Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram MU i za słabe wyniki mnie zwolnili i to mi się podoba! Że gra nie jest łatwa i nie wygrywam bo to by było nudne. oby tego nie zmienili w kolejnych patchach. Może dlatego mi słabo idzie że wszystko powierzam asystentowi bo mnie nie kręci zabawa z treningami i rozmowami. Ale jak na razie bardzo mi się podoba że nie jest łatwo. A i gram wczytanymi wszystkimi piłkarzami 300 tyś i ligami, oraz głębia szczegółów przetwarzania na wszystkie mocne ligi, co też według mnie ma wpływ na trudność rozgrywki.

Gutii Partyzant

[quote="abcde"]Witam, zaczynam swoją grę Legią w nowego FM 17. Z racji obowiązków zawodowo-rodzinnych nie mam czasu zbyt wiele na granie, a lubię sobie wszystko dokładnie poukładać a to czasochłonne. Proszę Was o pomoc, podzielcie się wiedzą kogo mogę sprowadzić do Legunii przed LM, z naszej ligi, obcokrajowców czy wolnych zawodnikw? Z góry wielkie dzięki za wyrozumiałość i pomoc.[/quote]
Przenieś prośbę do tematu "Zawodnicy - szukam/kupię..."
Pierwszy FM, w którym powiem otwarcie, że sobie nie radzę. Liverpool i liga angielska okazuje się dla mnie za ciężka. W sparingach miażdzyłem europejskie potęgi np. Juve podstawowym składem dostawał u siebie 0:5, Roma na wyjeździe 5:1. Myślę, że wszystko jest na dobrej drodzę do walki o LM. Kilka poprawek i zaczynam sezon. Pierwszy mecz ze Stoke - 4:0 u siebie. Zadowolony, że mecze tow. to nie przypadek, więc wydaje mi się, że następne mecze pójdą po mojej myśli. Od wygranego meczu ze Stoke, w kolejnych 11 wywalczyłem tylko 6 punktów. W 5 meczach prowadziłem do 70-83 minuty i dochodziło do remisów lub przegrywałem. Najlepsze, że ostatecznie remisowałem z Chelsea, Man City, Man Utd, a przegrywałem 4:0 z West Brom. Mecz po którym zdecydowałem zrobić drugą karierę, to przegrana u siebie z West Ham... uwaga... aż 7:0. Nie wiem gdzie szukać przyczyny takich wyników. Ktoś coś? Przeważnie grałem stylem standardowym lub kontrolą. 4-2-3-1

abcde Partyzant

Witam, zaczynam swoją grę Legią w nowego FM 17. Z racji obowiązków zawodowo-rodzinnych nie mam czasu zbyt wiele na granie, a lubię sobie wszystko dokładnie poukładać a to czasochłonne. Proszę Was o pomoc, podzielcie się wiedzą kogo mogę sprowadzić do Legunii przed LM, z naszej ligi, obcokrajowców czy wolnych zawodnikw? Z góry wielkie dzięki za wyrozumiałość i pomoc.

wiecu Partyzant

12.11.2016 01:56    #3094     Sufler - Problemy techniczne - PROBLEM MODEL TWARZY
[quote="Wicherius"]Chłopaki coś modyfikowaliście w plikach gry?? Wgrywaliście jakieś dodatki itd.? Może to przez to , bo nie mam innego pomysłu[/quote]

możliwe że tak, bo bez dodatków w becie było ok, a jak wgrałem PLU to się popsuło

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="ag-25"]Styl gry i obie pozycje na jakich grają różnią się diametralnie pod względem eksploatacji cech motorycznych. W moich oczach Kuba powoli już gaśnie dla naszej Reprezentacji i przy założeniu optimum zdrowia może byłby w stanie zagrać na następnych ME (choć bardziej realny wydaje się ew. występ na MŚ i koniec kariery w kadrze).
Lewandowski powinien w kadrze grać do 35 roku życia, bo ma predyspozycje ku temu by nadal seryjnie zdobywać bramki w tym wieku, a wszystko to bo nie jest uzależniony w swej grze od szybkości (tak jak Kuba).[/quote]
[quote="kondi192"]@Gietz
U mnie zawsze kończył karierę w reprezentacji przed Mistrzostwami Świata 2018 (często jeszcze w trakcie eliminacji) zarówno w FM-ie 16 jak i teraz w dwóch karierach w 17. Z tego co widziałem to nie dobijał nawet do "klubu 100", jeśli chodzi o występy.[/quote]
[quote="GoHomeDuck"]Lewy to obecnie czołowy napastnik w Europie. I teraz zastanowcie sie, który z wielkich napastników tak szybko kończy kariere w reprezentacji? Lewy w wieku 33-34 skonczy, nie wczesniej.[/quote]

No tak, ale on nie kończy kariery bo jest za słaby, dalej jest genialnym napastnikiem i seriami strzela bramki dla Bayernu w każdym z moich sejwów. Jego starzenie się jest oddane bardzo dobrze moim zdaniem, do 35. roku życia gra świetnie (to głównie do ag-25), po prostu kończy karierę będąc na szczycie. Pytanie nie brzmi - kiedy Lewandowski będzie za słaby na kadrę, bo wtedy wasze odpowiedzi (34-35 lat) są pewnie całkowicie słuszne, ale "kiedy zrezygnuje z kadry", bo będzie cięty na wyniki, przemęczony kolejnymi sezonami granymi na 100% możliwości, bo będzie nasycony sukcesami.

Cristiano Ronaldo ma 31 lat, Leo Messi 29. Szczerze mówiąc, nie byłbym zaskoczony gdyby którykolwiek z nich powiedział teraz że zwija zabawki i kończy grać w kadrze, z dowolnego powodu. Co do wielkich napastników, to ciężko znaleźć taki materiał porównawczy. Oprócz wspomnianej dwójki jest jeszcze Ronaldo, który ostatni mecz zagrał w wieku 30 lat,w 2006 roku, potem wrócił na jeden pożegnalny mecz w 2011 (ale ciężko to liczyć), Klose, Van Nistelrooy czy Podolski nigdy nie byli takimi gwiazdami, po prostu odeszli w cień ze starości, Eto'o skończył w wieku 33 lat (ale ostatni sezon z >= 5 meczami w kadrze zagrał w wieku 30 lat), kogo jeszcze rozważamy z ostatnich lat bo może gubię dobre przykłady? Chodzi mi o to że naprawdę jestem w stanie wyobrazić sobie koniec kariery reprezentacyjnej Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, Ronaldo czy Messiego w ciągu najbliższych dwóch lat.

fialokonin Partyzant

Witam czy ktos moze wie jak zainstalowac/wgrac logopack fm17 na macbook ?

vendir Partyzant

Zglaszam sie z drobna prosba - mam problem z fm2017 , po 2 sezonach w momencie przejscia z 19.06 na 20.06 wystepuje u mnie crash. Czy moglbym poprosic o sprobowanie przepchniecia ferelnego dnia z moim savem? Z dodatkow mam jedynie http://www.cmrev(...)17_.html + Herby(grafika).

link do save : (ok 100 MB)
https://drive(...)ZUE5NUFE

Ewentualnie ktos moze podpowiedziec jak to rozwiazac u siebie?

Slayer666 Partyzant

Czy mój asystent coś zmienia w mojej taktyce?Chodzi mi o sytuacje,gdy idę na urlop i powierzam mu prowadzenie drużyny.Czy majstruje coś w poleceniach indywidualnych/rolach boiskowych ? Zaznaczam,aby wystawiał ten sam skład i moją taktykę.Stworzyłem na próbę ustawienie,dałem urlop na pół roku i Nancy w styczniu byłem na 3 miejscu w wielu meczach gniotąc rywali.Zadowolony postanowiłem sprawdzic ustawienie w Nantes,sam gram mecze bez urlopów i po dwóch miesiącach wygląda to bardzo biednie,wczytałem sejwa gdzie grał Nantes,4 sezon,dużo fajncyh zawodników,poszedłem na urlop wracam a tutaj 8 zwycięstw z rzędu m.in na wyjazdach z PSG i barceloną,o co chodzi ?

ag-25 Partyzant

11.11.2016 17:21    #3099     Sufler - Problemy techniczne - PROBLEM MODEL TWARZY
Nadal jest standardowy, inaczej być nie może skoro gra nie wygenerowała mojej postaci tylko domyślną

Gutii Partyzant

[quote="ag-25"][quote="Gutii"]Zaczyna się! FM17 - wygrywam do 80minuty 2:0 u siebie, reaguję na to co sie dzieje na boisku. Zmiany w obronie, pomocy, cofam zespół, po prostu stawiam autobus i co!? 10 minut i przegrywam 2:3. Następny mecz podobnie. 82 minuta 2:0, jedna zmiana w obronie, troszkę cofam zespół, ale nadal z myślą, że jeszcze ja mogę coś strzelić... koniec meczu... 2:2.[/quote]

Ciekaw jestem czy obserwujesz całe mecze? Czy tylko fragmenty?
Swoją drogą co "zaczyna się" ? Czy takiej sytuacji nie ma w realnej piłce?[/quote]

Proszę Cię! Takich meczy jest może max. 5 w sezonie, a nie kilka pod rząd. W międzyczasie rozgrałem jeszcze 5 innych meczy, a w 3 (już łącznie 5 meczy) znowu przeciwnik odrobił 2 bramkową stratę w niecałe 10 minut. W prawdziwej piłce takie rzeczy mają miejsce, jasne! Tutaj jest tylko problem w tym, że jest to zbyt częste, a strata jest odrabiana w czasie 10 minut. Całego meczu nie oglądam, mam ustawione sytuację rozszerzone, ale analizuję gre zawodników itp. Właśnie wyłączyłem FM, po tym jak wygrywając u siebie z West Ham 2:0 do 84, skończyłem mecz wynikiem 2:2. YNWA!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution