mi przez wiadomość prywatną), to koderzy coś z tym podziałają, naprawią albo powiedzą z czego wynika to zainteresowanie Brazylijczyków. Jak nie możesz to po prostu postaram się mieć na to oko, ale u mnie się jeszcze nie zdarzyło.
Wdowczyk nie, ale Boniek już pewnie tak

Jeżeli masz sejwa sprzed momentu gdy dostałeś te propozycje i możesz załadować go na jakieś serwis (a link wysłać mi przez wiadomość prywatną), to koderzy coś z tym podziałają, naprawią albo powiedzą z czego wynika to zainteresowanie Brazylijczyków. Jak nie możesz to po prostu postaram się mieć na to oko, ale u mnie się jeszcze nie zdarzyło.
Najnowsze posty