Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Korara Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, nie wiem czy to odpowiedni temat ale mam nadzieje że postaracie się pomóc :-) Fm 2017 zamówiony a moje pytanie ile internetu potzebne będzie do pobrania tej gry ze steam? Niestety obecnie muszę korzystać z "internetu na kartę" więc nie wiem ile będę musiał go mniej więcej wykupić :-( gra przyjdzie dopiero 7-8 listopada ale chciałbym być przygotowany i jak najszybciej rozpocząć rozgrywkę :-) z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :-)

maro Partyzant

Super! Uprzejmie poproszę :)

Z innych kwestii, czy mógłby ktoś coś opisać na temat trybu Draft? Ostatnio grałem w FM 2015, tam tego nie było, ale było z kolei w FM16. Teraz podobno jest jeszcze ciekawiej, a nie ukrywam, że fantasy draft to coś co bardzo lubię i fajnie byłoby w coś takiego pograć. No właśnie, pytanie, grywalne toto? :)

Roninho999 Partyzant

01.11.2016 12:18    #3243     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Od łatki 17.1 gra mi wywala co jakiś czas... wcześniej nie miałem z tym problemu a teraz juz 4 razy "program przestał działać"

KrzysztofTyniec Partyzant

01.11.2016 10:38    #3244     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Byezee89 - wygląda na to, że jesteś po prostu jednym z najlepszych menedżerów w Polsce. Zaliczasz się do elity, ale czy potrafisz potwierdzić swoją pozycję? Jest taki jeden turniej na scenie, w którym mógłbyś udowodnić swoje nieprzeciętne umiejętności.

Niemniej gratuluję znakomitych występów Twojej drużyny, myślę że piszę w imieniu wielu użytkowników tej strony - jesteśmy niezwykle ciekawi, jak udało Ci się osiągnąć tak znaczące postępy tak szybko. Opisz swoją historię w manifestach bądź w tym wątku. Twój geniusz powinien ujrzeć światło dzienne.
Krzysztof Tyniec

Prykbrum Partyzant

01.11.2016 10:09    #3245     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
jaka taktyka grasz ze takie wyniki udało Ci się osiągnąć?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
01.11.2016 00:37    #3246     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Wygrana Podbeskidziem LM w 3. sezonie to jakieś ekstremum - przesadzasz.

FM nie ma poziomów trudności z prostego powodu: wybierasz już go, decydując się na słabszy lub silniejszy klub.
twitter.com/Ceyvol

Byezee89 Partyzant

01.11.2016 00:33    #3247     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Siema wszystkim.Mam pytanie czy w Fm można ustawić poziom trudności?Dziwi mnie fakt że po np 3 sezonach zdobywamy ligę mistrzów z np Podbeskidziem.Uważam że gra nie jest trudna i powinno się ciężej zdobywać trofea tymi gorszymi zespołami.Widzę że tutaj ludzie napierdzielają w LM jakimiś śmieciowymi zespołami.Czemu tak łatwo jest?

romantico Partyzant

Swego czasu Gietz wspomniał coś o tym, że za pomocą kilku kliknieć może uaktywnić II ligę - czy ktoś mógłby tą kwestię wyjaśnić/wytłumaczyć/wskazać?
Nim dodatek z grywalną III ligą (a tym samym możliwością gry rezerw w ESA) ujrzy światło dzienne, fajnie by było pokazać chłopakom jak mogą zagrać II ligowym składem.

Roninho999 Partyzant

Czy wam też przestał działać plik Real Names License Fix ?
Edit: ok już po problemie. Wrzuciłem pliki jeszcze raz i wszystko gra.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="Gietz"][quote="10swistak"]Prowadzi ktoś z Was drużynę z Ekstraklasy? Ja prowadzę Zagłębie Lubin. W pierwszym sezonie zająłem drugie miejsce i odpadłem w barażu o LE. Jednak po tym "sukcesie" dostaje propozycje pracy z... Brazylii. Jestem ciekaw czy Czesław Michniewicz, Magiera czy Stokowiec dostawali oferty ze średniaków ligi Brazylijskiej? Rozumiem ze Słowacji, Czech czy nawet drugiej Bundesligi, ale Brazylia?![/quote]
To zależy :) Jakie ustawiłeś parametry menadżera na początku? Jeżeli wybrałeś byłego reprezentanta z najwyższą licencją (UEFA Pro), to Twoja kariera może wyglądać tak jak jakiegoś Stoiczkowa który z czapy zaczął pracować w RPA, właśnie z racji swojej historii piłkarskiej. Tak z ciekawości - ustawiałeś sobie drugie obywatelstwo, znajomość języka hiszpańskiego albo czy któryś z Twoich byłych zawodników gra w tym klubie który zaproponował rozmowę?[/quote]

W Brazylii mówi się po portugalsku

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution