Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Offal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
wejdź na Steam wybierz zakładke biblioteka i dalej narzędzia. Powinienes znalezc football manager 2017 editor. Instalujesz i cieszysz sie grą.

PavS Partyzant

Gra będzie musiała ci się "dograć" ze steama, czyli potrzebujesz połączenia z netem, a później już możesz grać offline.

Rafik5544 Partyzant

Witam będę zaczynał przygodę z FM, do tej pory grałem tylko w fma 2009 i mam takie pytanko,czy jeśli kupię oryginalna płytę fma w sklepie to czy po zainstalowaniu będę mógł normalnie sobie zagrać bez instalowania dodatkowych rzeczy czy coś jeszcze jest potrzebne do tego aby gra się uruchomiła?

wiecu Partyzant

04.11.2016 05:02    #3214     Serwis - Społeczność - Poradniki FM 16/17
Machlak
Po primo mechanika podsawowych elementót fma jest nie zmieniona od lat, zmienia się tylko sposób jej przedstawiania, więc można korzystać z niektórych poradników nawet odnoszących sję do fm08, sam korzystam wciąż z takowych, np. Do rozmowy motywacyjnej, złote zasady motywacji są te same
Po drugie primo, w fmie nie ograniczasz się tylko do taktyki, naleźy dbać o każdy element klubu, począwszy od sztabu i obowiązków, poprzez trening, taktyke, motywacje, finanse itp,... Skonczywszy na zaufaniu kibiców
Po trzecie primo możesz pytać o rady bardziej doświadczonych kolegów i nie poddawaj się za łatwo ;)

Kinmar_ TCM Logos

04.11.2016 00:05    #3215     Serwis - Na stronie - TCM17 Logopack by Logo-World.net
[center]

Screenshot TCM17 English in FM17 (click to enlarge) :

Bonus : Adboards banners from our partners showing during games are included in this pack :

[/center]

Greetings :

Developers :
  • Thomasom : Creating the Template, Development (TCM14/15).
  • Kinmar : Enhancing the Template, Development, Hosting (TCM14/15/16/17).
  • Sualg-Bilbao : Development (TCM14/15/16).
  • [*]Zecha : Development (TCM16).

Contributors :
  • MatheusMux, Renato and Borell from FManager Brasil (South America).
  • Frimimout from FM.net (Tunisia, Morocco, Mali, Congo and Angola). [*]ArturM (Poland).
  • Paul_13 and Kostas_Panachaiki from FMGreece (Greece).
  • Rein from FMScout (Netherlands).
  • Sh@rk from FMEurope (England).
  • Spartacus23 from Sortitoutsi (Peru).
  • JesperBN from FMDanmark (Scotland).
  • [*]claytonpadula (Brasil) and AndreaLAZIOultras (Italy) from FM-View.

Warnings :
This creation (TCM17) is a property of the site Logo-World.net and is in free use for personal use only. The only authorized download links are the official links available on the site to monitor the downloads statistics. If you wish to integrate our creation into a presentation, your own graphics, for any public use, thanks for asking us the permission. Logo-World.net is a non profit website and only wishes to help the Football Manager gamers community. However, some recognition isn’t much asking for a time wasting work. Therefore, thanks for respecting these few rules.

Additional Information :
http://www.logo-world.net/ (Website link)
http://forum.logo-world.net/ (Forum link)
(Website email)
https:/www.facebook.com/logoworldofficiel (Facebook)
https:/twitter.com/LogoWorldNet (Twitter)
http://steamcommunity.com/groups/tcm-fm (Steam)

Elder Partyzant

03.11.2016 20:58    #3216     Serwis - Społeczność - Poradniki FM 16/17
Do 16 jest coś na grach-online ale to same podstawy, jest jeszcze taka stronka po angielsku Guide to Football Manager większość z tego co tam jest dotyczy FM 15, część dotycząca taktyki jest uaktualniona do FM 16 przynajmniej częściowo.

machlak Partyzant

03.11.2016 20:48    #3217     Serwis - Społeczność - Poradniki FM 16/17
Witam

Posiada ktoś może jakies poradniki do FM 16 a jak już jest to do 17? Chodzi mi o coś w stylu tych poradników z Gry online, chyba ze ktoś ma jeszcze jakies inne lepsze i mógłby wrzucić na jakiś hosting czy coś?
Muszę trochę poczytać bo ostatnia wersja w jaka grałem i osiagałem sukcesy to był FM 2008 a w te nowe juz nie grałem i niestety nie idzie mi kompletnie głównie w kwestii ustawienia taktyki pod zespół itp.

Więc jakby ktoś miał namiary na coś takiego byłbym bardzo wdzięczny ;)

Pozdrawiam

SonicSyndicate Partyzant

Jako, że FM17 już za 2 dni trafi w moje ręce piszę do Was pierwszy raz z prośbą o rekomendację klubu, w którym zacząć karierę. Poszukuję klubu tylko z Europy, nie z najwyższej klasy rozgrywkowej mającego w składzie zawodnika/ów z przeszłością w klubach z najwyższej klasy rozgrywkowej (którzy coś pograli, a nie tylko siedzieli na ławie). Na razie myślę o Parmie (mają w składzie Lucarelliego, może nie wybitny piłkarz, ale chcę podać przykład o co mi chodzi) lub Catanii (Biagianti, Plasmati - pograli coś w Serie A). Ktoś ma jakieś pomysły, bo w innych ligach poza włoską to nie orientuję się, czy występują tacy zawodnicy.
Budżet bez znaczenia, baza treningowa również.
W FM15 grałem Lecce, gdzie w składzie miałem Fabrizio Miccoliego i dobrze wspominam tą karierę. Wiek takiego zawodnika też nie gra roli.

Pozdrawiam.

Slayer666 Partyzant

1.To co mówi menadżer to świętość,nie mogę po prostu pojąć jaki problem ma wonderkid z technicznymi atrybutami po 16-17 żeby np zaczął podawać w uliczkę albo dyktować tępo gry.I jeszcze ten tekst"pomimo wielu godzin wysiłku na treningu nie udało mu się opanować gry z klepki" serio? to awykonalne zadanie dla przyszłej gwiazdy reprezentacji Francji i lidera środka pola ?
2.Druga sprawa to gra środkiem,niestety ale jest to samo co w 16,wszystko opiera się na bocznych obrońcach,którzy nawet pomimo gównianych atrybutów są gwiazdami w zespole.Jak zmieniłem na bardzo sztywną kontrole i zadania dla bocznych na obrone i gre środkiem dla drużyny to może raz czy dwa po prostu "wklepali" piłkę do bramki,w reszcie sytuacji rozgrywający ma gdzieś moje zalecenia i po prostu szuka jak tu przerzucić w imbecylski sposób piłkę do bocznego obrońcy zamiast KLEPAC z kolegą

dawid190 Młody aktywista

Ja na I3 1,8 Ghz 4GB ram przy polskiej lidze i bazie 18 tyś. zawodników mam...0,5 gwiazdki.
W FM16 przy podobnym wyborze miałem 3,5. Widać ,że gra chodzi wolniej o grafice nie wspominając ,dlatego wróciłem do starych ,dobrych kulek. Narazie gram testowo,ale nie wyobrażam sobie ciągnięcia gry na tym laptopie...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.