Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

maciek3022 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem z updatem 17.1 w wersji beta najnowszego managera. Problem polega na tym że zagrałem mecz o super puchar niemiec i doszedłem do meczu w pierwszej rundzie pucharu niemiec i po zasymulowaniu wcześniejszych meczy tego dnia wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje mi komunikat że program przestał działać. Co mam robić ? Proszę o pomoc. Dodam że posiadam windowsa 10 z najnowszą aktualizacją i aktualne sterowniki karty graficznej.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Jak może mijać się z rzeczywistością coś, co ma się wydarzyć w przyszłości? Lol2 Angielskie kluby toną w forsie, stąd pewnie powstaje taka dominacja po kilku latach.

[quote="budyn_02"]Witam, czy ktoś z Was gra w FM-a 17 na Linuxie(Ubuntu) i może mi powiedzieć jak duża jest różnica miedzy 32-bit a 64-bit na tym systemie? Dzięki[/quote]
Taka sama jak na pozostałych systemach - bardzo duża. 32-bit jest ograniczony do 2GB używanego RAM-u, 64-bit tego limitu nie posiada.
twitter.com/Ceyvol

MatiasekF1 Partyzant

Mam pytanie, czy liga angielska nadal jest tak OP jak w poprzednich odsłonach? Chodzi mi o to, że często w półfinale LM potrafi grać 3, czasem nawet 4 drużyn z Anglii. Po 2-3 latach są pierwsi we współczynnikach ligowych i klubowych deklasując resztę co mija się z rzeczywistością.

Slayer666 Partyzant

Ale mam ambitnych piłkarzy naprawdę.Ogrywam Barcelone 2-0 dominuje cały mecz,potem liga i w dupe u siebie z Lyonem 0-2,jade na Bayer,grał od 40 minuty w osłabieniu,nie daje się gnieść,wyprowadzam mądre kontry,wywalczam 0-0 potem liga i 1-2 od Nancy,1-1 z Brestem i 3-1 z Bastią,potem gniote Szachtar 3-0 i co ? i oczywiscie 0-0 z beniaminkiem,nic nie daje rotacja,rozmowa z pilkarzami,po prostu sobie mecze wybierają

bimbass Partyzant

Hmm. Gram w Anglii i pokazuje mi kraj Anglię. Ale chodzi mi o coś innego. Zaczynajac gre wybralem druzyne z 6 ligi angielskiej. Dodatkowo do dużej bazy dodałem prawdopodobnie wszystkich piłkarzy z wysp brytyjskich. Tylko mam pytanie, jak się upewnić, ze tych pilkarzy dodalem na 100%? :)

budyn_02 Partyzant

Witam, czy ktoś z Was gra w FM-a 17 na Linuxie(Ubuntu) i może mi powiedzieć jak duża jest różnica miedzy 32-bit a 64-bit na tym systemie? Dzięki

CalettiHM Partyzant

U mnie Manchestery też szaleją :) Gram w walucie Euro i United kupiło Kroosa za 108 milionów a City odpowiedziało na to transferem Verattiego za 110 milionów. Griezmann też poszedł do City za 90 milionów. Z jednej strony to dobrze bo tak teraz wygląda rynek transferowy ale z drugiej trochę dużo takich drogich transferów.

Fixxxen Partyzant

Przy raporcie z meczu drużyn U-19 itp. na zielono powinno zaznaczać raczej graczy pierwszego zespołu dla nich udostępnionych a nie "doświadczonych graczy zespołu"

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="varann7"]Gra ktoś Wisłą K.? Tak z ciekawości jak wygląda sytuacja klubu? W sensie długów, budżetu na transfery? A i kto jest wpisany jak właściciel? Bo nie pamiętam, żebym w FMie widział coś na wzór TS Wisła Kraków, tylko zawsze konkretnie jakaś osoba.[/quote]
Jako prezes ustawiona jest Marzena Sarapata, właściciela nie ma (nie musi być, większość klubów ma tylko prezesa).

varann7 Partyzant

Gra ktoś Wisłą K.? Tak z ciekawości jak wygląda sytuacja klubu? W sensie długów, budżetu na transfery? A i kto jest wpisany jak właściciel? Bo nie pamiętam, żebym w FMie widział coś na wzór TS Wisła Kraków, tylko zawsze konkretnie jakaś osoba.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution