Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Katoshi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jeszcze nie mam swojej kopii ale widziałem już kilka karier na YT i muszę powiedzieć, że ten FM pomimo kilku fajnych nowości zapowiada się na jakiegoś samograja. Jeden koleś na YT grał 2 sezon Liverpoolem i przez cały sezon praktycznie nie robił zmian taktyki w trakcie meczu, nie reagował na nowo wprowadzonych przez rywala zawodników. Ustalał tylko taksę przed meczem(a miał jedną główną i robił tylko zmiany w liczbie mid/att) i wygrał w ten sposób ligę i Ligę Europy. Widziałem kilka meczy w których przegrywał w końcówce albo remisował w końcówce i gdyby tylko coś zmienił w taksie to pewnie dowiózłby zwycięstwo. Nie zmienia to jednak faktu, że gra wydaje się prosta. Poczekam na patche i pewnie zakupie po nowym roku. W FM16 grało mi się nieźle, ale nie było tyle miodu co w starszych odsłonach(2008 i 2012 forever :) ) zobaczymy jak będzie z nowym.

machlak Partyzant

Panowie pomocy!!!

Ściągnąłem sobie CM 01/02 i chce go streamować, ale nie mam pojęcia jak ustawić OBS pod niego by normalnie na streamie pokazywało grę w całym oknie.

Jak gram mam normalnie full screen ale na podglądzie streama widzę że grę wykrywa w okienku i widzę swój pulpit, gdy daje Przechwytywanie gry to wogóle jest ciemno i nic niema.

Co mam zrobić są jakieś pliki itp by móc ustawić starego CM na stream?

bartton Partyzant

http://imgur.com/a/RMVyE

nieprzetłumaczone tweety;
przy testowanym zawodniku powinno być "4 tygodnie" zamiast "4 weeks";
w wyborze lig przy Polsce jest "użytkownik dodany", bardziej pasuje "dodana przez użytkownika/gracza"
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
07.11.2016 10:14    #3164     Sufler - Problemy techniczne - fm 2017 błąd
Spróbuj grać w FM-a zamykając niektóre aplikacje - np. przeglądarki czy inne rzeczy, których nie potrzebujesz a mogą zużywać pamięć.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

PavS Partyzant

Rozegrałem dwa pełne sezony i jedno tylko przychodzi mi na myśl, silnik 17 to kopia tego z 16, zawodnicy tak jak nie potrafili grać środkiem pola tak nie potrafią dalej, a wrzutki tak jak były mordercze tak są dalej. Obrońcy stoją jak tyczki, zero podejścia do przeciwnika i realizmu, podania na skrzydła bez problemu mijają całą defensywę, a skrzydła dochodzą do czystych dośrodkowań (tak moi jak i ci przeciwnika), a wejścia bocznych obrońców do ataku są niemal nie do zatrzymania (mój PO co sezon zostaje królem asyst z dorobkiem +20). Reasumując płacimy 160zł za nową bazę danych i kilka bzdetów z interfejsu. Zobaczymy czy uda im się coś poprawić w kolejnych patchach.

Nie zrozumcie mnie źle, gra jest grywalna, ale silnik jest tak schematyczny, ze niemal wymusza jedyne, słuszne ustawienie, po użyciu którego miażdżymy wszystkich jak leci. Trochę zabija to przyjemność z rozgrywki.

synek21 Partyzant

Witam,
Gram Wisłą Kraków, tak samo jak Lechia, nie ma rezerw. Ja je chcę mieć w swoim zespole więc je utworzyłem za pomocą edytora. Problem w tym że przy rezerwach tych nie pojawia się logo klubu. Prawdziwe pierwotne rezerwy są w edytorze z logiem klubowym jako nieużywane. jak je aktywuje to niestety pokazują się jako osobny klub. Ja połączyć ID Wisły z nieaktywnym pierwotnym ID rezerw w jeden klub z rezerwami?

Miskov87 Partyzant

06.11.2016 20:47    #3167     Sufler - Porady do gry - Obietnice częstszej gry
[quote="Pucek"]W poprzednich FM-ach ważne było, żeby zawodnik grał od pierwszej minuty.[/quote]

czy to znaczy, że w tej edycji jak zawodnik wejdzie z ławki to też pasek się będzie napełniał?

Pucek Stachanowiec

06.11.2016 20:22    #3168     Sufler - Porady do gry - Obietnice częstszej gry
Jak klikniesz na ikonę "Dom", to zobaczysz jak realizowana jest obietnica na pasku postępu. W poprzednich FM-ach ważne było, żeby zawodnik grał od pierwszej minuty.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Miskov87 Partyzant

06.11.2016 19:59    #3169     Sufler - Porady do gry - Obietnice częstszej gry
Witam wszystkich,

Jeżeli obiecamy zawodnikom częstszą grę w pierwszym składzie to po jakim czasie zniknie ikona OBT obok jego nazwiska? Czy musi on grać w każdym meczu?

Pucek Stachanowiec

06.11.2016 17:33    #3170     Sufler - Problemy techniczne - Gra przez sieć w FM 17
Tak pomyślałem, że może jeśli gra działa wolno podczas połączenia i nie jest to problem łącza, to może uruchamiają się wtedy jakieś procesy Windowsa i to dlatego. Pewnie wiesz, ale napiszę profilaktycznie, że ctrl+alt+del -> menedżer zadań i procesy. Tam zobaczyć co obciąża najbardziej pamięć i procesor, czy dysk u Ciebie i kolegi, wtedy gdy to działa wolno.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution