Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2016 23:21    #3191     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 Mega paka!
Wszystko fajnie tylko, że... autorzy mają swoje serwery na które udostępniają dane pliki i nie tolerują gdy ktoś je udostępnia na swoich (zwłaszcza w pomieszanych paczkach)... Myślisz, że dlaczego do plików zagranicznych używamy ich "mirrorów" ? Pozatym są to pliki "ekskluzywne" udostępniane tylko za zgodą lub przez samego autora na różnych stronach poza tą dla której autor dodatku pracuje...

josiu Partyzant

Grupa: Użytkownik
04.11.2016 23:21    #3192     Sufler - Porady do gry - Powrót po latach- Pomocy
Może to efekt tego, że człowiek się postarzał, ale głównie chodzi mi o to, że w natłoku opcji gra nie przynosi tyle radości co stare,dobre CMy, gdy grając w nie człowiek zapominał, że w nocy powinno się spać :).

Bolson Minister ds. Nagłych

Puk

Podzielcie się tu swoimi kawałkami, których słuchacie chociażby grając w nowego FM-a. Przypomnę, że bezpośrednio filmy z YT wrzuca się używając tagu [yt ]vvPeJLcK2Lk[/yt] (bez spacji przed końcem pierwszego nawiasu. Między nawiasami umieszczamy to, co w linku youtube'owym jest po znaku =. Dla przykładu https://www.youtube.com/watch?v=MH6TJU0qWoY
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

machlak Partyzant

04.11.2016 23:00    #3194     Sufler - Porady do gry - Powrót po latach- Pomocy
[quote="josiu"]Wróciłem do Managera po latach. Choć przyznam, że najwięcej życia spędziłem przy CM00/01, więc po odpaleniu FM 17 poczułem się mega zagubiony. Mam wrażenie, że tego wszystkiego jest dużo. jest gdzieś jakiś poradnik dla początkujących? Np. jak prowadzić trening, czy zostawiać to asystentowi itp. W ogóle nie mam pojęcia jak w to grać hehe. Mam wrażenie, że kiedyś w dwie godziny rozegrałem kilka kolejek i kupiłem kilku zawodników. Dziś w dwie godziny grania minęło raptem 10 dni. Czy ktoś mam taki przeskok po kilku/kilkunastu latach?[/quote]
Ja nie grałem tak naprawdę od wersji FM 2008 a najwięcej czasu spędziłem przy starym CM 01/02 i CM 03/04 ;)
Więc także jak i ty uczę się tej gry na nowo cały czas i niestety jest to nauka bardzo ciężka ale nie załamuj się dasz radę bo ja wierzę że też w końcu dam i wyniki kiedyś przyjdą ;)

Pozdrawiam

josiu Partyzant

04.11.2016 22:13    #3195     Sufler - Porady do gry - Powrót po latach- Pomocy
Wróciłem do Managera po latach. Choć przyznam, że najwięcej życia spędziłem przy CM00/01, więc po odpaleniu FM 17 poczułem się mega zagubiony. Mam wrażenie, że tego wszystkiego jest dużo. jest gdzieś jakiś poradnik dla początkujących? Np. jak prowadzić trening, czy zostawiać to asystentowi itp. W ogóle nie mam pojęcia jak w to grać hehe. Mam wrażenie, że kiedyś w dwie godziny rozegrałem kilka kolejek i kupiłem kilku zawodników. Dziś w dwie godziny grania minęło raptem 10 dni. Czy ktoś mam taki przeskok po kilku/kilkunastu latach?

Adam_eM Partyzant

Witajcie,

Dziś stałem się posiadaczem FM2017. Z serią nie miałem do czynienia od edycji 2014 i widzę, że wiele się pozmieniało a także zauważyłem parę błędów, mam w związku z tym parę pytań.

1) Nie mogę wpisywać polskich liter w FM. Czy to kwestia ustawień, czy może "problem wieku dziecięcego" gry?
2) W związku z powyższym musiałem swoje dane wpisać bez "ogonków" - i teraz powstaje pytanie: czy da się jakoś zmienić nazwisko menedźera? (np. za pomocą jakiegoś edytora hex lub czegoś podobnego). Wiem, że to pierdoła, ale mnie irytuje, a nie chcę zaczynać od nowa gry.
3) Jak włączyć domyślnie pokazywanie meczów (kluczowe sytuacje). Teraz gra generuje mi po prostu wynik i ew. mogę sobie później obejrzeć sytuacje. Kiedyś było tak, że domyślnie przechodziło się do symulacji meczowej...
4) FMa mam w packu FM+FM touch. Czy FM Touch obsługuje save'y z FM w chmurze? Druga rzecz - jak taką wersję aktywować np na iOS - mam wersję steamową. Jak to wygląda jeśli chciałbym pograć na mobilkach?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

GoHomeDuck Partyzant

Czy ktos kto gra w ekstraklasie, ma tez wrazenie, ze niemal wszystkie druzyny graja z bardzo zageszczonym srodkiem?

IbraDFT Partyzant

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że w nowym FMie jest coś nie tak z grafiką w menu? Czcionki jakieś nieostre i całe to menu znacznie mniej jakby dopracowane aniżeli w szesnastce?

Pucek Stachanowiec

spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej

możesz jeszcze poczytać podobne tematy:
http://www.cmrev(...)&sa=
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote="Fajfer11"]Czyli mówisz, że będzie dzisiaj?[/quote]
Wiesz, ile przetwarza się gra na okręgówce? Lol2
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution