Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RoG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2011 10:06    #32491     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na pracę
Witam serdecznie.
Piszę z zapytaniem i prośbą o pomoc. Co mam zrobić gdy zawodnik, którego ściągnąłem do siebie przyszedł do klubu ale nie może grać z powodu braku pozwolenia na pracę. (Czerwona ikonka PPr)

Sztaficer Młody aktywista

31.07.2011 09:14    #32492     Sufler - Porady do gry - Za dużo czerwonych kartek
Oj tam, oj tam. Jak mówi jedna z możliwości podczas konferencji "Jeszcze 30 lat temu oklaskiwaliśmy podobne zagrania". Czym się martwić? Tym, że zawodnicy walecznie grają w obronie i nie pozwalają przejść napastnikom? U mnie to normalna sytuacja. Lekarstwem jest większa o 1 lub 2 liczba zawodników na daną pozycję. Gdy jeden ewentualnie zostanie zawieszony - gra drugi. Tym oto sposobem napastnikom ciężko przedrzeć się przez moją linię obrony. Koniec.
//Edit

Jednak nie. Jeśli będziesz ich karał półmiesięcznym brakiem pensji to spodziewaj się, że zawodnik ten będzie bał się odbierać piłkę przeciwnikowi w obawie przed faulem -> czerwoną kartką -> 2 tygodniówkami.

Sammson Partyzant

Początek 3 sezonu, gram sandecją więc mam duży problem z renomą klubu. Potrzebuję środkowych obrońców którzy poradzą sobie w lidze europy, 4 mln. zł budżetu.

fm 11.3

[quote=kopacz]Zawodnicy do Warty, 1 sezon, szukamy piłkarzy na każdą pozycję za darmo albo do 50tysięcy euro[wszyscy] którzy dadzą mi bezproblemowy awans i możliwość powalczenia w pucharze polski :D

fm 11.3[/quote]

fidel martinez, Omorou Nassirou

Magicc Ekspert

Im dalej w las tym więcej drzew, przynajmniej ja mam takie spostrzeżenie. Tzn im więcej sezonów za Tobą tym większa szansa na posypanie się save'a - zwłaszcza jak grasz na wielu ligach i dużej bazie. Wtedy zalecam częste zapisy. Ja gram w sumie od kiedy wyszła 11-tka i pierwszy raz przytrafiło mi się to niedawno - po pełnych trzech sezonach i odejściu z Romy do ManUtd. Od tego czasu jestem ostrożny;)

Jarna Partyzant

[quote=lukasz19121984]I jeszcze jedna rada, nie nadpisuj sejwów. Twórz nowe a stare kasuj.[/quote]
Dzięki, że mi o tym powiedziałeś, bo ja cały czas sejwy nadpisuje :D

Ogólnie dzięki Wam wszystkim za szybkie odpowiedzi.

Mam jeszcze jedno pytanie, bowiem w fm 2011 gram od niedawna. Jakoś nie przypadł mi do gustu i przez cały ten rok grałem w wersję 2010 i tam nigdy przez te 2 lata gry nie przytrafiło mi się coś takiego.
Czy takie ekscesy często zdarzają się w wersji 2011 ? To znaczy mam się szykować na częste komunikaty o niewczytaniu zapisanej gry ?

Pozdrawiam ;)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
30.07.2011 21:03    #32496     Sufler - Porady do gry - filialny - coroczny sparing
[quote=SpiderFYM]Witajcie
Mam 3 kluby filialny i w "umowach" mam zapisane iż będą grały ze mną sparing raz na rok. Jednak kiedy proponuje taki właśnie sparing, zawsze odrzucają tą ofertę. Dlaczego?[/quote]

Mi zawsze sparingi proponują kluby filialne.

SpiderFYM Partyzant

30.07.2011 20:53    #32497     Sufler - Porady do gry - filialny - coroczny sparing
Witajcie
Mam 3 kluby filialny i w "umowach" mam zapisane iż będą grały ze mną sparing raz na rok. Jednak kiedy proponuje taki właśnie sparing, zawsze odrzucają tą ofertę. Dlaczego?

loswariatos Młody aktywista

30.07.2011 20:18    #32498     Sufler - Porady do gry - Pytanie o grafikę
Uruchamiasz Resource Archiver (/football manager 2011/tools) klikasz Browse Archive i w katalogu /data szukasz pliku graphics.fmf. Po lewej stronie wyświetli Ci się drzewko folderów. Flagi byłych państw znajdują się w "pictures/flags/(large/medium/small)/others".
meglio fascista che frocio

Goldberg1987 Partyzant

1/4 finału Ligi Mistrzów:

- pierwszy mecz na wyjeździe http://zapod(...)png.html
kontuzjowali mi 2 kluczowych graczy na bardzo długi okres czasu

- rewanż http://zapod(...)png.html
kolejna kontuzja kluczowego gracza

leo21 Młody aktywista

30.07.2011 18:38    #32500     Sufler - Porady do gry - Za dużo czerwonych kartek
Gram Feyenoordem i mam spory problem z dużą ilością czerwonych kartek... w połowie sezonu moi piłkarze maja już 11 cz.kartek,a najgorsze jest to że dostają je zazwyczaj ''kopiąc lub odpychając przeciwnika". Mam ustawiony normalny odbiór piłki ...
PS.Gdy daję zawodnikowi 2tyg. bez pensji to reaguje zarząd i mówi że ich to niepokoi ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.