Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Darein Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem gram zenitem , przyszedł do mnie Federico Fazio ale zgodził sie pod warunkiem że wzmocnie atak kupiłem więc najpierw jakiegoś gościa z Brazylii , potem dokupiłem Khouma Babacara z Fiorentiny dalej pisało ze obietnica nie spełniona to dokupiłem Batshuayi z chelsea i dalej nie spełniona zaraz ten kretyn sie obrazi i bedzie chciał odejść skąd mam wiedzieć jakiego zawodnika mam kupić zeby było ze obietnica spełniona ????

ag-25 Partyzant

Styl gry i obie pozycje na jakich grają różnią się diametralnie pod względem eksploatacji cech motorycznych. W moich oczach Kuba powoli już gaśnie dla naszej Reprezentacji i przy założeniu optimum zdrowia może byłby w stanie zagrać na następnych ME (choć bardziej realny wydaje się ew. występ na MŚ i koniec kariery w kadrze).
Lewandowski powinien w kadrze grać do 35 roku życia, bo ma predyspozycje ku temu by nadal seryjnie zdobywać bramki w tym wieku, a wszystko to bo nie jest uzależniony w swej grze od szybkości (tak jak Kuba).

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="kondi192"]@Gietz
ja mam pytanie odnośnie Roberta Lewandowskiego, które mnie nurtuje od czasu FM-a 16 :P Dlaczego w każdej karierze rezygnuje on z gry w reprezentacji gdzieś tak po roku lub 1,5 roku rozgrywki? :) Mając 30 lat nie ma go już w kadrze bo rezygnuje :D Dziwne to trochę.[/quote]
Odpaliłem kilka długoterminowych sejwów i daty odejścia były takie (data urodzenia Lewandowskiego to 21/08/1988):
- 16 listopada 2021 (147 spotkań w kadrze, 100 bramek)
- 12 lipca 2020 (124 mecze, 76 bramek)
- 19 listopada 2019 (114 spotkań, 61 bramek)
- 15 lipca 2018 (101 spotkań, 50 bramek)

Czyli kończy karierę reprezentacyjną w wieku od 30 do 33 lat, będąc rekordzistą pod względem ilości strzelonych goli (Lubański strzelił 48), zwykle też ilości występów (Żewłakow zebrał 102). Po wprowadzeniu Ligi Narodów w roku 2018 kadra grała u mnie 11 spotkań w roku (4 towarzyskie, 3 na MŚ, 4 w Lidze Narodów), przy obciążeniu ligą, pucharem i Ligą Mistrzów to też może mieć swój wpływ. Sprawdziłem kilka sejwów które nie były tak długie (do czerwca 2018), w każdym z nich jeszcze grał, więc kończenia po roku nie zaobserwowałem.

Ciekawy jestem waszych opinii, jaki termin odejścia z kadry uznalibyście za realistyczny dla Lewandowskiego i dlaczego? W pakiecie możemy od razu rozważyć Błaszczykowskiego, ma dość podobny status.

Sokół12 Partyzant

Siema, włączam oryginał FM'a 2017 i wyłącza mi komputer.. dlaczego?
Karta graficzna : ATI Radeon HD 4800 Series
Procesor : Inter Core 2 Duo E4500 2.20 GHz
RAM : 2gb
Windows 7

Tom88 Partyzant

11.11.2016 11:28    #3105     Sufler - Dodatki do gry - Herby i koszulki

Gutii Partyzant

11.11.2016 11:14    #3106     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
[quote="Rusek90"]może ktoś ma linka żeby pobrać herby i koszulki ligi angielskiej niemieckiej hiszpańskiej i rosyjskiej ????[/quote]

Wystarczy poszukać... u góry w zakładce "Grafika" znajdziesz to czego szukasz. PS. Koszulek jeszcze nie ma

romantico Partyzant

Panowie, prośiłbym o pomoc.

Jak zrobić, by w panelu gracza pojawił mi się ogólny rozwój w postaci słupka w odniesieniu do miesięcy (nie chodzi mi o jeden atrybut)?
nie wiem czy wybieram dobrą zakładkę - rozwój/ trening czy zmiany wartości atrybutów?

dziuba96 Partyzant

11.11.2016 08:22    #3108     Sufler - Problemy techniczne - Crash dumps
Witam.
Mam orginalnego football manager 2016 i po rozegraniu jednego pełnego sezonu było wszystko dobrze.
Dopiero w połowie sierpnia drugiego sezonu zaczął mi wyskakiwać crash dumps
Ma ktoś jakiś pomysł??

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2016 01:16    #3109     Sufler - Porady do gry - Scoutowanie piłkarzy
Drodzy gracze,

Jakiś czas temu, podjąłem decyzję, że kupię sobie, a co, managera opatrzonego numerem 17. W 16 nie grałem, nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, kupowałem co roku kolejne wersje. Jednak, tak, zawsze musi być ten pierwszy raz. Pozwólcie, że poproszę Was o małą pomoc, o małe podpowiedzi. Przechodzę do sedna.

Otwieram sobie zakładkę scouting na lewym bocznym menu, trafiam na ekran "wszyscy znani piłkarze". Wszystko okej, praktycznie żadnych zmian. Odnajduję się, lecz coś mi nie pasuje. Umiejętności zawodników wyświetlają się w konkretnym przedziale liczbowym. Domyślam się, że to takie wprowadzenie realizmu do gry, co mnie cieszy, choć czasu na grę praktycznie nie mam, ale co tam, przynajmniej próbuję.

Moje pytanie brzmi - w jaki sposób najszybciej dostać, przynajmniej, wszystkie odkryte atrybuty piłkarza? Wystarczy tylko "karta informacyjna"? W poprzednich Fm-ach, w chwili, kiedy nie widziałem wszystkich atrybutów, wystarczyło wysłać scouta po "kartę informacyjną" zawodnika i moim oczom ukazywały się wszystkie parametry gracza. Teraz, ten "magiczny" sposób zawodzi.

Co trzeba wykonać, aby jak najszybciej mieć odkryte, lub co najmniej mieć niektóre zasłonięte, natomiast bez przedziału atrybuty? Wiadomo, najlepiej takiego piłkarza ściągnąć do siebie, jednakże jak chciałbym zastanowić się, czy rzeczywiście pasuje do klubu, który objąłem, to w jaki sposób poradzić sobie z tą kwestią? Jakieś rady? Wskazówki mile widziane.

Dzięki.

Mancoo Partyzant

10.11.2016 23:08    #3110     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam osoby chetnej do gry w FMa 2017 chcialbym zagrac Lige Polska 1 albo Lotto

Gra bedzie stawiana na dysku SSD co znaczaco przyspiesza ladowanie sie gry oraz "przemiał" danych
posiadam szybki internet 120mb/s download 30mb/s upload

pracuje na 3 zmiany dlatego godziny w jakich moge grac sa rozne aczkolwiek praktycznie codziennie cos czasu by sie znalazlo :)

kontakt STEAM
Sali http://steam(...)3133918/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.