Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="10swistak"]Obywatelstwo tylko Polskie. Nikt z byłych zawodników nie gra Brazylii. Języki: polski, angielski, niemiecki. Dostałem chyba z 8 ofert z różnych klubów z Brazylii. Np. taki Wdowczyk zagrał 50 meczy w reprezentacji, grał w Anglii i Szkocji i nie miał ofert zza granicy. Nie traktuje tego jako błąd gry, jednak nie jest to realistyczne.[/quote]
Wdowczyk nie, ale Boniek już pewnie tak :)
Jeżeli masz sejwa sprzed momentu gdy dostałeś te propozycje i możesz załadować go na jakieś serwis (a link wysłać mi przez wiadomość prywatną), to koderzy coś z tym podziałają, naprawią albo powiedzą z czego wynika to zainteresowanie Brazylijczyków. Jak nie możesz to po prostu postaram się mieć na to oko, ale u mnie się jeszcze nie zdarzyło.

10swistak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Obywatelstwo tylko Polskie. Nikt z byłych zawodników nie gra Brazylii. Języki: polski, angielski, niemiecki. Dostałem chyba z 8 ofert z różnych klubów z Brazylii. Np. taki Wdowczyk zagrał 50 meczy w reprezentacji, grał w Anglii i Szkocji i nie miał ofert zza granicy. Nie traktuje tego jako błąd gry, jednak nie jest to realistyczne.

31.10.2016 15:29    #3253     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="Prykbrum"]Witam to moja pierwsza stycznosc z FM. Mam takie pytanie czy to jakis błąd w grze, gram Olimpia Grudziadz, przy podpisywaniu nowych kontraktow moge maksymalnie podpisywac na 2 lata. Nie mam mozliwosci na dluzej[/quote]
Tak jest, to celowe. Kwestia zaufania, klub nie chce żebyś ściągnął "swoich" grajków na 5 lat, z którymi zostaną po tym gdy wywalą Cię za pół roku :> Młodszym zawodnikom możesz dawać dłuższe kontrakty niż bardzo starym, jak będzie do Ciebie większe zaufanie po 2-3 sezonach to poluzują te zasady.

31.10.2016 15:24    #3254     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="kondi192"]Nie wiem czy już to było ogarniane i zgłaszane tutaj, ale grając Lechem mam "niby" zamknięty stadion na mecze Pucharu Polski, jednak na mecz wchodzą kibice przyjezdni. Czy nie jest to dziwne?[/quote]
Tak jest :/
Anglicy nie rozróżniają dziesiątek możliwości jakie wyrobiliśmy w Polsce w dziedzinie zamykania stadionów/trybun/sektorów. Najważniejsze że w grze efekt w kasie klubowej Lecha i braku wsparcia zawodników jest, ale prosiłem żeby ta komenda stadionu zamkniętego na konkretne rozgrywki i konkretny czas miała możliwość wyboru fanów jakich dotyczy w przyszłości.

[quote="10swistak"]Prowadzi ktoś z Was drużynę z Ekstraklasy? Ja prowadzę Zagłębie Lubin. W pierwszym sezonie zająłem drugie miejsce i odpadłem w barażu o LE. Jednak po tym "sukcesie" dostaje propozycje pracy z... Brazylii. Jestem ciekaw czy Czesław Michniewicz, Magiera czy Stokowiec dostawali oferty ze średniaków ligi Brazylijskiej? Rozumiem ze Słowacji, Czech czy nawet drugiej Bundesligi, ale Brazylia?![/quote]
To zależy :) Jakie ustawiłeś parametry menadżera na początku? Jeżeli wybrałeś byłego reprezentanta z najwyższą licencją (UEFA Pro), to Twoja kariera może wyglądać tak jak jakiegoś Stoiczkowa który z czapy zaczął pracować w RPA, właśnie z racji swojej historii piłkarskiej. Tak z ciekawości - ustawiałeś sobie drugie obywatelstwo, znajomość języka hiszpańskiego albo czy któryś z Twoich byłych zawodników gra w tym klubie który zaproponował rozmowę?

dawid190 Młody aktywista

Hello.Narazie Beta testowałem ok. 2h. Zanim zacznę się cieszyć z gry to muszę zrobić porządki na laptopie, mimo załadowania tylko Lotto Ekstraklasy ,gra nie chodzi zbyt płynnie. Postanowiłem do wyjścia pełnej wersji zakupić nowego lapka(teraz mam go 3 lata, procesor i3,4GB ram) i tutaj mam prośbę do Was . Mógłby mi ktoś polecić jakiś sprzęt gdzie będe mógł płynnie grać długą karierę z minium 7-8 ligami ? Oczywiście nie chodzi mi o jakieś lokowanie produktu tylko prosiłbym o parametry . Czego mam szukać?

Lat już troche przybyło,nie jestem na bieżąco z nowościami i prosiłbym o jakąś obiektywną opinie.

pozdrawiam

arasw Partyzant

Gram Lechią, pierwszy sezon poszedł, aż zbytnio za łatwo, podwójna korona grając często juniorami, którzy w Lechii jak i w całej polskiej lidze są bardzo dobrzy - 1,5-2 gwiazdki. W następnym sezonie awans do LM bez wzmocnień za wyjątkiem Góralskiego (zawsze potrzebowałem 2 sezonów do takiego wyniku). Po drodze zacięte spotkanie z Mariborem 4-2 w dwumeczu, Aktobe 5-2 i Olympiakos 3-2. Lechia jest bardzo mocna w tym FM, mam wrażenie, że aż zbyt mocna. W grupie mam CSKA, Ajax i Chelsea, także nie skończę jak Legia z 0 pkt.

łukasz8504 Partyzant

Witam,

W poprzednich latach kupowałem wersję płytową FM. Z braku czasu gram jednak tylko w trybie FM touch. Czy jest możliwość kupienia tylko FM touch, a jeśli tak to gdzie? Informacje jakie znajduje w internecie nie są dla mnie jednoznaczne.

Shrek Partyzant

31.10.2016 01:02    #3259     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="Slayer666"]Niestety ale system transferowy jest spierdolony przez jeden błąd,który nie wiedzieć czemu nie jest naprawiony od 3-4 edycji. Z ligi spada Bordeaux oczywiście namierzam Ounasa,scout twierdzi ze na razie nie chcą go puścić za paczke fajek no to czekam,nagle na radarze pojawia się bayern no to myśle złoże oferte,żeby ich uprzedzić. Daje 7 mln na raty oni chcą 10 w gotówce i 14 na raty,oczywiscie sie zegnam i wycofuje oferte i nagle co ? BAYERN DAJE ZA NIEGO 4.9 mln I OFERTA JEST ZAAKCEPTOWANA,składam za niego tez tyle ale nieeeeeee ode mnie chcą jeszcze więcej niz chcieli przedtem ,wkurwiony anuluje oferte i obserwuje jak taki wonderkid idzie za czapke gruszek. Ten błąd się poajwia ciągle od kilku serii, od e mnie zawsze żądają absurdalnych kwot a inne oferty są akceptowany chociaż są znacznie niższe,albo jak jest hajp na jakiegos gracza i klub dostaje z 5-6 ofert to oczywiscie ja musze zawsze kilka mln więcej bo tylko ze mną muszą się targowac,inne kluby od razu mają zaakceptowane ofert[/quote]

Taka ciekawostka z Fm 10, 12 i 14, a pewnie i z 16. Pomijając to o czym pisali poprzednicy, czyli klauzule, których nie widać w FMowych tabelkach ( w sumie i dobrze, bo dlaczego mają być widoczne, skoro widzi je tylko klub, który dostaje ofertę), to na kwotę transferową ma również wpływ twoje sympatię z trenerem drużyny prowadzącej klub z którego chcesz sprowadzić zawodnikami. Czasami wystarczy przed złożeniem oferty powiedzieć jaki to menago jest boski i świetny, a kwota staję się łatwiejsza do zaakceptowania.

Poza tym powiedz mi, czy według Ciebie logicznym jest sprzedawanie zawodnika do konkurenta ( lub potencjalnego konkurenta), za kwotę troszkę wyższą, czy lepiej wysłać go do innej ligi, nawet kosztem miliona czy dwóch?

marekrasz Partyzant

Witam. Poprosiłbym o screeny po kilku sezonach trzech graczy AFC. Donyell Malen,Reiss Nelson I Kalechi Nwakali.
Dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution