Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Adonim85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2016 16:17    #3111     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
[quote="kondi192"]@Adonim
Kupujesz program na ich stronie i na mejla otrzymujesz kod aktywacyjny po dokonaniu wpłaty.

@Masyw
W sprawie "cracków" odsyłam tutaj.
http://www.cmrev.com/faq.html[/quote]

No właśnie nie bardzo mi to Wychodzi. Mimo szczerych chęci.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
10.11.2016 15:56    #3112     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
@Adonim
Kupujesz program na ich stronie i na mejla otrzymujesz kod aktywacyjny po dokonaniu wpłaty.

@Masyw
W sprawie "cracków" odsyłam tutaj.
http://www.cmrev.com/faq.html

Adonim85 Partyzant

10.11.2016 15:50    #3113     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
[quote="kondi192"]@Masyw
Chłopie ogarnij się, o ile dobrze pamiętam to takie same prośby rozsyłałeś w sprawie FMRTE do poprzedniej wersji gry... naprawdę myślisz, że ktoś jest tak głupi, że zapłaci za edytor i podeśle Ci za friko kod?

Poza tym 30 zł to chyba nie jest majątek skoro chcesz używać tego programu?...[/quote]
Ja chcę aktywować ten program ale. Niewiem jak. Niewiem Skąd wziąć kod aktywacyjny. Niby wywal. Mnie na stronę podczas próby aktywacji ale nic ponadto. Dla. Mnie to nie Majatek dać te 5 euro za możliwość aktywacji. Tylko chce aby ona Przebiegła Bezproblemowo.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
10.11.2016 15:46    #3114     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
@Masyw
Chłopie ogarnij się, o ile dobrze pamiętam to takie same prośby rozsyłałeś w sprawie FMRTE do poprzedniej wersji gry... naprawdę myślisz, że ktoś jest tak głupi, że zapłaci za edytor i podeśle Ci za friko kod?

Poza tym 30 zł to chyba nie jest majątek skoro chcesz używać tego programu?...

Adonim85 Partyzant

10.11.2016 15:29    #3115     Sufler - Edytor - fm EDYTOR
A nie lepiej pobrać FMRTE17? Tu można przeglądać atrybuty CA/PA graczy, ale bez ich modyfikowania - do tego potrzebna jest aktywacja programu.

http://www.fmrte.com

Adonim85 Partyzant

10.11.2016 15:27    #3116     Sufler - Edytor - Edytor FM 2017
A nie lepiej pobrać FMRTE17? Tu można przeglądać atrybuty CA/PA graczy, ale bez ich modyfikowania - do tego potrzebna jest aktywacja programu.

http://www.fmrte.com

adul Partyzant

Witam.
Kupiłem 1raz fm2017 i nie wiem co jest grane :D potrzebuje malej pomocy chciałem rozpocząć kariere klubem wchodzę w skład a tam nazwiska z kosmosu. Ktoś coś wie? Gra jest oryginalna, Pozdrawiam

adul Partyzant

10.11.2016 13:34    #3118     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zmyślone nazwiska..
Witam.
Kupiłem 1raz fm2017 i nie wiem co jest grane :D potrzebuje malej pomocy chciałem rozpocząć kariere klubem wchodzę w skład a tam nazwiska z kosmosu. Ktoś coś wie? Gra jest oryginalna, Pozdrawiam

mumciu Partyzant

gra jak na na razie mi się podoba...a miałem 2-letni rozbrat:)
jedyny to problem ze stałymi fragmentami gry.....nie idzie ich ustawić , czyby jakiś bug? moge je ustawić w trakcie trwania meczu, natomiast w taktyce nie da rady...ma ktoś podobnie?
i czy jest możliwość filtracjo subskrypcji? bo tez tego nie widzę;/
pozdro

eloszka Partyzant

Po przesoadce z FM09 czułem się jakbym poczciwego fiata 126p zamienil na jakiegoś mercedesa s-klasy. Z zewnątrz ładnie opakowane, w środku masa nowych rozwiązań, przycisków itp. Zajęło mi tak na oko ze 2-3 godziny żeby ogarnąć nowy interfejs, a podejrzewam, że i tak coś jeszxze jest w zanadrzu. Ale mimo wszystko na plus póki co, zobaczymy jak to będzie po rozegraniu sezonu chociaż.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution