Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wiecu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Offal"]dzięki za wrzutę ale swoją drogą myślisz ze nie bedzie problemu z rozgrywką jeśli nie ustawileś granic lig regionalnych?ja własnie dodaje 4 ligi i bawię sie w ligi regionalne.Pamiętam że w FM 2015 gdy nie ustawiłem granic po pierwszym sezonie gry następny niechciał wystartowac.czas normalnie płynął puchar polski i inne rozgrywki startowały poza polskimi ligami.[/quote]

zgadza się, przesymulowałem do 2062 roku i jest totalny miszmasz w III lidze ze względu na brak granic regionalnych
swoją drogą jakby ktoś chciał save z któregoś roku między 2016-2061 to mogę podesłać (tylko 4 polskie ligi)

Krzystke Partyzant

Po rozpoczęciu nowej gry, w pierwszym raporcie o naszym zespole:
http://i.imgur.com/An9Ey1r.png
Gra w wersji release, nie beta (Z dzisiaj screen).

machlak Partyzant

04.11.2016 13:48    #3203     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 Mega paka!
Witam serdecznie

Będę mieć dla was Mega paczkę, głównie dla osób co nie chcą się bawić w ściąganie pojedyńczych partów różnych paczek z marną prędkością, ograniczeniami itp.

Skompletowałem najlepsze Facepacki, Logopacki czy Kitspacki, będa też pełne wersje najpopularniejszych skórek , jakieś mniejsze istotne pliki, updaty czy różne tła.
Ściągałem to wszystko 2 dni ;)

Chcę to wrzucić na jakiś dobry ogólno-dostępny hosting plików by to nie znikło i moglibyście ściagąć bez ograniczeń, a także na 1 Polską stronkę torrentową ;)

Poczekam jeszcze z 2-3 dni wyjdą pełne wersję skinów itp i wrzucam.

Paczka będzie w sumie ważyć ok 40gb a w niej np. takie paczki jak DF11, cut-out 9.01, scope facepack czy metallic logo pack itp. itd.

Macie jakieś propozycję gdzie bym mógł to uploadować?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
04.11.2016 12:49    #3204     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Mam śmieszny błąd na konferencjach prasowych. Swego czasu jakoś złośliwie skomentowałem zwolnienie Grzegorza Nicińskiego z Arki Gdynia i teraz pomimo tego, że z nim nie gram, to dziennikarze ciągle pytają o to samo.

http://i.imgur.com/hp9iGWR.jpg
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Adonim85 Partyzant

Witam. Czy ma ktoś problem z grą w oknie z FM-em 17?

Bo ja takowy mam. Jak ustawie grę w oknie to jest kaplica. Gra nie przełącza sie w ten tryb. Wychodzi do pulpitu. Widać tylko jakby kawałek paska z gry, w lewym górnym rogu i tyle.
Nic nie mogę zaś zrobić. Mysz (kursor) się porusza po pulpicie, ale nie reaguje na żadne polecenia i nie mogę wrócić do samej gry. Jedyna opcja wtedy to restart komputera.

Gram na:
Core i7-2600K @ 4.7 GHz
16 GB DDR3 1866 MHz
GeForce GTX 780 3GB
dysk SSD 240 GB Intel 520 240 GB

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
[quote="sarnaa17"][quote="romantico"]Pytanie w kwestii rezerw Lechii, które w tym roku nie przystąpiły do rozgrywek III ligi? Oznacza to, że w grze nigdy nie będą grały w rozgrywkach?
Jak ludzie od PLU zamierzają to zrobić?[/quote]

No ja uważam, że jak zawsze ludzie od PLU utrzymają realizm i nie będzie takowych rezerw. Z jednej strony spoko bo tak jest w realnym życiu, a z drugiej szkoda bo cholera... Ten klub ma dwudziestu kilku zawodników do gry, i są to zawodnicy na niezłym poziomie, a nie będzie gdzie ich ogrywac, szkoda.[/quote]
Mam nadzieję, że nie będzie grywalnych rezerw Lechii w niższej lidze, skoro nie przystąpiły do rozgrywek. To byłby kompletny absurd, żeby je dodawać, bo mają fajny skład. Zawsze można to zrobić sobie indywidualne w edytorze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sarnaa17 Partyzant

04.11.2016 10:34    #3207     Serwis - Społeczność - Poradniki FM 16/17
[quote="wiecu"]Machlak
Po primo mechanika podsawowych elementót fma jest nie zmieniona od lat, zmienia się tylko sposób jej przedstawiania, więc można korzystać z niektórych poradników nawet odnoszących sję do fm08, sam korzystam wciąż z takowych, np. Do rozmowy motywacyjnej, złote zasady motywacji są te same
Po drugie primo, w fmie nie ograniczasz się tylko do taktyki, naleźy dbać o każdy element klubu, począwszy od sztabu i obowiązków, poprzez trening, taktyke, motywacje, finanse itp,... Skonczywszy na zaufaniu kibiców
Po trzecie primo możesz pytać o rady bardziej doświadczonych kolegów i nie poddawaj się za łatwo ;)[/quote]

Ja nie na temat, primo oznacza 'po pierwsze', więc wyrażenie po drugie i po trzecie primo jest bez sensu ;) jeżeli chcesz tak się zwracać to mówisz po pierwsze primo, po drugie secundo, po trzecie tertio itd.

Przepraszam za off top :) pozdrawiam.

sarnaa17 Partyzant

[quote="romantico"]Pytanie w kwestii rezerw Lechii, które w tym roku nie przystąpiły do rozgrywek III ligi? Oznacza to, że w grze nigdy nie będą grały w rozgrywkach?
Jak ludzie od PLU zamierzają to zrobić?[/quote]

No ja uważam, że jak zawsze ludzie od PLU utrzymają realizm i nie będzie takowych rezerw. Z jednej strony spoko bo tak jest w realnym życiu, a z drugiej szkoda bo cholera... Ten klub ma dwudziestu kilku zawodników do gry, i są to zawodnicy na niezłym poziomie, a nie będzie gdzie ich ogrywac, szkoda.

romantico Partyzant

Pytanie w kwestii rezerw Lechii, które w tym roku nie przystąpiły do rozgrywek III ligi? Oznacza to, że w grze nigdy nie będą grały w rozgrywkach?
Jak ludzie od PLU zamierzają to zrobić?

Offal Partyzant

dzięki za wrzutę ale swoją drogą myślisz ze nie bedzie problemu z rozgrywką jeśli nie ustawileś granic lig regionalnych?ja własnie dodaje 4 ligi i bawię sie w ligi regionalne.Pamiętam że w FM 2015 gdy nie ustawiłem granic po pierwszym sezonie gry następny niechciał wystartowac.czas normalnie płynął puchar polski i inne rozgrywki startowały poza polskimi ligami.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution